Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
το ανακοντα mid ειναι το τσοκάκι και ειναι το μονο τσοκ που κυνηγαω πλέον σε ολα πλην ορτυκιου.
Φυσιγγι πρωτο ειναι διασπορας ιδιογομωση με σιπε σε Νο8 33γραμμαρια.
Το ανακοντα το εχω βρει σκοπευτικα πολυ καλα και μου αρεσει να κυνηγω τσοκαρισμενος γιατι εχει διαφορες εκπληξεις στα κομμάτια που κυνηγώ φασες, παπιά, λαγους, γουρουνια και ετσι αποφασισα να βαλω 3 αστρα πανω και να αλλαζω μονο φυσιγγια αναλογα το θηραμα. Στην μπεκατσα παρολο που βαζω πρωτο διασπορας συνεχιζει να ειναι αυστηρη η βολη παντως ...αν δεν εισαι καλα πανω αστοχησες. Περισσοτερο το δισπορας το βαζω για να μην τις κανει κιμα.
Πας για τριψηφιο φετος...

εχουν χρονια να με απασχολησουν τα νουμερα μητσαρα ...το ξερεις :)
Να δω ποτε θα ερθεις παρεα....μου φαινεται πρεπει να ρθω εγω σε σενα :cool:
Αφου ειμαι ταγμενος στα γαλαζοπουλια...θα ανταμωσουμε μην ανησυχεις.

Βρηκα 3 φαντάσματα 2 ούτε της είδα
Εχει σηκώσει ο σκύλος 3 φορές δεν την έχω δει μέσα στους λογκους την βρήκε πάλι φερμα κάθομαι μέσα σε ένα ρεμα μήπως την δω βαράει κανα 5λπτο το μπιπερ ακούω ένα πράγμα να σχίζει τον αέρα περνάει μια Φασσα της ριχνω 2 την περνει πέφτει με σπασμένο φτερό φωνάζω στο σκύλο έλα έλα να βρει την φασσα μην την χάσω δεν είχα ξανα βαρέσει ποτέ έλα έλα τίποτα ο σκυλος στην φερμα περιμένω μήπως σηκωθεί τίποτα αποφασίζω παω στο σκύλο τον περνάω και περιμένω κανα 10λεπτο την αρχίζει την ποντα μένει ερχόμενος σε εμενα σηκωθείκε την περνώ σφαίρα για την φασσα περνει ντόρο φερμαρε στιγμιαία έτρεξε μέσα στο πικνο την έπιασε.

Το επόμενο 10ημερο θα πάρει το θέμα φωτιά .... .
Το νου σας ρεμαλια ...
Θα βγουν και οι βρυκόλακες του 17:45..
Κινητό και τηλέφωνο κατευθείαν...
Έχουν βγει ήδη οι σκατομαλακες. Ένας αποψε ηταν στημένος και μολις τον χτύπησαν τα φωτα μου , πέταξε το όπλο γεμάτο στο πίσω κάθισμα και τσακιστηκε να μπει στο αμάξι. Τι ανωμαλία τους δέρνει γαμω το μυαλό τους μεσα, δεν μπορώ να το καταλάβω.

Μου εχει τυχει και εμενα καποιος κατα δήλωση του 'μπεκατσας' αλλα τα πρωινα καθοταν καρτερι και Metα ψαξιμο με το σκύλο... μεταλλαγμενος βρυκόλακας..;
Μια φορά και δυο???? Τέτοιοι "μπεκατσαδες" που ζουν και αναπνέουν για την φωτογραφία στο φατσοβιβλιο έχουν αυξηθεί δυστυχώς. Σου λέει βαράω την καρτερωτη και είμαι οκ αν δεν βρει ο σκυλος. Δεν είναι μεταλλαγμενοι. Μαλακες ειναι.

Μια φορά και δυο???? Τέτοιοι "μπεκατσαδες" που ζουν και αναπνέουν για την φωτογραφία στο φατσοβιβλιο έχουν αυξηθεί δυστυχώς. Σου λέει βαράω την καρτερωτη και είμαι οκ αν δεν βρει ο σκυλος. Δεν είναι μεταλλαγμενοι. Μαλακες ειναι.
Άλλη τακτική όποιος δεν έχει μπεκατσόσκυλα πάει καρτέρι για να το αντισταθμίσει έτσι.

Χρήστο είναι αρρώστια ρε. Υπάρχουν άνθρωποι εδώ γύρω που το μόνο που έχουν τουφεκισει στην ζωή τους είναι μπεκατσες στο καρτερι. Τους έχουν πιασει πολλές φορές , τους έχουν πάρει όπλα αλλά πάλι τα ίδια κανουν.

περνάει μια Φασσα της ριχνω 2 την περνει πέφτει με σπασμένο φτερό φωνάζω στο σκύλο έλα έλα να βρει την φασσα μην την χάσω δεν είχα ξανα βαρέσει ποτέ έλα έλα τίποτα ο σκυλος στην φερμα περιμένω μήπως σηκωθεί τίποτα
Και στα ταίρια τους αλλά με όλο το θάρρος εάν κάνεις έτσι όταν είναι σε φέρμα ο σκύλος μην τον κατηγορείς μετά ότι φαλτσάρει
Επειδή παλιότερα είχες γράψει ότι δεν είναι σταθερός είδες τώρα πόσο σταθερός ήταν παρόλο την ενόχληση που έγινε αυτός την δουλειά του ότι του έλεγε η μύτη του

+10000

Και στα ταίρια τους αλλά με όλο το θάρρος εάν κάνεις έτσι όταν είναι σε φέρμα ο σκύλος μην τον κατηγορείς μετά ότι φαλτσάρει
Επειδή παλιότερα είχες γράψει ότι δεν είναι σταθερός είδες τώρα πόσο σταθερός ήταν παρόλο την ενόχληση που έγινε αυτός την δουλειά του ότι του έλεγε η μύτη του
Ευχαριστώ. Η αλήθεια είναι ότι φέτος έχει κάνει ελάχιστα λάθη και εως τωρα παει καλύτερα από πέρυσι που τα χάλαγε.. ναι ήταν λάθος που του φώναζα να έρθει. Να ξεκολλήσει και από τα κοτσιφια θα είναι καλα.

Status
Not open for further replies.
Back