Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σκυρίτιδα μεριά τα πουλιά λίγα και ακατάδεκτα....ποδαρώνουν σαν πέρδικες φευγουν μπροστα απο τη φερμα καμια 50αρια μετρα και σηκώνονται... πρωτη φορα βλεπω τοσο ξερο το τοπο..τα ποταμια είναι ξερα τα περπατας...

Λάμπρο μην ξανανεβασεις φωτογραφίες. Με πιάνει ταχυκαρδία, έχω μείνει από σκύλο πάω και για μαχαίρι τέλος του μήνα δεν κάνει. Δώσε πόνο, σε πάω τρελά
Περαστηκα να πανε ολλα καλα..

Ψάχνωντας το Νemo No:1....big smile.

Ρεπό σήμερα κ είπα να πάρω τα υψώματα....ένα ακατάδεκτο πουλάκι βρήκαμε το οποίο την 1η φορά μόνο που την άκουσα που σηκώθεικε στα βαθιά σφιχτά ενώ την έψαχνε η σκύλα απ,έξω κ τη 2η φορά μας την έκανε πολύ πριν φτάσουμε...πήραμε τον αέρα μας και όλα ωραία...

test ban phim

Μπραβο σας αγόρια μου.......Δυστυχώς δεν μπορώ να βγω ακόμα αν δε κάνω τη μαγνητική στο γόνατο να δούμε το μέγεθος της ζημιάς αλλα οσο και να θέλω να είμαι αισιόδοξος στη πραγματικότητα δύσκολο το βλέπω για το κοντινό μελλον. Εδω στο νησί εχει λιγα πουλιά αλλα σήμερα κλείσαμε 12 μέρες νοτιά, ζέστη και ξεραιλα....τα λιγοστά πουλιά έχουν ζόρικη συμπεριφορά οπως μαθαίνω. Έδωσα και τη κουταβίτσα σε ενα φιλο να τη βγάζει....

Μπραβο σας αγόρια μου.......Δυστυχώς δεν μπορώ να βγω ακόμα αν δε κάνω τη μαγνητική στο γόνατο να δούμε το μέγεθος της ζημιάς αλλα οσο και να θέλω να είμαι αισιόδοξος στη πραγματικότητα δύσκολο το βλέπω για το κοντινό μελλον. Εδω στο νησί εχει λιγα πουλιά αλλα σήμερα κλείσαμε 12 μέρες νοτιά, ζέστη και ξεραιλα....τα λιγοστά πουλιά έχουν ζόρικη συμπεριφορά οπως μαθαίνω. Έδωσα και τη κουταβίτσα σε ενα φιλο να τη βγάζει....
Περαστικά Γιάννη...Υπομονη ρε φιλε,ξερω δεν ειναι ευκολο αλλα η υγεία πάνω απο όλα...

Λάμπρο μην ξανανεβασεις φωτογραφίες. Με πιάνει ταχυκαρδία, έχω μείνει από σκύλο πάω και για μαχαίρι τέλος του μήνα δεν κάνει. Δώσε πόνο, σε πάω τρελά
Περαστικα Κώστα . Έρχομαι Ωρωπό πολλές φορές να βρεθούμε κάποια μέρα να γνωριστούμε κιόλας ρε φίλε και από κοντά .

Ενα πουλί σήμερα...Ξερός ο τόπος δυστυχως...Το ευχάριστο ειναι οτι ηταν η πρώτη ολοκληρωμένη φαση για το κουταβι,φερμα σταθερη σε δυσκολο σημειο κ απορτ.View attachment 35783View attachment 35784
στα μερη σου η ευβοια πετρο?

Ενα πουλί σήμερα...Ξερός ο τόπος δυστυχως...Το ευχάριστο ειναι οτι ηταν η πρώτη ολοκληρωμένη φαση για το κουταβι,φερμα σταθερη σε δυσκολο σημειο κ απορτ.View attachment 35783View attachment 35784
Μπράβο Πέτρο....μπεκατσάρα!!!
Ωραίος και ο σύντροφος.....love.

Περαστικά και ταχεία ανάρρωση Κωσταντη!

Περαστικά φίλε Γιάννη!

Status
Not open for further replies.
Back