Περαστηκα να πανε ολλα καλα..Λάμπρο μην ξανανεβασεις φωτογραφίες. Με πιάνει ταχυκαρδία, έχω μείνει από σκύλο πάω και για μαχαίρι τέλος του μήνα δεν κάνει. Δώσε πόνο, σε πάω τρελά
Περαστικά ...Λάμπρο μην ξανανεβασεις φωτογραφίες. Με πιάνει ταχυκαρδία, έχω μείνει από σκύλο πάω και για μαχαίρι τέλος του μήνα δεν κάνει. Δώσε πόνο, σε πάω τρελά
Περαστικά!Λάμπρο μην ξανανεβασεις φωτογραφίες. Με πιάνει ταχυκαρδία, έχω μείνει από σκύλο πάω και για μαχαίρι τέλος του μήνα δεν κάνει. Δώσε πόνο, σε πάω τρελά
Εισαι δυναμη Ολα θα γινουνΛάμπρο μην ξανανεβασεις φωτογραφίες. Με πιάνει ταχυκαρδία, έχω μείνει από σκύλο πάω και για μαχαίρι τέλος του μήνα δεν κάνει. Δώσε πόνο, σε πάω τρελά
Περαστικά Γιάννη...Υπομονη ρε φιλε,ξερω δεν ειναι ευκολο αλλα η υγεία πάνω απο όλα...Μπραβο σας αγόρια μου.......Δυστυχώς δεν μπορώ να βγω ακόμα αν δε κάνω τη μαγνητική στο γόνατο να δούμε το μέγεθος της ζημιάς αλλα οσο και να θέλω να είμαι αισιόδοξος στη πραγματικότητα δύσκολο το βλέπω για το κοντινό μελλον. Εδω στο νησί εχει λιγα πουλιά αλλα σήμερα κλείσαμε 12 μέρες νοτιά, ζέστη και ξεραιλα....τα λιγοστά πουλιά έχουν ζόρικη συμπεριφορά οπως μαθαίνω. Έδωσα και τη κουταβίτσα σε ενα φιλο να τη βγάζει....
Περαστικα Κώστα . Έρχομαι Ωρωπό πολλές φορές να βρεθούμε κάποια μέρα να γνωριστούμε κιόλας ρε φίλε και από κοντά .Λάμπρο μην ξανανεβασεις φωτογραφίες. Με πιάνει ταχυκαρδία, έχω μείνει από σκύλο πάω και για μαχαίρι τέλος του μήνα δεν κάνει. Δώσε πόνο, σε πάω τρελά
στα μερη σου η ευβοια πετρο?Ενα πουλί σήμερα...Ξερός ο τόπος δυστυχως...Το ευχάριστο ειναι οτι ηταν η πρώτη ολοκληρωμένη φαση για το κουταβι,φερμα σταθερη σε δυσκολο σημειο κ απορτ.View attachment 35783View attachment 35784
Περαστικά Κωνσταντίνε...Λάμπρο μην ξανανεβασεις φωτογραφίες. Με πιάνει ταχυκαρδία, έχω μείνει από σκύλο πάω και για μαχαίρι τέλος του μήνα δεν κάνει. Δώσε πόνο, σε πάω τρελά
Εξορμησα Βοιωτία σημερα...στα μερη σου η ευβοια πετρο?
Μπράβο Πέτρο....μπεκατσάρα!!!Ενα πουλί σήμερα...Ξερός ο τόπος δυστυχως...Το ευχάριστο ειναι οτι ηταν η πρώτη ολοκληρωμένη φαση για το κουταβι,φερμα σταθερη σε δυσκολο σημειο κ απορτ.View attachment 35783View attachment 35784
Ωραίοι !!!Ενα πουλί σήμερα...Ξερός ο τόπος δυστυχως...Το ευχάριστο ειναι οτι ηταν η πρώτη ολοκληρωμένη φαση για το κουταβι,φερμα σταθερη σε δυσκολο σημειο κ απορτ.View attachment 35783View attachment 35784
Περαστικά και ταχεία ανάρρωση Κωσταντη!Λάμπρο μην ξανανεβασεις φωτογραφίες. Με πιάνει ταχυκαρδία, έχω μείνει από σκύλο πάω και για μαχαίρι τέλος του μήνα δεν κάνει. Δώσε πόνο, σε πάω τρελά
Περαστικά φίλε Γιάννη!Μπραβο σας αγόρια μου.......Δυστυχώς δεν μπορώ να βγω ακόμα αν δε κάνω τη μαγνητική στο γόνατο να δούμε το μέγεθος της ζημιάς αλλα οσο και να θέλω να είμαι αισιόδοξος στη πραγματικότητα δύσκολο το βλέπω για το κοντινό μελλον. Εδω στο νησί εχει λιγα πουλιά αλλα σήμερα κλείσαμε 12 μέρες νοτιά, ζέστη και ξεραιλα....τα λιγοστά πουλιά έχουν ζόρικη συμπεριφορά οπως μαθαίνω. Έδωσα και τη κουταβίτσα σε ενα φιλο να τη βγάζει....