Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σήμερα για καμιά ωρίτσα και λίγο αργά προς το μεσημέρι μια βολτούλα δίπλα στο χωριό βρηκαμε (με τον Daby μου ) μεσα σε μια ρεματια ενα γερακι το οποιο δεν ειχε τη δυναμη να πεταξει λογω του οτι ειχε τυλιχθεί στο ποδι του ενα κορδώνι και αυτο πιασμενο σε ενα κλαρι, το πλησιασα και αφου μπορεσα να το ακινητοποιησω του εβγαλα το κορδώνι και το εβγαλα στο ξεφωτο οπου και ελευθερωθηκε στο περιβαλον του αλλά το είδα αδύναμο δεν ξέρω ποσο καιρό ηταν ετσι εκει !!! Τώρα απο μπεκατσες μια παλι (μην τυχον και ξεφυγουμε απο τη μια) και αυτη το χαβα της 4 σηκωματα με ολιγη φερμα απ τον σκυλακο μου χωρις να την προλαβαινω εγω τρεχοντας

image hosting 10mb limit

Μπραβο σε ολους τους συναδελφους για τις επιτυχιες.well done. τους κ υπομονη σε ολους εμας με τα κουλουρια μας.kkk..kkk..kkk.!!!Δυο ολοήμερα κυνηγια το τελευταιο δεκαημερο στην Φθιωτιδα με αρκετες συναντήσεις διψηφιου νουμερου χωρις χούφτωμα!Ολα τα πουλια ανυσηχα χωρις ευκαιριες για σοβαρες τουφεκιες μονο ορισμένες.shoot..shoot. ελπιζοντας στην τυχη κ πανω στην απελπισια μας!Το αποκορύφωμα της γκαντεμιας μας μια ιωση γαστρεντερίτιδας που εκτος από κυνηγετικος μας επιασε κ οικογενειακος κ το τελευταιο 3μερο μας εχει γονατισει!Κ εις άλλες εξοδους με υγεια κ συντομα!!!

Παιδια εσεις πειτε οτι θελετε αλλα την τουφεκια που κανει το ντιρεκτ 34 δεν την κανει κανενα. Τα εχω δκιμασει ολα για να ξερετε.

Υγ......Τασο το 1 ντιρεκτ 34 και για 2 3 λαμπρο καφε 33... και μετα το χαος φιλαρακι....

Πλακα εκανα πριν....
Λαμπρο δεν μας την ειπες ολη την συνταγή ρε φιλε όμως.............με τι μαγειρευεις τα συστατικα(τσοκαρισμα)???Μεχρι κ εγω που τα εκραζα φετος σε σφιχτα κομματια παει ο κύλινδρος κ το ντιρεκτ συννεφο!

Μπραβο σε ολους τους συναδελφους για τις επιτυχιες.well done. τους κ υπομονη σε ολους εμας με τα κουλουρια μας.kkk..kkk..kkk.!!!Δυο ολοήμερα κυνηγια το τελευταιο δεκαημερο στην Φθιωτιδα με αρκετες συναντήσεις διψηφιου νουμερου χωρις χούφτωμα!Ολα τα πουλια ανυσηχα χωρις ευκαιριες για σοβαρες τουφεκιες μονο ορισμένες.shoot..shoot. ελπιζοντας στην τυχη κ πανω στην απελπισια μας!Το αποκορύφωμα της γκαντεμιας μας μια ιωση γαστρεντερίτιδας που εκτος από κυνηγετικος μας επιασε κ οικογενειακος κ το τελευταιο 3μερο μας εχει γονατισει!Κ εις άλλες εξοδους με υγεια κ συντομα!!!
Περαστικά Γιωργο. Φέτος τα πιο πολλά πουλιά έχουν τη συμπεριφορά του Φλεβάρη από πολλή νωρίς, ειδικά σε μέρη που έχουν κυνηγηθει πιο πολλή. Γίνε εσύ καλά και εκεί θα είναι οι βασίλισσες.

Last edited:
Το αποκορύφωμα της γκαντεμιας μας μια ιωση γαστρεντερίτιδας που εκτος από κυνηγετικος μας επιασε κ οικογενειακος
Περαστικα σας εύχομαι Γιώργο.
Και μην αγχώνεσαι μέσα Δεκέμβρη έχουμε..Έχουμε χρόνο μπροστά μας κ κάπου θα της πετύχεις..:)

Παιδια εσεις πειτε οτι θελετε αλλα την τουφεκια που κανει το ντιρεκτ 34 δεν την κανει κανενα. Τα εχω δκιμασει ολα για να ξερετε.

