Μπράβο Γιώργο.... βάρα.... δώσε πόνο...Πολύ ωραία και η σημερινή μέρα. Καλή συνέχεια τρελό μπεκάτσα δες.View attachment 35781
Μπράβο Γιώργο.... βάρα.... δώσε πόνο...Πολύ ωραία και η σημερινή μέρα. Καλή συνέχεια τρελό μπεκάτσα δες.View attachment 35781
Μπράβο Γιώργη.Πολύ ωραία και η σημερινή μέρα. Καλή συνέχεια τρελό μπεκάτσα δες.View attachment 35781
Περαστικά και καλά αποτελέσματα να έχεις.Μπραβο σας αγόρια μου.......Δυστυχώς δεν μπορώ να βγω ακόμα αν δε κάνω τη μαγνητική στο γόνατο να δούμε το μέγεθος της ζημιάς αλλα οσο και να θέλω να είμαι αισιόδοξος στη πραγματικότητα δύσκολο το βλέπω για το κοντινό μελλον. Εδω στο νησί εχει λιγα πουλιά αλλα σήμερα κλείσαμε 12 μέρες νοτιά, ζέστη και ξεραιλα....τα λιγοστά πουλιά έχουν ζόρικη συμπεριφορά οπως μαθαίνω. Έδωσα και τη κουταβίτσα σε ενα φιλο να τη βγάζει....
Περαστικά Γιάννη...Υπομονη ρε φιλε,ξερω δεν ειναι ευκολο αλλα η υγεία πάνω απο όλα...
Περαστικά φίλε Γιάννη!
Σας ευχαριστώ παιδιά, να'στε πάντα καλα. Τώρα καλα είναι, πουλάκια δεν εχει και είμια ήρεμος, κάθομαι στα αυγά μου και τα κλωσαω κιόλας .....Περαστικά και καλά αποτελέσματα να έχεις.
Ότι κι αν ειναι όμως κανε κρατει για να μπορείς αργότερα να βγεις με σιγουριά.
Είμαι σίγουρος πως ο κουμπάρος σου αν δεν κάνω λάθος πως είναι ο συν-κυνηγος σου δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο είτε από πουλια είτε από βιντεακια.
Περαστικά ΚωνσταντίνεΛάμπρο μην ξανανεβασεις φωτογραφίες. Με πιάνει ταχυκαρδία, έχω μείνει από σκύλο πάω και για μαχαίρι τέλος του μήνα δεν κάνει. Δώσε πόνο, σε πάω τρελά
Πολύ όμορφες φωτόΕνα πουλί σήμερα...Ξερός ο τόπος δυστυχως...Το ευχάριστο ειναι οτι ηταν η πρώτη ολοκληρωμένη φαση για το κουταβι,φερμα σταθερη σε δυσκολο σημειο κ απορτ.View attachment 35783View attachment 35784
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΠολύ ωραία και η σημερινή μέρα. Καλή συνέχεια τρελό μπεκάτσα δες.View attachment 35781
Περαστικα ΚωνσταντινοΣας ευχαριστώ πολύ όλους, είναι μεγάλη στήριξη τα μηνύματα σας. Σας ευχαριστώ ειλικρινά.
Μπράβο του, και μπράβο σου ωραίο ξεκίνημα να τον χαίρεσαι!...Ενα πουλί σήμερα...Ξερός ο τόπος δυστυχως...Το ευχάριστο ειναι οτι ηταν η πρώτη ολοκληρωμένη φαση για το κουταβι,φερμα σταθερη σε δυσκολο σημειο κ απορτ.View attachment 35783View attachment 35784
Σ'ευχαριστω πολύ!Το ξεκινημα ειναι δυσκολο αλλα προσφερει κ μεγαλες χαρές...Μπράβο του, και μπράβο σου ωραίο ξεκίνημα να τον χαίρεσαι!...
