Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ωρίονα έτσι ακριβώς είναι όπως τα λες, στην περιοχή Μάσσαρι-Κάλαθος ήμουν αφού καταλαβαίνεις από τα μέρη μας. Σήμερα σε απογευματινό τσιχλοκυνήγι σε σχετικά ορεινό μέρος είχα μια φοβερή συνάντηση με μια μαμά dama-dama με το μικρό της, δυστυχώς δεν μου έδωσε τη δυνατότητα να βγάλω μια ωραία φωτογραφία. Έχει μεγαλώσει αρκετά ο πληθυσμός τους, κατεβαίνουν μέχρι τα πεδινά στα μποστάνια. Φέτος και πέρυσι έχω δει στο μάτι πιο πολλά ελάφια από πέρδικες...
Είχα δει και γω πολλές φορές ελάφια Πάνο, και στο κυνήγι και στο δρόμο με τ'αυτοκίνητο, ειδικά μετά τη μεγάλη φωτιά του 2008 που τα ανάγκασε να κατέβουν στα χαμηλά παραθαλάσσια μέρη.
Ένα πρωί στο δρόμο από Σορωνή προς Αρχίπολη, σε μια μικρή ευθεία λίγο πριν τον Αγιο Σουλά, περάσαν από την μια μεριά του δρόμου στην άλλη καμιά 10αριά μικρά-μεγάλα.
Φανταστικό θέαμα...
Στο ίδιο σημείο, μετά από λίγο καιρό, έγινε και ένα ατύχημα με ένα μεγάλο αρσενικό που έπεσε πάνω σε ένα Getz, ευτυχώς η οδηγός δεν έπαθε τίποτα, το ελάφι όμως σκοτώθηκε.

Καλησπέρα παλικάρια μου. 2ωρο απογευματινό σήμερα μιας και έκοψε ή βροχή και οι βασίλισσες μου πρόσφεραν πολλές συγκινήσεις. Ανέβηκα στα ψηλα, σε περναρι και κυπαρισωνες, βρηκα 3 πουλιά τα οποία ήταν δεχτικα στη παρουσία της σκυλίτσας και κατάφερα να κρατήσω τις δύο, ή τρίτη αν και μου έδωσε χρόνο για καλή τουφεκια δεν τη καταφερα. Στο γυρισμό για το αμαξι το σούρουπο πέρασε άλλη μια και έπιασε σε διπλανό καμπακι. Άλλη μια ωραία έξοδος, ή σκυλίτσα δείχνει να πιάνει ρυθμό και αντοχές. Καλή συνέχεια σε όλους.
Jqttvs9.jpg

Μπράβο Γιάνναρε! .well done.

Γιάννη τώρα ξεκινάνε τα καλά!
Η σκυλίτσα σου και 'συ ανεβάζεται ρυθμούς στο καλύτερο σημείο του πρωταθλήματος;)

Μπράβο Γιάννη, τώρα που πιάσαν τα κρυαλακια η σκυλίτσα θα δουλεύει καλύτερα καλή συνέχεια.
Ωραίος και ο Γιάννης..respect.
Δεν είναι καθόλου εύκολοι οι κυπαρισσωνες..Θυμαμε που πηγαίναμε με ενα φίλο κ τις περισσότερες φορές ακουγαμε μόνο το φτερούγισμα χωρίς να την δούμε καν..
Ευχαριστώ παιδιά. Έτσι είναι, σήμερα πήγαινε αερατη, φρεσκαρε λίγο ο καιρος, επιτέλους σταμάτησα να κουβαλάω και νερό μαζί μου.
Τάσο ήμουν και λίγο τυχερός, τα πουλιά ήταν στις άκρες του κυπαρισωνα και δεν είχαν όρεξη για πολλή περπάτημα (ευτυχώς) προφανώς ο καιρός έπαιξε ρόλο.

Βικ το γονατο ποναει,,ο προσαγωγος φωναζει και αυτος,,με ματιασες βρε κερατα,,αλλα βρηκα την καταληλη ξεματιαστρα
πλερωνω κατι παραπανω αλλα εχει σιγουρο αποτελεσμα,,τωρα πες οτι θες δεν με πιανει τιποτα
9877ea.png

Βικ το γονατο ποναει,,ο προσαγωγος φωναζει και αυτος,,με ματιασες βρε κερατα,,αλλα βρηκα την καταληλη ξεματιαστρα
πλερωνω κατι παραπανω αλλα εχει σιγουρο αποτελεσμα,,τωρα πες οτι θες δεν με πιανει τιποτα
9877ea.png
Ηλία μου οταν με το καλό πατήσεις τα Άγια χώματα της Καρδίτσας θα σου περασουν όλα. .sarcastic.
Εχει το φάρμακο ο Λάμπρος. ;)
Πάντως πολλή έχεται πάρει απο φόβο το φιλαράκι μου τον νησιωτη. .buy..ha ha ha.

