Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
για ομορφα εδω μεσα γιατι πολυ θαρρος εχω δωσει σε καποιους.....yell at.
Αγορι μου αφου σε αγαπω το ξερεις,,καλα δεν θα σου ξαναμιλησω ασχημα γιατι ξερω οτι εισαι ευαισθητο παιδι σαν και εμενα.love.
ρε τον μανιακο παλι τον ματιασες,,με πηρε τηλεφωνο πρωι πρωι για ξεματιασμα,,ε το πολυ πολυ αντι για 5 να βαρεσε 2-3 πουλια

Λοιπον μαγκες ετοιμαστητε,,,απο τις 6 του μηνα ερχετε ενα πολυ δυνατο κυμα κρυου στην βορεια ευρωπη,αλλα και στην ρωσια
θα κανει κατεβασια καλη απο μπεκατσες,και πιο πριν απο τα κρυα που θα βαλει, γιατι τα πουλια καταλαβαινουν τον καιρο και ροβολανε πριν τα κλειση
οποτε μετα απο αυτες τις βροχες θα σκασουν οι μυτες,η χρονια μην φοβαστε θα παει πολυ καλα,γιατι παρολο την ξερα τα πουλια ειναι παντου
και οχι μονο σε ρεματιες και πυκνα,,αρα εχει αρκετα πουλια και για αυτο σκορπανε,,ελπιζω αν και ειμαι σιγουρος απο παρατηρισεις που κανω στην μπεκατσα
οτι η χρονια θα ειναι πολυ καλη

μανιακε ετοιμασου,απο βδομαδα θα γεμισουμε την καρδιτσα και οχι μονο ταπες απο ΝΤΑΙΡΕΚΤ .shoot.

Καλησπερα μπεκατσοαδελφια.... σημερα ενα 2ωρο προλαβα να παω για κυνηγι.πολλη βροχη και ανταρα και ακομα ριχνει.εγινα μουσκεμα μεχρι μεσα στα αρχ....δια χαχα.... Βρηκα 2 πουλια παρα πολυ ανησυχα. Μονο μια τουφεκια εριξα το ενα αλλα τιποτα. Παντως το εδαφος φτιαχνετε φιλαρακια για την αφιξη σας βικ-ηλια. Εχει να πεσει πολυ μπαρμπεκιου κρασακι ντοπιο και πολυ κυνηγι..... χαχαχα
Ρε Λάμπρο με τόσα γράμματα που έκοψες από τη λέξη, δεν μπορώ να καταλάβω τι γράφεις....big smile.

Last edited:
Καλησπερα μπεκατσοαδελφια.... σημερα ενα 2ωρο προλαβα να παω για κυνηγι.πολλη βροχη και ανταρα και ακομα ριχνει.εγινα μουσκεμα μεχρι μεσα στα αρχ....δια χαχα.... Βρηκα 2 πουλια παρα πολυ ανησυχα. Μονο μια τουφεκια εριξα το ενα αλλα τιποτα. Παντως το εδαφος φτιαχνετε φιλαρακια για την αφιξη σας βικ-ηλια. Εχει να πεσει πολυ μπαρμπεκιου κρασακι ντοπιο και πολυ κυνηγι..... χαχαχα
Δεν πειράζει φίλε η προσπάθεια μετράει, τουλάχιστον εκει βρέχει,εδω τίποτα φιλαράκια, ολο μαυρίλα και αστραπές και βροχη τίποτα ακόμα.

pc screenshot
Κυριακάτικο πρωινό για μπεκάτσα αλλά άφαντες οι κυρίες, αυτή η ξηρασία έχει εξαφανίσει τα πάντα .Πριν 3 βδομάδες είχε ένα κάτσιμο και πήραμε μερικά πουλάκια, έκτοτε τίποτα. Φοβερό περιβάλλον και καλή παρέα πάντως γέμισαν τις μπαταρίες.

πολλες μπεκατσες παιδια φετος. απο της λιγες χρονιες.
Και εγω το ίδιο άκουσα από άλλον για τη Θράκη.
Μου έλεγε ότι δεν το πολυκουβεντιαζουν παραεξω για να μην πλακωσει κοσμος.
Επίσης ότι γίνεται πολύ λαθροθηρια το βράδυ με φακούς και ΑΕΡΟΒΟΛΑ.

Λοιπον μαγκες ετοιμαστητε,,,απο τις 6 του μηνα ερχετε ενα πολυ δυνατο κυμα κρυου στην βορεια ευρωπη,αλλα και στην ρωσια
θα κανει κατεβασια καλη απο μπεκατσες,και πιο πριν απο τα κρυα που θα βαλει, γιατι τα πουλια καταλαβαινουν τον καιρο και ροβολανε πριν τα κλειση
οποτε μετα απο αυτες τις βροχες θα σκασουν οι μυτες,η χρονια μην φοβαστε θα παει πολυ καλα,γιατι παρολο την ξερα τα πουλια ειναι παντου
και οχι μονο σε ρεματιες και πυκνα,,αρα εχει αρκετα πουλια και για αυτο σκορπανε,,ελπιζω αν και ειμαι σιγουρος απο παρατηρισεις που κανω στην μπεκατσα
οτι η χρονια θα ειναι πολυ καλη

μανιακε ετοιμασου,απο βδομαδα θα γεμισουμε την καρδιτσα και οχι μονο ταπες απο ΝΤΑΙΡΕΚΤ .shoot.
ποιος εισαι ρε μεγαλε ; ο αρναουτογλου; .ha ha ha.

Μηπως ειναι ο ΛΗ ΒΑΝ ΚΛΙΦ του καιρου? .my man.αχαχαχα.sarcastic.
Ασε μην βαλω κανα βιντεακι και δειτε πως τις σβουρλιαζω στα πυκνα και κοψετε σα περα χαχαχα
πηρα μπαρουτοσκαγα φιλε,,νταιρεκτ την δεκαδα,βρε θα πεσει ο γραμος απο το τουφεκιδη λεμε .llk.
φιλε απο αυριο εχει κουρα ξεκουρα,,ηθελα να παω για ξυλα αλλα δεν θα παω,γιατι με εχει πιασει το γονατο
καπου το ζορισα σε καμια τρεχαλα στα ρεματα που πηγενα ζβαρνα,,οποτε θα αραξω για να ερθω πανω ετοιμος για ολα

Last edited:
Καλησπέρα παλικάρια. Επιτέλους έβρεξε, κατα διαστήματα έριξε πολλη νερό και απ'οτι ειδα θα ριξει καλο νερό μεχρι τη Παρασκευη. Άντε να βγουν τα κορίτσια απο τα ρέματα και τα απάτητα πυκνά που ειναι χωμενες. Γυρνάει και σε βοριά, θα πέσει η θερμοκρασία και θα χιονίσει στα Βαλκάνια. Για να δούμε τι θα μας φέρει ο Δεκέμβρης.

Status
Not open for further replies.
Back