Υπάρχουν και χειρότερα εγω δεν έχω βγει ακόμαΕγώ παιδάκια μέχρι σήμερα ένα μακρινό έχω πάει και τρία κυνηγακια εδώ γύρω Αττική ,0 στο μακρινό 3 πουλάκια στα γύρω γύρω ,όμως δεν της έχω χαρεί μιας και ο σκύλος ακόμα δεν έχει καταλάβει τι γίνεται ,με αποτέλεσμα το ένα πουλάκι φερμαριστο από σκυλί του φίλου ,δύο στην μπρογκα από τον σκύλο μου ,τα μέρη πολύ πυκνα με αποτέλεσμα η της τουφεκας η δεν της ξαναβλεπεις ,τέλος πάντων ελπίζω να ξυπνήσει κάποια στιγμή και να μπει στο παιχνίδι ολοκληρωτικά ,την έρευνα την έχει ο σκύλος άλλα του λείπουν .Πάντως προς τα επάνω σήμερα έχουν βρει πολλά πουλιά αλλά πολλά .
Να σας ζήσει!Καλησπέρα στην παρέα. Σημερινό κυνήγι χτυπάει το τηλέφωνο στις 9:00 ήταν ο ηγείται τού κοινού.ελα μητσαρα του λέω με μια φωνή αναστεναγμενη καθώς ανέβαινα τα έλατα. Κυνηγάς μου λέει? ναι αδερφέ του λέω. Οκ θα σε πάρω μετά μου λέει. Έγινε τού λέω. Στις 12:30 χτυπάει το τηλέφωνο ξανά. Ήταν η γυναίκα μου. Έλαααα σπάσανε τα νερά μου λέει. Έρχομαι τρέχοντας τις λέω. Από τα 1200 υψόμετρο βρέθηκα στην Λάρισα στην κλινική. Ήρθε το νέο μέλος της οικογένειας μας. Μανιακός τζούνιορ 2.
Αυτο το κυνήγι είναι αφιερωμένη στο μανιακό τζούνιορ 2.
View attachment 35869
View attachment 35873
Pointerspassion τα ρούχα ετοίμασε.....
Κωνσταντίνε αφιερωμένη φίλε.
Να σας ζήσει Λάμπρο,να τον δείτε όπως αγαπάτε!Καλησπέρα στην παρέα. Σημερινό κυνήγι χτυπάει το τηλέφωνο στις 9:00 ήταν ο ηγείται τού κοινού.ελα μητσαρα του λέω με μια φωνή αναστεναγμενη καθώς ανέβαινα τα έλατα. Κυνηγάς μου λέει? ναι αδερφέ του λέω. Οκ θα σε πάρω μετά μου λέει. Έγινε τού λέω. Στις 12:30 χτυπάει το τηλέφωνο ξανά. Ήταν η γυναίκα μου. Έλαααα σπάσανε τα νερά μου λέει. Έρχομαι τρέχοντας τις λέω. Από τα 1200 υψόμετρο βρέθηκα στην Λάρισα στην κλινική. Ήρθε το νέο μέλος της οικογένειας μας. Μανιακός τζούνιορ 2.
View attachment 35869
View attachment 35873
Να σας ζήσει!Καλησπέρα στην παρέα. Σημερινό κυνήγι χτυπάει το τηλέφωνο στις 9:00 ήταν ο ηγείται τού κοινού.ελα μητσαρα του λέω με μια φωνή αναστεναγμενη καθώς ανέβαινα τα έλατα. Κυνηγάς μου λέει? ναι αδερφέ του λέω. Οκ θα σε πάρω μετά μου λέει. Έγινε τού λέω. Στις 12:30 χτυπάει το τηλέφωνο ξανά. Ήταν η γυναίκα μου. Έλαααα σπάσανε τα νερά μου λέει. Έρχομαι τρέχοντας τις λέω. Από τα 1200 υψόμετρο βρέθηκα στην Λάρισα στην κλινική. Ήρθε το νέο μέλος της οικογένειας μας. Μανιακός τζούνιορ 2.
View attachment 35869
View attachment 35873