Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και εγω το ίδιο άκουσα από άλλον για τη Θράκη.
Μου έλεγε ότι δεν το πολυκουβεντιαζουν παραεξω για να μην πλακωσει κοσμος.
Επίσης ότι γίνεται πολύ λαθροθηρια το βράδυ με φακούς και ΑΕΡΟΒΟΛΑ.

δεν λεωγια θρακη. αλλα αυτο με φακους και αεροβολα, θαθελα να μαθω πως γινετε. γιατι αν ειναι ετσι οπως σκεφτομαι, τοτε η καμενοι στο μυαλο ειναι, η τους διωχνουν οι γυναικες τους απο το σπιτι. αχαχαχα

Καλησπέρα παλικάρια. Επιτέλους έβρεξε, κατα διαστήματα έριξε πολλη νερό και απ'οτι ειδα θα ριξει καλο νερό μεχρι τη Παρασκευη. Άντε να βγουν τα κορίτσια απο τα ρέματα και τα απάτητα πυκνά που ειναι χωμενες. Γυρνάει και σε βοριά, θα πέσει η θερμοκρασία και θα χιονίσει στα Βαλκάνια. Για να δούμε τι θα μας φέρει ο Δεκέμβρης.

τετοια να ακουω να αναστατονομαι.. με πιανει ηδη ενα ριγος και μονο που ακουσα για βοριαδες και παγωνιες στα βαλκανια.

Ασε μην βαλω κανα βιντεακι και δειτε πως τις σβουρλιαζω στα πυκνα και κοψετε σα περα χαχαχα
πηρα μπαρουτοσκαγα φιλε,,νταιρεκτ την δεκαδα,βρε θα πεσει ο γραμος απο το τουφεκιδη λεμε .llk.
φιλε απο αυριο εχει κουρα ξεκουρα,,ηθελα να παω για ξυλα αλλα δεν θα παω,γιατι με εχει πιασει το γονατο
καπου το ζορισα σε καμια τρεχαλα στα ρεματα που πηγενα ζβαρνα,,οποτε θα αραξω για να ερθω πανω ετοιμος για ολα
εσεις να παρετε φυσεκια φιλε μου ηλια και μανιακε θα σας χρειαστουν, εγω παντος μισες τουφεκιες τις ριχνω τις νεραιδες.sarcastic.

Ασε μην βαλω κανα βιντεακι και δειτε πως τις σβουρλιαζω στα πυκνα και κοψετε σα περα χαχαχα
πηρα μπαρουτοσκαγα φιλε,,νταιρεκτ την δεκαδα,βρε θα πεσει ο γραμος απο το τουφεκιδη λεμε .llk.
φιλε απο αυριο εχει κουρα ξεκουρα,,ηθελα να παω για ξυλα αλλα δεν θα παω,γιατι με εχει πιασει το γονατο
καπου το ζορισα σε καμια τρεχαλα στα ρεματα που πηγενα ζβαρνα,,οποτε θα αραξω για να ερθω πανω ετοιμος για ολα
εσενα αγορι μου θα σου εχω ετοιμη καμια αιθερια υπαρξη να σου κανει κανα μασαζ......yelling.

Last edited:
και ομως χρηστο ο κατσιβελος και η παρεα του, ξερεις για ποιους λεω, βαρανε πουλια

Πηγαίνουν κάθε μέρα αυτοί και μάλλον όχι στον νομό μας. Μιλάμε για αποστάσεις 1,5 με 2 ώρες δρόμο...

Photo_0049_3.jpg
Καλησπέρα φίλοι μου σήμερα ειπα να βγω στο βουνό για καμιά μπεκατσουλα αλλά η μέρα άλλα επιφύλασσε και από πολύ νωρίς ο Daby μου πέταξε από ένα πουρνάρι έναν αυτιά τον οποίο και κράτησα αλλά το ανησυχητικό είναι ότι καμιά μυρωδιά από μπεκάτσα

forum image hosting

pc screenshot
Κυριακάτικο πρωινό για μπεκάτσα αλλά άφαντες οι κυρίες, αυτή η ξηρασία έχει εξαφανίσει τα πάντα .Πριν 3 βδομάδες είχε ένα κάτσιμο και πήραμε μερικά πουλάκια, έκτοτε τίποτα. Φοβερό περιβάλλον και καλή παρέα πάντως γέμισαν τις μπαταρίες.
Πάνο μου θύμισες την 4ετία 2008-2012, που έζησα και κυνήγησα στη Ρόδο.
Ωραία μέρη, κλασσικός βιότοπος της Κεντρικής και Βόρειας Ρόδου, δυστυχώς ταλαιπωρημένος κατά καιρούς από πυρκαγιές.
Κρατάει μπεκάτσες αλλά και αρκετές ντοπιάρες φάσσες.
Σε τέτοια μέρη ζουν και τα ελαφάκια dama-dama.

