Εχουν λιγοστέψει ε; γιατι άραγε;Καλασπερα στην παρεα. Μετα απο συζητηση που ειχα με τον φιλο μου τον ηλια για να τσεκαρω ενα μερος του σε κινη μας περιοχη,για να παμε οταν ερθει με το βικ βρηκα 7 πουλια πηρα τα 5(οπως ειπε και ο βικ ). Οπως ειπε ο ηλιας πιο πανω τα φαντασματα μονο γλυτωνουνε... και αν εισαι και μονος γαματα. Τα πουλια εχουνε ληγοστεψει εχει να βαλει απο τις 6 7 του μηνος που εκανε μπασιμο. Εχουνε απλωσει πλεον και θελει πολυ περπατημα και δρομο με το αυτοκινητο. Κσι πανω απο ολα θελει πολυ καλα μπεκατσοσκυλα σε αυτες τις κυριες που εχουνε μεινει να μην τις πιεχουβε ξαι να τις πηγενουνε σαν τις γατες,γιατι εχουνε πονηρευτει και το αλο το μειονεκτημα ειναι η τρελη ζεστη που επικρατει.
![]()
Θα τις κανω παλουκια για νσ φραξω τον βικ μολις ερθει...... χαχαχαχα
Μην τους ακούς Βίκτωρα παλικάρι μου, οταν με το καλό βρεθητε ολοι μαζί το μόνο που έχεις να κάνεις ειναι να τούς κοιτάξεις, θα αρχισουν τα ξόρκια και θα φορεσουν σκόρδα, φυλαχτά, μάτια, κομποσκοινια.Λάμπρο λέω να δώσεις στο παλικάρι από τη Θάσο μια παράταση μέχρι τις αρχές Δεκέμβρη για να έρθει πιο καλά προετοιμασμένος....ha ha ha.
.ha ha ha.
Βασίλη δεν ειναι τίποτα, μετα τις 40 το συνηθιζεις.Δεν διαβάζω ξανά αυτό το θέμα. Με έχει αρρωστήσει. Που να πήγαινα και για μπεκάτσες δηλαδή...
Με αυτήν την υγρασία θα σε πρότεινα να μείνεις μέσα...και από το άλλο ΣΚ πας!Λόγω της πρόσφατης ίωσης που πέρασα (και ακόμη περνάω) λέω να κάνω αύριο μαι βόλτα μόνο για καμιά ωρίτσα, όχι σε μεγάλο υψόμετρο αλλά σε μέρος που σήμερα μου καρφώθηκε στο μυαλό...
και περιμένω αύριο τους τρελλούς νοτιάδες για κανένα υδρόβιο...![]()
Δεν πειράζει Χρήστο, ή προσπάθεια μετράει, τώρα αν είχε και κάνα πουλάκι να ανεβούν οι παλμοί ακόμα καλύτερα θα ηταν.Μόλις επέστρεψα. Μια ώρα και 10 λεπτά περπάτημα δίπλα σε ρεματιά με βελανιδιά και φτέρη στα 500-600 μέτρα. Συννεφιά, υγρασία, ομίχλη και καταχνιά στο βουνό ιδανικά όλα για μπεκάτσες. όμως τα πουλιά άφαντα. Αν κατάλαβα σωστά, πρέπει να έριξε βροχούλα μέσα στην εβδομάδα γιατί τα σκιερά μέρη ήταν λασπερά. Οπότε μάλλον τα πουλιά θα ξανανέβηκαν ψηλά. Πάντως πήραμε τον αέρα μας και περιμένω αύριο τους τρελλούς νοτιάδες για κανένα υδρόβιο...![]()
Και'δω μια από τα ίδια Βίκτωρα, μιλησα με τρία άτομα που βγήκαν σήμερα τα ίδια με σένα μου είπαν. Όσο για τον άλλον μόνο με παπά; Με μητροπολίτη πες καλύτερακαλημερα τρελλα αγορια, 2,30ωριτσες σημερα με 2 σκυλια εναλλαξ μιας και ηθελα να ωαξω 2 μεροι, το πρωτο στα 800-900 μετρα στο κλασσικο μερος που κυνηγαω τα περασματα μια φερμα για 10-15 μπιπ αλλα μεχρι να φτασω εφυγε η κυρια στο ιδιο ακριβως μερος ηταν και την τεταρτη η κυρια η ιδια φυσικα αλλα και τοτε εφυγε παλι η πονηρη, αλλαγη τερραιν και σκυλου μετα σε πιο σκιερα και πουρναρι μπας και κραταει εκει λιγο υγρασια αλλα και κει τα πραγματα τραγικα πλεον μονο σκονη και τα ρεμαρα στεγνα και ετσι τελειωσε μια ομορφη βολτα στο βουνο, τωρα καπιοι αλλοι μαλλον κοιμουνται με καναν παπα και βρισκουν πουλια δεν εξηγητε αλλιως....χιχιχιχιχιχιχι.buy.![]()
Ρε Λάμπρο, τι θα γίνει με σένα, πάλι μονοψήφιο νούμερο έκανες?Καλασπερα στην παρεα. Μετα απο συζητηση που ειχα με τον φιλο μου τον ηλια για να τσεκαρω ενα μερος του σε κινη μας περιοχη,για να παμε οταν ερθει με το βικ βρηκα 7 πουλια πηρα τα 5(οπως ειπε και ο βικ ). Οπως ειπε ο ηλιας πιο πανω τα φαντασματα μονο γλυτωνουνε... και αν εισαι και μονος γαματα. Τα πουλια εχουνε ληγοστεψει εχει να βαλει απο τις 6 7 του μηνος που εκανε μπασιμο. Εχουνε απλωσει πλεον και θελει πολυ περπατημα και δρομο με το αυτοκινητο. Κσι πανω απο ολα θελει πολυ καλα μπεκατσοσκυλα σε αυτες τις κυριες που εχουνε μεινει να μην τις πιεχουβε ξαι να τις πηγενουνε σαν τις γατες,γιατι εχουνε πονηρευτει και το αλο το μειονεκτημα ειναι η τρελη ζεστη που επικρατει.
![]()