Καλησπερα παρεα σημερηνο κυνηγι με τον μπεμπη 5 πουλακια. Βρηκα αλα 4 φερμαριστα αλλα φυγανε ατουφεκιστα γιατι δεν μπορουσα να κλεισω το μερος. Αν ειχα βικ και ηλια σημερα θα μηλαγαμε για 2ψηφιο αριθμο......

0434.jpg

Ο μπεμπης μετα απο ενα κουραστικο κυνηγι,ποζαρει με τα τροπαια...
Αλλη μια ωραία μέρα Λαμπρο, καλα τα πήγες φίλε αλλα ο μπέμπης ειναι ολα τα λεφτά. Καλή συνέχεια φίλε, με τα υπεροχα σκυλάκια σου.

Πουλακια να βρουμε φιλαρακι και ας χαλασουμε και 3 κουτια παραπανω....
δεν σε φοβαμαι εσενα, φωτο θα βγουμε ,εχεις εκεινες τις 5 απο περσυ που καθε 2 μερες βγαζεις απο τον καταψυκτη και μας τις βαζεις εδω και βλεπουμε.yell at.

Στακα και σου ερχομαι,,ρε πηρα 3 δεκαδες διασπορας και ενα κουτι για δευτερο αμα παμε στα καθαρα
μαλον θα παρω καμια δεκαδα ακομα γιατι δεν βλεπω να φτανουν ουτε για το δυημερο φιλε .sarcastic.
εκεινες τις παντοφλες παραλλαγη να μην ξεχασεις.fool.

Η παντοφλιτσες ειναι η μασκοτ του καταστηματος φιλε,,φερε κανα ψαρι να φαμε γιατι εδω τα επιασε ολα η τρατα
εγω θα φερω μυγδαλα,,και στο βουνο θα σου φωναζω,,βικτωρααααααα..... στασου.... μυγδαλα

Η παντοφλιτσες ειναι η μασκοτ του καταστηματος φιλε,,φερε κανα ψαρι να φαμε γιατι εδω τα επιασε ολα η τρατα
εγω θα φερω μυγδαλα,,και στο βουνο θα σου φωναζω,,βικτωρααααααα..... στασου.... μυγδαλα
να μη ξεχασεις την καμερα για να γραφω τα πεταλα σας....χιχιχιχιχιχ.bbq.

να μη ξεχασεις την καμερα για να γραφω τα πεταλα σας....χιχιχιχιχιχ.bbq.
Σταρακι θα φερω για να τους κανουμε τα κολυβα φιλαρακιμ,,ο λιας ειναι μπαμ και καται,,, που λεν και στο χωριο
θα μιλησω στην καμερα,, θελω να μου παρεις συνεντευξη,,,θελω να γινω σιταρ.banana.

Καλησπερα παρεα σημερηνο κυνηγι με τον μπεμπη 5 πουλακια. Βρηκα αλα 4 φερμαριστα αλλα φυγανε ατουφεκιστα γιατι δεν μπορουσα να κλεισω το μερος. Αν ειχα βικ και ηλια σημερα θα μηλαγαμε για 2ψηφιο αριθμο......

0434.jpg

Ο μπεμπης μετα απο ενα κουραστικο κυνηγι,ποζαρει με τα τροπαια...
Ρε φίλε, τι μπέμπης είναι αυτός.love1.respect.
έχε χάρη, που δεν έχω μπέμπα αυτό τον καιρό...
Θα συμπεθεριάζαμε.sarcastic.

Καλησπέρα παρεα. Βγήκαμε το απόγευμα για 2:30 ωρίτσες αλλα τα πουλιά την έκαναν απο τα ψηλά, μονο ενα πουλί υπήρχε στο μέρος που ψάξαμε και αυτό αν και δεκτικό στα σκυλιά ηταν βαθιά στη ρεματιά και αρκεστηκαμε στο να τη δούμε μακριά να πιανει στην απεναντι πλαγιά, τίποτε αλλο. Μάλλον τα πουλιά με τη βροχή και τα μποφόρ κατέβηκαν χαμηλά. Για αύριο μαλλον είμαστε για πιο χαμηλά γιατι ο καιρός δείχνει να φτιάχνει, τωρα εχει ελαφριά συννεφιά, πολλή υγρασία,κατα διαστήματα καθαρίζει και φενονται αστερια. Περισσότερα αύριο, καλη συνέχεια.

Status
Not open for further replies.
Back