Photo_0049_3.jpg
Καλησπέρα φίλοι μου σήμερα ειπα να βγω στο βουνό για καμιά μπεκατσουλα αλλά η μέρα άλλα επιφύλασσε και από πολύ νωρίς ο Daby μου πέταξε από ένα πουρνάρι έναν αυτιά τον οποίο και κράτησα αλλά το ανησυχητικό είναι ότι καμιά μυρωδιά από μπεκάτσα

forum image hosting
Ένας λαγός Στέφανε, είναι ένα κυνήγι όπως λέγαν και οι παλιοί και πάντα θα είναι ευπρόσδεκτος στην τσάντα του κυνηγού με σκυλιά φέρμας.
Μπράβο, πολύ όμορφα και καλοζωισμένα φαίνονται τα σκυλιά σου, να τα χαίρεσαι!

Καλησπέρα παλικάρια. Επιτέλους έβρεξε, κατα διαστήματα έριξε πολλη νερό και απ'οτι ειδα θα ριξει καλο νερό μεχρι τη Παρασκευη. Άντε να βγουν τα κορίτσια απο τα ρέματα και τα απάτητα πυκνά που ειναι χωμενες. Γυρνάει και σε βοριά, θα πέσει η θερμοκρασία και θα χιονίσει στα Βαλκάνια. Για να δούμε τι θα μας φέρει ο Δεκέμβρης.
Άντε, να ασπρίσουν λίγο οι κορφές της Αλβανίας...

Καλησπέρα παλικάρια μου. 2ωρο απογευματινό σήμερα μιας και έκοψε ή βροχή και οι βασίλισσες μου πρόσφεραν πολλές συγκινήσεις. Ανέβηκα στα ψηλα, σε περναρι και κυπαρισωνες, βρηκα 3 πουλιά τα οποία ήταν δεχτικα στη παρουσία της σκυλίτσας και κατάφερα να κρατήσω τις δύο, ή τρίτη αν και μου έδωσε χρόνο για καλή τουφεκια δεν τη καταφερα. Στο γυρισμό για το αμαξι το σούρουπο πέρασε άλλη μια και έπιασε σε διπλανό καμπακι. Άλλη μια ωραία έξοδος, ή σκυλίτσα δείχνει να πιάνει ρυθμό και αντοχές. Καλή συνέχεια σε όλους.
Jqttvs9.jpg

Πάνο μου θύμισες την 4ετία 2008-2012, που έζησα και κυνήγησα στη Ρόδο.
Ωραία μέρη, κλασσικός βιότοπος της Κεντρικής και Βόρειας Ρόδου, δυστυχώς ταλαιπωρημένος κατά καιρούς από πυρκαγιές.
Κρατάει μπεκάτσες αλλά και αρκετές ντοπιάρες φάσσες.
Σε τέτοια μέρη ζουν και τα ελαφάκια dama-dama.
Ωρίονα έτσι ακριβώς είναι όπως τα λες, στην περιοχή Μάσσαρι-Κάλαθος ήμουν αφού καταλαβαίνεις από τα μέρη μας. Σήμερα σε απογευματινό τσιχλοκυνήγι σε σχετικά ορεινό μέρος είχα μια φοβερή συνάντηση με μια μαμά dama-dama με το μικρό της, δυστυχώς δεν μου έδωσε τη δυνατότητα να βγάλω μια ωραία φωτογραφία. Έχει μεγαλώσει αρκετά ο πληθυσμός τους, κατεβαίνουν μέχρι τα πεδινά στα μποστάνια. Φέτος και πέρυσι έχω δει στο μάτι πιο πολλά ελάφια από πέρδικες...

Καλησπέρα παλικάρια μου. 2ωρο απογευματινό σήμερα μιας και έκοψε ή βροχή και οι βασίλισσες μου πρόσφεραν πολλές συγκινήσεις. Ανέβηκα στα ψηλα, σε περναρι και κυπαρισωνες, βρηκα 3 πουλιά τα οποία ήταν δεχτικα στη παρουσία της σκυλίτσας και κατάφερα να κρατήσω τις δύο, ή τρίτη αν και μου έδωσε χρόνο για καλή τουφεκια δεν τη καταφερα. Στο γυρισμό για το αμαξι το σούρουπο πέρασε άλλη μια και έπιασε σε διπλανό καμπακι. Άλλη μια ωραία έξοδος, ή σκυλίτσα δείχνει να πιάνει ρυθμό και αντοχές. Καλή συνέχεια σε όλους.
Jqttvs9.jpg
Γιάννη τώρα ξεκινάνε τα καλά!
Η σκυλίτσα σου και 'συ ανεβάζεται ρυθμούς στο καλύτερο σημείο του πρωταθλήματος;)

Status
Not open for further replies.
Back