Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα στην παρέα μας , Επιτέλους έσπασε ο διάολος το ποδάρι,σήμερα ένα όμορφο 3ωρο παρέα με τον Daby μου, ξεκινήσαμε από ένα μέρος που μέρες τώρα το μελετάω ότι θα πάω, και αποζημιώθηκα, στους 0 βαθμούς με πάχνη, η πρώτη 20 μέτρα από το αυτοκίνητο και οι άλλες σε σχετικά κοντινές αποστάσεις δύσκολες στην αρχή αλλα εντοπίζονταν άμεσα από τον σκυλάκο μου σύνολο 4 συναντήσεις και οι 4 μας ακολούθησαν. Λέω ότι άμα σε θέλει κάποιες φορές, οι τουφεκιές (οι δύο τουλάχιστον) λες και τις τραβά μαγνήτης χωρις να περιμένω να πέσουν και όμως
Υ.Γ σήμερα εγκαινίασα και καμερούλα(γουρλίδικη) να δω πως θα φτιάξω το βιντεάκι και προσεχώς προβολή!!!!!

image hosting
.well done.

Μπραβο Στέφανε επιτέλους ήρθε ή μέρα που οι βασίλισσες ήταν εκεί και χαρηκες το σκυλάκι σου. Εύχομαι ανάλογη συνέχεια.
Ποια κάμερα έχεις;

Καλησπέρα, απόλυτη ηρεμία σήμερα παιδιά. Δεν έβαλε πουλιά, στα 3 διαφορετικά σημεία που εψαξα βρηκα 3 πουλιά τα οποία είναι καιρό εκεί και δεν σου δίνουν ευκαιρίες μιας και φεύγουν μπροστά από τα σκυλια. Ο καιρός παγωνιά το πρωι με 2 βαθμούς και μετά τις 09:00 έβγαλε ζέστη. Περιμένουμε μήπως κάνει από βδομάδα κάποια αλλαγή ο καιρός και αλλάξει κάτι. Καλή συνέχεια σε όλους.

Καλησπέρα στην παρέα μας , Επιτέλους έσπασε ο διάολος το ποδάρι,σήμερα ένα όμορφο 3ωρο παρέα με τον Daby μου, ξεκινήσαμε από ένα μέρος που μέρες τώρα το μελετάω ότι θα πάω, και αποζημιώθηκα, στους 0 βαθμούς με πάχνη, η πρώτη 20 μέτρα από το αυτοκίνητο και οι άλλες σε σχετικά κοντινές αποστάσεις δύσκολες στην αρχή αλλα εντοπίζονταν άμεσα από τον σκυλάκο μου σύνολο 4 συναντήσεις και οι 4 μας ακολούθησαν. Λέω ότι άμα σε θέλει κάποιες φορές, οι τουφεκιές (οι δύο τουλάχιστον) λες και τις τραβά μαγνήτης χωρις να περιμένω να πέσουν και όμως
Υ.Γ σήμερα εγκαινίασα και καμερούλα(γουρλίδικη) να δω πως θα φτιάξω το βιντεάκι και προσεχώς προβολή!!!!!

image hosting
μπράβο Στέφανε πολύ γεμάτη φωτό .well done.

Έκανα το πρώτο βιντεάκι μου με μια από τις σημερινές φάσεις του κυνηγιού μου ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ βέβαια αλλά η αρχή έγινε.
Ο ενθουσιασμός μου στο αποτέλεσμα της κάθε φάσης και του απορτ απερίγραπτος !!!!!
Μπράβο Στέφανε, καλη αρχή με τα βιντεάκια, σίγουρα θα ακολουθησουν και άλλα..........sarcastic.

Μπράβο Στέφανε, μπορεί να είναι ερασιτεχνικό το βιντεάκι αλλά μια χαρά μας έβαλε στο κλίμα!
Ο ενθουσιασμός σου ακούγετε καθαρά απο την φωνή σου!!! Φαντάζομαι οτι κάθε φορά έτσι θα είναι!!!
Μπράβο κ πάλι!
έτσι είναι δεν κρύβεται :)

Ε λοιπόν Γιάννη δεν το περίμενα ένας φασσοπαπιοκυνηγος να κυνηγάει ορτυκια..Να μου έλεγες τρυγονια..Να σου έβγαζα το καπέλο...my man.ΥΓ εννοείται οτι κανω πλάκα..Όλα τα κυνήγια έχουν την ομορφιά τους και την χάρη τους..

τασοδες ποτε ειναι αυτο το ποστ.

εε απο τοτε, εχω παει 2 φορες για παπιες, καμια 10ρια φορες για φασσες, και ολες της αλλες εξοδους μου, σχεδον 3-4 φορες την εβδομαδα, για ορτυκια και μπεκατσα. απο της 20 οκτωμβρη και μετα, μονο για μπεκατσα εχω παει. και μετα απο το σεττερ που εχω, αυτην την στιγμη μου εδωσαν και ενα κουταβι σεττερ ακομη, και ενα κουρτσχααρ 3,5 μηνων. του χρονου θα εχουμε θεμα. αλλα αποτι φαινεται κολλησαμε με την μπεκατσα.

ρε παιδια αληθευει πως τετοια εποχη η μπεκατσα εφυγε απο την οξια, μεσε και γαυρο και μπηκε μονε σε πευκο και πουρναρι?

το ξαναγραψα το ποστ γιατι κατι εκανα και το εσβησα καταλαθος.

image hosting

σε τι υψομετρο ησουν στοπεριπου? γνωριζεις?

αλλα αποτι φαινεται κολλησαμε με την μπεκατσα.
Χα Χα δηλαδή φίλε Γιάννη αντί για 5αρια κ 6αρια θα δουλεύουμε 8αρακια κ 9αρακια διασποράς??.xm..sarcastic.
Υγεία να έχουμε και να κυνηγάμε ότι αγαπαμε..Όλα τα κυνήγια έχουν την δική τους χάρη.:)

Status
Not open for further replies.
Back