Καλησπέρα σε όλους
Ενδογενή και εξωγενή προβλήματα με έχουν αναγκάσει να απέχω αρκετά, για τα δεδομένα μου, ειδικά αυτές τις μέρες που σε συγκεκριμένα μέρη είναι σαν να έχω ραντεβού σχεδόν κάθε χρόνο με τις μπεκάτσες
Βιώνω τα Case Studies ( Περιπτώσεις προς Μελέτη) που διάβαζα όταν σπούδαζα σχετικά με την παροχή βοήθειας στα μέλη της Οικογενείας μου που με χρειάζονται προς τα πάνω και προς τα κάτω , δεν μου είναι εύκολο να δραπετεύω για κυνηγι όπως παλαιότερα αλλά ευχαριστώ τον Θεό που μπορώ να παρέχω αυτή την βοήθεια και ανταπόδοση..........
Οσο μεγαλώνουμε καταλαβαίνουμε ότι πολλές φορές αυτά που συμβαίνουν στις ταινίες μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή και σε εμάς και ίσως πολλά γεγονότα θα αντιμετωπίσουμε σχεδόν όλοι , χωρίς να μπορούμε πολλές φορές να αποφύγουμε τις στατιστικές.
Μέσα σε αυτές τις δυσκολίες το κυνήγι , τα σκυλιά και οι μπεκάτσες ή τα άλλα θηράματα , το περπάτημα στη φύση, οι εικόνες, οι μυρωδιές και τα ερεθίσματα που προσλαμβάνουν όλες οι αισθήσεις αποτελούν "φάρμακο" - ψυχοθεραπεία , αναζωογόνηση και " φόρτιση " μπαταριών για να συνεχίσουμε.
Έτσι κάθε έξοδος είναι σημαντική ανεξάρτητα του αποτελέσματος αρκεί να σκεφτούμε ότι μπορέσαμε να βρεθούμε εκεί που θέλαμε και να κάνουμε αυτό που μας ευχαριστεί.
Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι που μου συνέβει την προηγούμενη εβδομάδα αφού μετα κόπων και βασάνων κατάφερα μια έξοδο.
Λόγω έλλειψης χρόνου και παρασυρόμενος από παραπληροφόρηση ή καλύτερα από την υπεραισιοδοξία μου, διάλεξα ένα μέρος που το 2016 και 2018 μου είχε χαρίσει αξέχαστες αναμνήσεις.
Δεν ξέρω αν γίνομαι κωλόγερος και γκρινιάζω υπερβολικά αλλά αγαπώ κάθε σπιθαμή αυτού του τόπου ειδικά όταν με εκπλήσσει ευχάριστα . Κάποτε κάνοντας ψαροντούφεκο σχεδόν 35 χρόνια πριν βρίσκαμε αρχαία ναυάγια και αμφορείς, στα βουνά μας πηγαίνοντας για πέρδικες απολιθωμένα κοχύλια , και για μπεκάτσες στα δάση οξιάς όμορφες σπάνιες σήμερα σαλαμάνδρες .
Σήμερα βρίσκουμε αυτό που βρήκα εγώ την Πέμπτη καταμεσής στον αγαπημένο μου κυνηγότοπο και άλλα παρόμοια που ίσωε έχουν τύχει και σε εσάς , χωματερές αλόγιστη παράνομη υλοτομία κλπ.
Ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου αλλά πόσο μυαλό πρέπει να έχει κάποιος για να κάνει αυτό????????????????
Τι να το κάνω όταν οι συμπολίτες μου είναι @ρχιδόμυαλοι????????????????
View attachment 36118
Το χειρότερο είναι δεν τους νοιάζει το μετά
Τί χώρα θα παραδώσουμε στα παιδιά μας ??????????????????
Το χειρότερο είναι ότι το Σάββατο το αυτοκίνητο μου ακινητεί από σοβαρό ηλεκτρικό πρόβλημα μάλλον έκαψε εγκέφαλο και δεν μπόρεσα να πάω από τότε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να έχετε όλοι ασφαλείς , αποτελεσματικές εξόδους, τα αγαπημένα σας σκυλάκια καλούς φίλους και να ρουφάτε κάθε στιγμή στο Βουνό, γιατί είναι μοναδική , και του χρόνου ούτε ο επόμενος Νοέμβρης ούτε εμείς θα είμαστε οι ίδιοι....................................
Και μια φωτό από τις καλές στιγμές για να μην μαυρίζουμε την ζωή μας περισσότερο
View attachment 36127
Καλό απόγευμα