Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καναμε την καθιερωμενη εξορμηση της πρωτοχρονιας, και ελπιζω πρωτα ο θεοσ ,να μπορω να τη κανω για πολλα χρονια ακομα,
και μαλιστα με το δεξι.sarcastic.

εύχομαι για πολλά χρόνια ακόμα να πηγαίνεις γι αυτό που αγαπάς :)

Καλη χρονια με υγεια και αγαπη ευχομαι σε ολους σας
μπραβο αχαιε,υγεια να εχεις να μπορεις παντα να κανεις οτι αγαπας

Ξεκινήσαμε με το δεξί το 2015. Εγώ με τον Ζίκο μου αφού η Λούσυ είναι στις μέρες της με πολλή παγωνιά ( έξω από την Κομοτηνή, στις 7 το πρωί είχε -9). Σηκώσαμε 4 πουλιά. Το πρώτο δέχτηκε φέρμα για ελάχιστα δευτερόλεπτα και όταν σηκώθηκε δεν είχα προλάβει να πλησιάσω όσο έπρεπε. ΄Όσο πρόλαβα έριξα μια τουφεκιά αλλά τίποτα… 2 πουλιά σηκώθηκαν αφερμάριστα μέσα από τις βατσινιές αλλά πέταξαν από την άλλη πλευρά οπότε έφυγαν ατουφέκιστα. Εκεί χρειαζόταν και δεύτερο κυνηγό. Αυτό που πήρα δέχτηκε για αρκετή ώρα την φέρμα πήρα θέση να μην έχω τον ήλιο απέναντι και μπαμ και κάτω. Μέχρι να καταλάβω που έπεσε για να βάλω σημάδι είδα τον Ζίκο να έρχεται με το πουλί στο στόμα…
20150102_100103-1.jpg 20150102_100143-1.jpg

Δυστηχως αυτες της μερες με την κακοκαιρια ο καθε πικραμενος ,βουταει το οπλο απο την ντουλαπα και στηνετε για το δεκαλεπτο της ξεφτιλας.
Ειναι μαλ.....ο ελληνας ,για αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε ,αλλα εκει που χρειζη ψυχιατρικης φροντιδας ,να χεις σκυλια και να καθεσε για καρτερι;;;;;;;;

Δυστηχως αυτες της μερες με την κακοκαιρια ο καθε πικραμενος ,βουταει το οπλο απο την ντουλαπα και στηνετε για το δεκαλεπτο της ξεφτιλας.
Ειναι μαλ.....ο ελληνας ,για αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε ,αλλα εκει που χρειζη ψυχιατρικης φροντιδας ,να χεις σκυλια και να καθεσε για καρτερι;;;;;;;;

Καλά ρε φίλε σήμερα έγραψα μόνο εγώ για μπεκάτσα και εσύ έβαλες αυτό post; Δεν λέω ότι έγινε εσκεμμένα αλλά υπάρχει πιθανότητα να γίνει συνειρμός... ;)

Μπραβο στο χρηστο και σε ολα τα παιδια που βγαινουν στο βουνο
εγω χθες τουφεκισα μια δεν την πηρα,πολυ μαγκιορα ηταν και μπραβο της
μετα με πηραν τηλεφωνο για επειγουσα δουλεια [ξυλα] και την εκανα αερα,ετσι εχασα την χθεσινη μερα
που ηταν η καλητερη τις χρονιας απο οτι εμαθα μετα,αφου και εγω στο 10λεπτο σηκωσα πουλι
σημερα βγηκα και δεν βρηκα ουτε μια,αλλα απο κουτσουλιες αλλο πραμα
θα ξαναρθουν αλλες αλλα πρεπει να βγαινεις καθε μερα για να σου κατση η καλη
ειδωμεν παιδια, υγεια να εχουμε πανω απο ολα

Κάτι έγινε και σήμερα. 2 πουλιά φερμαριστά που ήρθαν μαζί μας και 1 κυρία πονηρή που σηκώθηκε και έφυγε ατουφέκιστη μέσα από το πυκνό μόλις την έπιασε η μύτη του Ζίκο...

20150103_101902-1.jpg 20150103_101932-1.jpg

Καλά ρε φίλε σήμερα έγραψα μόνο εγώ για μπεκάτσα και εσύ έβαλες αυτό post; Δεν λέω ότι έγινε εσκεμμένα αλλά υπάρχει πιθανότητα να γίνει συνειρμός... ;)
ποιος αναφερθηκε σε σενα;ελληνικα εγραψα για καρτεριτζηδες

Μποράβο ρε χρήστο.
Οπως πάει εδω η μπεκάτσα θα γίνει είδος πολυτελείας.Τέτοια εποχή μέχρι πριν 10 χρόνια εδώ καναμε 10 και περισσότερα σηκώματα και σε πολύ πυκνό και απότομο τόπο.Τώρα δεν υπάρχει ούτε για δείγμα.Εμφανίστηκαν κάτι λίγες πριν 20 μέρες και εξαφανίστηκαν σε μια βδομάδα.

Status
Not open for further replies.
Back