Υγ......Τασο το 1 ντιρεκτ 34 και για 2 3 λαμπρο καφε 33... και μετα το χαος φιλαρακι....

Πλακα εκανα πριν....
Ωραιος συνδυασμος και απ' οτι φαινεται και αποδοτικος. Εγω σε αντιθεση με σενα μετα το direct χρησιμοποιω μαλινοταπο και τελευταιο 33γρ. σε νο7.

Καλησπέρα παλικάρια. Φανταστική μερα σήμερα. Παγωνιά το πρωι με 2 βαθμούς με πάγο σε πολλα σημεία, ετσι πηγα σε οροπεδιο με πυκνά αλλα με ανοίγματα και δικαιωθηκα. Σηκωσα 5 πουλια, τουφεκισα 4 και κράτησα τις τρεις. Στα βαθιά πολλη πυκνα τα πουλιά αλλα έμεναν στη φερμα των σκυλιών για πολλη ωρα και χωρις πολλη περπατημα, ταλαιπωρηθηκα πολλη να φτανω κοντα στα σκυλιά αλλα τουλάχιστον αξιζε το κόπο και με το παραπανω. Απο κοντα μου και η σεττεριτσα ενος πολλή καλου φίλου που λόγω ασθένειας δε μπορούσε να βγει. Η σκυλίτσα ειναι 15 μηνών, συνεργάστηκε άψογα με τη σκυλίτσα μου και ηταν δίπλα σε ολες τις φερμες,πολλη ωραία ανοικτή ανεξάρτητη ερευνα και υπακουη, μάλιστα δυο πουλια τα βρηκε πρωτη και τα φερμαρε δεχοντας τη συνενεση απο τη σκυλίτσα μου, υστερη λιγο στο απορτ ακόμα αλλα εδειξε πως το μελλον της ανηκει. Δυστηχως το τελευταίο πουλί δε το βρήκα γιατί καρφώθηκε σ'εναν τεράστιο κισσό, οσο και να προσπάθησα δε μπόρεσα να ανεβώ, εριξα και τρεις τουφεκιές στο περιπου που την ειδα να σκαλώνει, επεφταν φτερά αλλα τίποτα, καλύτερα 100 φορές να έφευγε παρα να πάει χαμενη. Κατά τις 13:00 γύρισα στο αμάξι κατάκοπος με αρκετά παράσημα απο αγκάθια αλλα γεμάτος ωραίες εικόνες. Μετα το μπεταντιν σε μενα και τα σκυλάκια πηφε συνεφφο. .sarcastic.
Χάρηκα με τη χαρα που πήρε ο φιλος μόλις του εξιστορησα το κατορθώματα της σεττερινας του. Καλη συνεχεια σε ολους.
0BqmW8Mh.jpg

Fi4qAWOh.jpg

Μπράβο φίλε Γιάννη!!.shake hands.
Είχες επιτυχία σημερα...well done.
Οσο για την σκαλωμενη μπεκατσα δυστυχώς έχουν χαθεί αρκετά θηράματα ετσι..
Δεν πιστεύω να σκεφτείς την αλλη φορά να κουβαλάς πάνω στο σκυλοκουτο κ μια πτυσσόμενη σκάλα?.sarcastic.

Μπράβο Γιάννη σήμερα τις κατάφερες καλά, είχες και ενίσχυση καλή, περαστικά στο φίλο σου αν και με τα νέα που του είπες τον βλέπω να μην κρατιέται με τίποτα για εξοδο..sarcastic.
Κωνσταντινε ή χαρά στα μάτια του μόλις του είπα τα νέα για τη σκυλίτσα του με γέμισε χαρά. Κρίμα που δεν είχα τη κάμερα μαζί να τα δει αλλά θα θέλαμε πάνες .sarcastic.
Μπράβο φίλε Γιάννη!!.shake hands.

Δεν πιστεύω να σκεφτείς την αλλη φορά να κουβαλάς πάνω στο σκυλοκουτο κ μια πτυσσόμενη σκάλα?.sarcastic.
Τασο να είσαι σίγουρος πως αν δεν ήταν τόσο βαθιά στο πυκνό ο κισσός και τόσο ψηλός θα είχα πάει με σκάλα, μην νομίζεις πως δε μου πέρασε από το μυαλό .ha ha ha..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back