A
AltairLusso
Θα μας πει ο "αρθρογράφος" που τα σφάζει για το περιοδικό, εγώ δεν γνωρίζω. Πρέπει όμως να υπάρχουν αρκετά με αυτόν τον διασπορέα.Γιωργο γνωριζεις καποιο φυσιγγι με αυτα τα χαρακτηριστηκα;
Θα μας πει ο "αρθρογράφος" που τα σφάζει για το περιοδικό, εγώ δεν γνωρίζω. Πρέπει όμως να υπάρχουν αρκετά με αυτόν τον διασπορέα.Γιωργο γνωριζεις καποιο φυσιγγι με αυτα τα χαρακτηριστηκα;
Καλησπέρα παρέα.Γιάννη πότε χρειάζονται αυτά τα φυσίγγiα.xm..xm.
Χρήστο τον συγκεκριμένο διασπορέα το έχουν τα gorilla, τα κίτρινα λαμπρo και πράσινα (classic), τα bashieri και σίγουρα κάποια άλλα που δεν τα ξέρω.Θα μας πει ο "αρθρογράφος" που τα σφάζει για το περιοδικό, εγώ δεν γνωρίζω. Πρέπει όμως να υπάρχουν αρκετά με αυτόν τον διασπορέα.
Όχι είναι πολύ παλιός.το ρώτησα μήπως αυτός που αναφέρει ο Γιώργος είναι κάποιος καινούριος τύπος...
Αυτο ακριβως Δημητρη... Με βρισκει απολυτα συμφωνω...Οταν σημαδευουμε σωστα χωρις βιασυνη,το πουλι πεφτει,κάλλιο μία τουφεκια ζυγισμενη σωστα,παρα μια διπλετα-τριπλετα κατα ριπας...
Λιγούριδες !!!!!!!Πώς σηκώνουν το όπλο μερικοί ρε γαμώτο σε μία τέτοια στιγμή;![]()
![]()
τι να λέμε τώρα Τάσο. Έχω δει σε μπεκατσοτοπι εδώ στο νησι, Κουτουμανος διασποράς 40 γρ. σεμί σε Νο 9. Γνωστός μου χρησιμοποιεί Λάμπρο σεμί Νο 7 με κύλινδρο. Νομίζουν τα πολλάααααα γραμμάρια θα καλύψουν την κακή επωμισει και την ανασφάλεια τους απέναντι στη βασίλισσα.Εγώ είμαι της άποψης οτι κάθε ενας βολεύεται με οτι του κάθετε η οτι αυτός πιστεύει οτι ειναι καλύτερο..σίγουρα το σωστό ειναι κοντόκαννα όπλα κ ανοιχτά τσοκ για αυτο το κυνηγι..εχω φίλο όπως εχω ξαναγράψει που πάμε μαζί κυνηγι.(αγγλικό σέττερ εχει).και ένα πλάγιο σταθερό τσοκ1-3 σε τέτοια πεπερισσή όπως γνωρίζεται ειναι απαραίτητο το φυσίγγι διασποράς.ε λοιπόν φίλοι μου ούτε να τα ακούει δεν θέλει..παντα ρίχνει 32γρ 9αρια συγκεντρωτηρα!σιγουρα εχει αστοχίες εχει κ επιτυχίες όμως.μου λεει ρε Τάσο δεν σου κάνω τον καλό σκοπευτή όμως δεν μπορώ αυτά τα φυσιγγια..(φοβατε οτι θα φεύγουν τραυματισμένες..).ειναι ψυχολογικός ο λόγος δηλαδή..κ καπιοι άλλη ψάχνουν τουφεκιά να ανοίγει σαν "αλώνι".πιστευω οτι υπάρχουν κυνηγοι που πάνε παντα σε εναν ακραίο συνδυασμό..άσχετα τη θήραμα κυνηγούν...