τασο 9,5 ντιρεκτ.
χρηστογια το αμαξι. εκει υπαρχειαρκετες φορες θεμα, μιας και δοξα τον θεο, απο ποδια καλα παμε. αχαχα!!
χρηστογια το αμαξι. εκει υπαρχειαρκετες φορες θεμα, μιας και δοξα τον θεο, απο ποδια καλα παμε. αχαχα!!
τασο 9,5 ντιρεκτ.
ρε παιδια αληθευει πως τετοια εποχη η μπεκατσα εφυγε απο την οξια, μεσε και γαυρο και μπηκε μονε σε πευκο και πουρναρι?
το ξαναγραψα το ποστ γιατι κατι εκανα και το εσβησα καταλαθος.
Ωραίος ο Daby στυλιστας ξαπλώτη φερμα και σταθερή.Έκανα το πρώτο βιντεάκι μου με μια από τις σημερινές φάσεις του κυνηγιού μου ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ βέβαια αλλά η αρχή έγινε.
Ο ενθουσιασμός μου στο αποτέλεσμα της κάθε φάσης και του απορτ απερίγραπτος !!!!!
Καλοριζικα τα κουτάβια Γιάννη, έχεις πολύ δουλειά τώρα εκπαίδευση και τα λοιπά, όλα τα κυνήγια είναι ωραία.τασοδες ποτε ειναι αυτο το ποστ.
εε απο τοτε, εχω παει 2 φορες για παπιες, καμια 10ρια φορες για φασσες, και ολες της αλλες εξοδους μου, σχεδον 3-4 φορες την εβδομαδα, για ορτυκια και μπεκατσα. απο της 20 οκτωμβρη και μετα, μονο για μπεκατσα εχω παει. και μετα απο το σεττερ που εχω, αυτην την στιγμη μου εδωσαν και ενα κουταβι σεττερ ακομη, και ενα κουρτσχααρ 3,5 μηνων. του χρονου θα εχουμε θεμα. αλλα αποτι φαινεται κολλησαμε με την μπεκατσα.
4 σηκωματα εχτες 3 πουλια. η αλλη με εκανε και επεσα, οποτε την εχασα. ο γκρεκο δουλεψε αψογα σε καλες αποστασεις, και με πολυ καλες διαδρομες.
περασα ομορφα. τα πουλια ψηλα σε γυαρο και μεσε.
Μπράβο Γιαννη αυτά είναι, όσο βρίσκει πουλιά το σκυλί θα γίνεται καλύτερο.4 σηκωματα εχτες 3 πουλια. η αλλη με εκανε και επεσα, οποτε την εχασα. ο γκρεκο δουλεψε αψογα σε καλες αποστασεις, και με πολυ καλες διαδρομες.
περασα ομορφα. τα πουλια ψηλα σε γυαρο και μεσε.