Έχεις άντερα…. Στην γενική συνέλευση βγαλτους στην σέντρα, και κάνε μια αναφορά στον εισαγγελέα με τα γεγονότα και κρατά αριθμό πρωτοκόλλου. Νόμοι υπάρχουν να κουνήσουμε τους υπεύθυνους δεν ξέρουμε.Πηγαίνω σχεδόν κάθε απόγευμα στο καρτέρι χρόνια τώρα και χθες για πρώτη φορά φέτος οι ίδιοι ( δεν βγάζουν άδεια και πάνε μόνο για καρτέρι μπεκάτσας και για λαγό με τα φώτα), πάλι με την σιγουριά πώς δεν πρόκειται να τους ενοχλήσει κανείς στήθηκαν στο κλασσικό μέρος και με 6 τουφεκιες πήραν τις δύο μπεκατσες που φάνηκαν. Τα προηγούμενα χρόνια, και εγώ και άλλοι ζητήσαμε από τον σύλλογο και τον θηροφυλακα να κάνουν κάτι. Πέρυσι όταν κάποιο απόγευμα μετά από δεκάδες άλλα που τούς τηλεφωνουσαμε εμφανίστηκε ο θηροφυλακας και είδε τους 3 από αυτούς με τα όπλα στις 18,00 και δύο πουλιά σκοτωμένα ( ήρθε όπως μας είπε γιατί πέρναγε από εκεί και άκουσε καμία δεκαριά τουφεκιες απανωτές), σκεφτήκαμε ότι επιτέλους κάτι άλλαξε. Δύο μέρες μετά πάλι τα ίδια άτομα άνετοι στο ίδιο σημείο Όταν μετά από μέρες τυχαία συνάντησα έναν του συλλόγου και τον ρώτησα σχετικά, μου λέει << έλα ρε συ είναι καλά παιδιά, του χρόνου μου υποσχέθηκαν ότι θα βγάλουν άδεια >>.
Να τα λέμε εδώ καλά είναι, αλλα δεν φτάνει… τι θα πει καλα παιδιά είναι, καλά παιδιά είναι αλλά κάνουν μαλακιες. Οι κακοί είναι μέσα
Συγνωμη για το ύφος δεν είναι για εσενα πρωσοπικα απλά εκμετάλευτηκα την πάσα που μου έδωσες.