Ένα νόμιμο κυνήγι από ηθικούς κυνηγούς με σκυλιά φερμας beeper και GPS..............Εβλεπα βιντεακια και επεσα πανω σε αυτο....δεν μπορω να περιγραψω την απογοητευση μου...
Σκεφτομαι πραγματικα να μην ξαναδω βιντεακια να μην ξαναδιαβασω τιποτα γενικα να ζησω σε δικο μου κοσμο..
Νικο
Δικαιο εχεις κατ εμενα για το κτυπημα κατω
Εγραψα μεγαλο μυνημα και ισως λαθος μου που δεν αναπτυξα το κτυπημα χαμω της μπεκατσας
Νευριασα αφανταστα που εριξε ετσι με τα σκυλια του εκει
Το κατω δεν με πειραξε γιατι οπως ειπα δεν θελω να κρινω καππιον ετσι απλα
Ακουγεται νεαρος κυνηγος
Ισως η αδρεναλινη ισως η απειρια ισως να βιαστηκε χιλια ισως και την κτυπησε κατω
Αν ηταν χωρις σκυλια προσωπικα δεν θα τον κατακρινα
Ισως να ηταμ και η πρωτη του φορα
Ολα τα προσπερνω για την απιστευρη μαλακια να ριξει με φοντο τα ακυλια του χαμω
Οταν φυγει η βολη δεν επιστρεφει
Και κατι αλλο που ισως δεν καταλαβαν πολλοι
Δινει οδηγιες στον συντροφο του
Προσεχε θα ερθει προς εσενα και εχε το νου σου αριστερα!!!!
Και ενω το κανει παει να σερβιρει αυτος αριστερα(του αλλου) και ριχνει και χαμηλα!!!!
Ανεπιτρεπτο!!!
Εφοσον λες στον αλλο ετσι σημαινει του παραχωρεια την βολη!!!
Δεν πας να βαρεσεις εσυ
Δεν μπαινεις εκει που θα βαρεσει!!!
Και ΔΕΝ ΒΑΡΑΣ ΕΚΕΙ που ειναι αυτος!!!!
Και μαλιστα χαμηλα!!!!!
Νίκο εδώ βλέπουμε τα αποτελέσματα της ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑΣ. Προκειμένου να βγάλουν μερικοί φωτογραφία και να δείξουν τη μπεκάτσα γίνονται μαλακες και επικίνδυνοι. Γι'αυτό δεν ανεβάζω ποτέ φωτογραφίες, ούτε με γουρούνια, ούτε με λαγούς ούτε με πουλιά, για να μην ερεθιζω τους κομπλεξικους. Φωτογραφία στέλνω μόνο στους καλούς μου φίλους σε προσωπικό μήνυμα, ποτέ δημόσια και αυτός είναι ο λόγος.Εβλεπα βιντεακια και επεσα πανω σε αυτο....δεν μπορω να περιγραψω την απογοητευση μου...
Σκεφτομαι πραγματικα να μην ξαναδω βιντεακια να μην ξαναδιαβασω τιποτα γενικα να ζησω σε δικο μου κοσμο..
Τι έκανε ο δολοφόνος....Πωωω.Και έκανες την λακαμία τι την ανεβάζεις ρε τραχανά; Αντί να το κρατήσεις μέσα σου και να αναλογιστείς τι μέγα λάθος έκανες και να γίνεις καλύτερος για να μην επαναληφθεί, το ανεβάζεις....Μόνοι μας βγάζουμε τα ματάκια μας και παίρνει και άλλους η μπάλα....Ε ρε χάλια....Εβλεπα βιντεακια και επεσα πανω σε αυτο....δεν μπορω να περιγραψω την απογοητευση μου...
Συνονόματε, φιλικά, ζήσε στον δικό σου κόσμο και όπου και όπως μπορείς προσπάθησε να φέρεις κι άλλους κοντά σου.Εβλεπα βιντεακια και επεσα πανω σε αυτο....δεν μπορω να περιγραψω την απογοητευση μου...
Έπρεπε να περιμένει να τελειώσει η φάση αφήνοντας την να σηκωθεί...Εβλεπα βιντεακια και επεσα πανω σε αυτο....δεν μπορω να περιγραψω την απογοητευση μου...
Τάσο, επίσης και κίνδυνος να τραυματίσει τα σκυλιά...Μια φορά κ έναν καιρό οι παλαιοι κυνηγοί βαραγαν μπεκατσες (και) καθιστες με το σκυλί η το "κοπροσκυλο"..
Προσωπικά δεν ειμαι κατά της τουφεκιας σε στάσιμα θηράματα...
Ωστοσο,Την σημερινή εποχή που ζουμε έχω στο μυαλο μου ότι τον φερματζη κυνηγό τον απασχολεί να δει την εργασία των σκυλιών του από την στιγμή που θα "μυρισουν", θα φερμαρουν, και θα ξεπεταξουν το θήραμα....
Εξάλλου όταν μιλάμε για φερμα μιλάμε για τουφεκια στο ξεπεταγμα του θηραματος...
Οκ ο φίλος την χτυπησε καθιστά, γιατι ήθελε να το κάνει κ καλα έκανε, δεν θα τον κρίνω εγώ κ σίγουρα "παρανομη ενέργεια" δεν είναι.........
Όμως πραγματικα ρε μάγκες δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που ανέβασε το βίντεο??
Να δείξει ότι έχει ικανά σκυλιά που κατάφεραν να μπλοκάρουν μια μπεκάτσα μέχρι να πλησιασει κ να τις ρίξει μια ευκολη τουφεκια στα καθιστά, για να μας πει ότι την πηρε???
Τελοσπαντων....
Επειδή υπάρχουν κάποιοι ανεγκεφαλοι, καραγκιοζηδες που νομίζουν ότι κυνηγούν μπεκάτσα δε σημαίνει ότι όλοι οι άλλοι που χρησιμοποιούν GPS ,μπιπερ ή ότι άλλο θέλετε είναι το ίδιο..... όλα τα δάκτυλα δεν είναι ίδια.... χθές είμαι μαζί με τον κουμπάρο μου με δύο σκυλιά στο τερέν μόνο με τα GPS.... απέναντι στα 300-400 μέτρα είναι ένα άτομο που σφυρίζει συνέχεια στα σκυλιά του .... πέντε ποιντερ τα 3 με μπιπερ το ένα φοράει και gps και τα άλλα δύο με κουδούνια.... καταλαβαίνετε τι πανδαιμόνιο επικρατούσε.... αυτός ο άνθρωπος θα λέει ότι είναι κυνηγός μπεκατσας.... Το ένα του σκυλί ακολουθούσε εμάς για 45 λεπτά προγκηξε μία μπεκάτσα και ο ιδιοκτήτης του δεν πήρε χαμπάρι.... βγείτε ο καθένας στο βουνό όπως νομίζει.... περάστε όμορφα με τα σκυλάκια σας.... καλές γιορτές να έχουμε....Ένα νόμιμο κυνήγι από ηθικούς κυνηγούς με σκυλιά φερμας beeper και GPS..............
Επαυξάνω για τα σκυλιά!Δειτε που ριχνει και που ειναι τα σκυλια του!!!!!