Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλημερα τσακαλια της παρεα, τα πραγματα τωρα με τις νυχτερινες παγωνιες εχουν γινει καλυτερα σε θεμα σηκωματων, εχουν χαμηλωσει τα πουλια πλεον στα 200-500 μετρα, το σαβαττο σηκωσα σε 2 ωρες 3-4 πουλια και πηρα τα δυο εχθες σημωσα 8-9 πουλια και πηρα τρια πουλια, φιλοι μου χθες στα 800 μετρα σε πυκνα πευκα επεσαν σε μπασιμο σηκωσαν 15 πουλια και πηρανε εξι , αυριο η συνεχεια
Μπράβο Βικ, αυτά είναι τα ωραία φιλε, έβαλε πουλάκια στο νησί σου. Θα ευχαριστήθεις τα σκυλακια σου τώρα. Εύχομαι ανάλογη συνέχεια.

• Like
Reactions: BIK
Καλημέρα Στέργιε, καλώς ηρθες, όλοι εδώ ομοιοπαθής και " αθεράπευτοι" με τις βασίλισσες. .sarcastic.
Γεια σου Στέργιο!
Είστε το δίδυμο ΣΤΕ-ΣΤΕ; (ΣΤΕφανος-ΣΤΕργιος) .sarcastic.
Γιάννη ναι αδέρφια και συγκυνηγοί, οπως λές ΣΤΕ και ΣΤΕ εχουμε πιάσει την μεθόριο και οι δυό τις πυλες εισόδου των βελουδομάτων απο τα βορεια .hunter.

Καλησπέρα συναδελφοι έχω ένα μπιπερ CAΝΙΒΕΕΡ από τη στιγμή που το πήρα έχει το εξηs πρόβλημα.Μέχρι τουs 0 βαθμουs oλα καλά με τουs μείον βαθμουs μπλοκάρει και σβήνει πολλεs φορεs το ξανά αναβω χτυπάει μια φορά και σβήνει παλι .Γενικά δουλεύει μόνο σε +βαθμουs. Γνωρίζει κανειs ποιοs τα επισκευαζει

πρωινο 2ωρο με εναν φιλο και τον τορρο βρηκα μια γνωστη μου μανδαμ αλλα και παλι βρηκε τον τροπο και μας την εκανε , με το που βγηκα απο το αμαξι σε 5 λεπτα φερμα στο γνωστο μερος , λεπτα φερμα -ποντες την κλεισαμε (τα μυαλα μας και μια λυρα χαχαχαχ) αλλα εφυγε προς τα κατω τελειως αναποδα απο οτο περιμεναμε, πιο πανω αλλη φερμα σε γνωστη παλι (νατασσα την λενε αυτη)αλλα μολις την ειχε κανει για αλλου, μετα μπηκαμε στα ρυκια εκει βρηκα αλλη μια κυρια την οποια και κατα γουσταραμε και πηραμε κιολας,στα 80 μετρα απο αυτην ακομη μια αλλα την τρομαξαν κατι κωλοκατσικα και μας την εκανε, αυτα τα νεα ειδαμε ομορφες φερμες τραβηξαμε και την ταινια μας και αυριο η συνεχεια με την CHERRY σε αλλο μερος... καποια στιγμη θα σας βαλω τα σημερινα βιντεακια

Μπράβο Λαμπροοοοοοοοοοοοο .shake hands.
Μα που στο καλό τις βρίσκεις κάθε μέρα δεν ξέρω.well done.
Όσο για την χθεσινή σου επιτυχία το έμαθα χτες...:)
Τάσο δεν βλέπεις τα ραντάρ που διαθέτει ο Λάμπρος, πρέπει να πέφτει και πολύ ποδαρελι δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα,καλά σκυλιά καλός κυνηγός άμα βοηθάει και ο τόπος και ο καιρός να τα αποτελέσματα.

Καλησπέρα. Πολλά μπράβο στον Βικ, τον Λάμπρο και όλα τα παιδιά που το παλεψαν με τις βασίλισσες. Άμα λεω εγώ που στα νησιά είναι οι "ξύπνιες" βασίλισσες, ορίστε τα γράφει σήμερα και ο Βίκτωρας. .sarcastic.
Ενώ κάποιοι άλλοι βρίσκουν τις "κουτές .yel.
Καλή συνέχεια παλικάρια, μπήκαμε στο φορτε τώρα.

Καλησπέρα. Πολλά μπράβο στον Βικ, τον Λάμπρο και όλα τα παιδιά που το παλεψαν με τις βασίλισσες. Άμα λεω εγώ που στα νησιά είναι οι "ξύπνιες" βασίλισσες, ορίστε τα γράφει σήμερα και ο Βίκτωρας. .sarcastic.
Ενώ κάποιοι άλλοι βρίσκουν τις "κουτές .yel.
Καλή συνέχεια παλικάρια, μπήκαμε στο φορτε τώρα.
Στα νησιά που είναι πιο σπάνιες οι συναντήσεις πολαπλασιαζεται η αξία τους.

Καλησπέρα στην παρέα μας , Επιτέλους έσπασε ο διάολος το ποδάρι,σήμερα ένα όμορφο 3ωρο παρέα με τον Daby μου, ξεκινήσαμε από ένα μέρος που μέρες τώρα το μελετάω ότι θα πάω, και αποζημιώθηκα, στους 0 βαθμούς με πάχνη, η πρώτη 20 μέτρα από το αυτοκίνητο και οι άλλες σε σχετικά κοντινές αποστάσεις δύσκολες στην αρχή αλλα εντοπίζονταν άμεσα από τον σκυλάκο μου σύνολο 4 συναντήσεις και οι 4 μας ακολούθησαν. Λέω ότι άμα σε θέλει κάποιες φορές, οι τουφεκιές (οι δύο τουλάχιστον) λες και τις τραβά μαγνήτης χωρις να περιμένω να πέσουν και όμως
Υ.Γ σήμερα εγκαινίασα και καμερούλα(γουρλίδικη) να δω πως θα φτιάξω το βιντεάκι και προσεχώς προβολή!!!!!

image hosting

Status
Not open for further replies.
Back