A
AltairLusso
Δουλειά Παύλο.Πως βρεθηκες εσυ απο κει που μενεις Οθωνους ?
Δουλειά Παύλο.Πως βρεθηκες εσυ απο κει που μενεις Οθωνους ?
Μερικες φωτοστιγμες απο μπεκατσοκυνηγια φετινα!Να ειμαστε καλα να τα χαρουμε και την επομενη σεζον...
ok!!Δημήτρη καλώς ήρθες και απο μένα αρχικά..Αν είναι δυνατόν θα σε παρακαλούσα να ανεβάζεις τις φώτο με τον τρόπο που έχουμε αναφέρει στο ανάλογο thread..
http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Ανέβασμα-Φωτογραφίας.35/
Και πάλι καλωσήρθες και καλή παραμονή.
Πολυ ωραιο στιγμιοτυπο και πολυ καλη ερωτηση. Απλα να συμπληρωσω με τι οπλο, αυλο καννης και τι τσοκ;Πολύ ωραίο στιγμιότυπο. Μήτσο ποια φυσιγγια εμπιστεύεσαι στην μπεκάτσα;
Πολυ ωραιο στιγμιοτυπο και πολυ καλη ερωτηση. Απλα να συμπληρωσω με τι οπλο, αυλο καννης και τι τσοκ;
Πολύ ωραίο στιγμιότυπο. Μήτσο ποια φυσιγγια εμπιστεύεσαι στην μπεκάτσα;
Το μαθαμε και αυτο!!!.what..what..what.Ο αυλος της altair είναι 18,4.
Γιάννη πότε χρειάζονται αυτά τα φυσίγγια;όταν χρειάζεται, oscar ή jordan
Δημήτρη ίσως σου φανεί αστείο αλλά μετά από πολλές δοκιμές δεν έχω καταλήξει σε κάποιο συγκεκρμένο φυσίγγι... .xm.Χρηστο πες μου και εσυ τι χρησιμοποιεις φιλε!!Εχει ενδιαφερον η ανταλλαγη πληροφοριων και αποψεων...
Εγω τη γνωμη μου για τα διασπορας την εχω πει, θα την ξαναπω αλλη μια φορα... Η επιλογη μας εξαρταται απο το τι ψαχνουμε,τη μερη κυνηγαμε κ ποσο εμπιστοσυνη εχουμε στη σκοπευτικη μας ικανοτητα... Για παραδειγμα δεν γινεται να παρουμε στα 15 μετρα μεγαλη διασπορα παρα μονο απο φυσιγγια με αποκεντρωτηρα ( Direct, max d) κ τη διασπορα που θα μας δωσουν αυτα δεν θα την παρουμε απο κανενα τσοκ κ κανενα φυσιγγι διασπορας... Απο την αλλη αν τουφεκαμε τα πουλια κ εματ τα 20 μετρα αυτα τα φυσιγγια θα φανουν λιγα κ θα εχουμε πολλα ζωντανα, θελουμε αλλο συνδυασμο...
Η καλυτερη μικρη για μενα επιλογη ειναι τσοκ 5 η 4 αστρα και ενα καλο φυσιγγι διασπορας με ψιλα σκαγια... Σε συνδυασμο με λιγο ψυχραιμη σκοπευση θα μας δωσουν πουλια κ κοντινα και σε μεσαιες αποστασεις αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα παρουεμ ανοιγμα ενος μετρου στα 10 κ 15 μετρα...
Σε αυτες τις περιπτωσεις αναφερομουν με τον συνδυασμο 4 η 5 αστρα και ενα κανονικο διασπορας...Έτσι λοιπόν ψάχνουμε κάτι να μας καλύπτει αν όχι όλες αλλά τις περισσότερες των περιπτώσεων και νομίζω πως εκεί χάνουμε την μπάλα...![]()
Αρη τα 5 αστρα και διασπορας δεν το εχω δοκιμασει και θα το κανω. Παντως τη δοκιμη μαλλινοταπου με spreader θα την κανωΣε αυτες τις περιπτωσεις αναφερομουν με τον συνδυασμο 4 η 5 αστρα και ενα κανονικο διασπορας...
Γιωργο γνωριζεις καποιο φυσιγγι με αυτα τα χαρακτηριστηκα;Χρήστο, έτσι όπως τα περιγράφεις, την μεγαλύτερη κάλυψη θα μου την έδινε ο κύλινδρος με ένα 8άρι στα 33γρ με αυτόν τον συγκεντρωτήρα
http://www.gualandi.it/en/products_plastic_wads/super_g.html