Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.

Την είδα κατω περπατάει προς τα πάνω και σηκωθείκε γυρνάει και μου πειρε το όπλο .drunk.
Νικολή...μου το έχουν πάρει και εμένα πολλές φορές οι Πέρδικες ...αλλά τις παρακάλεσα .pray to God.και μου το δώσανε πίσω!!!.sarcastic.

Υ.Γ: Με έχουν βάλει τώρα στην υποχρέωση και το σκέφτομαι, ούτε το όριο δεν πιάνω(τι, πολλά:oops: λέω!, τι να κάνω; άσε που φοβάμαι κιόλας, λέω.think. , κάτσε γιατί την άλλη φορά άμα είμαι "κακό παιδί" δε θα μου το δώσουνε πίσω....sarcastic.

Άμα δεις τι πέναλτι έχασε σήμερα ο κουμπάρος μου......
Νικολή...μου το έχουν πάρει και εμένα πολλές φορές οι Πέρδικες ...αλλά τις παρακάλεσα .pray to God.και μου το δώσανε πίσω!!!.sarcastic.

Υ.Γ: Με έχουν βάλει τώρα στην υποχρέωση και το σκέφτομαι, ούτε το όριο δεν πιάνω(τι, πολλά:oops: λέω!, τι να κάνω; άσε που φοβάμαι κιόλας, λέω.think. , κάτσε γιατί την άλλη φορά άμα είμαι "κακό παιδί" δε θα μου το δώσουνε πίσω....sarcastic.
Και οι καλύτεροι παίκτες χάνουν πέναλντι και με καρέκλα απέναντι... :cool:
Στα 23μου. σηκωθείκε μια Μπεκάτσα βλέπω που έπιασε σε μια πατουλια από Πουρναρι μικρή παμε εκεί εγώ 2 φίλοι και 3 σκυλία φερμα πόση ώρα, τους λέω θα την πιάσω μέσα παω κοντά πετάγεται και μου αμολάει ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΑ στην αρβύλα παω να της ρίξω πέφτω και της τα εριξα ξάπλα έφυγε..

Χεραιτω τη παρεα, εκανα την απογευματινή μου βόλτα, ανέβασα παλμούς με τον Bravo και τα κορίτσια και εκανα και ενα τεστ νεύρων ( θα δείτε τη φωτο και θα καταλάβετε .hair. )
Φέρμα καμιά 40αρια μέτρα αλλα σε απότομο ανήφορο με λιθιές, περνάνε 5 λεπτά εκεί ακίνητοι και οι δυο , μπεκατσα και Bravo. Επικράτησε η λογική και δεν επιχείρησα να ανεβω μην επιδείνωσω το γόνατο εκτός της γλίτσας απο τη βροχή. Φωνάζω, σφυρίζω, τίποτα ακλόνητοι......βαράω μια τουφεκιά, τίποτα ξανα, εκει και οι δύο....Μόλις γεμίζω να ριξω δεύτερη τουφεκιά, σηκώνεται η κοπέλα και παρόλη την απόσταση άκουσα το φτερό της.
20220108_192850.jpg
Χάθηκε για κανα 10λετο ο λεβέντης και γύρισε νε τη γλώσσα στα πόδια.
Στο υπόλοιπο βρήκα αλλα δυο πουλιά, η μια φερμαρίστηκε μέσα στο πυκνό καμιά 20αρια μέτρα αλλα μονο την άκουσα και η αλλη έκανε συνέχεια φτερό δίχως να μπορέσω να τη δω ποτέ.
Συνέχεια αύριο αν μας αφήσει γιατί εχει κλείσει πολλή ο καιρός.

Αυτο το κοντακι σου φιλε καθε φορα το χαζεβω πολυ ωραιο
Τόλη δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Απλά η deluxe έχει σαφώς καλύτερη ποιότητα ξύλων από τις υπόλοιπες es-100. Πριν από μια 7ετία περίπου αποφάσισα να βγάλω το βερνίκι από τα ξύλινα μέρη, γιατί το κοντάκι (γύρω από τον αορτηριούχο και εκεί που εφάπτεται το πέλμα) είχε τραβήξει υγρασία και είχε γίνει χάλια. Μετά ξαναπέρασα τα ξύλα δυο χέρια χρώμα νερού καρυδιά και καμιά 15αριά χέρια Birchwood Tru - Oil (στις ψάθες μόνο δυο). Το κακό είναι ότι το Tru - Oil κοκκινίζει το ξύλο, οπότε αν ξαναμπώ στη διαδικασία να το ξανακάνω από την αρχή, θα το σκουρίνω με παραπάνω χρώμα καρυδιάς ή θα το κάνω λινέλαιο.

Παρεάκι σήμερα με το καλό μου φίλο Κώστα και την Αρτεμουλα του. 5.5 ώρες, 3 σημεία, τα σκυλάκια έψαξαν και κάτω απο το χαλί......2 πουλιά και αυτα με το στανιό, η μια φερμαρίστηκε απο τα σκυλιά αλλα το κομμάτι απάτητο, 20 μέτρα ηταν τα σκυλιά, προσπάθησε ο Κώστας να μπει αλλα έμπλεξε στα βάτα και με τη φασαρία το πουλί έφυγε αντίθετα, δεν ρη ξαναβρήκαν τα σκυλακια, η δεύτερη έκανε φτερό ώσπου χάθηκε τελείως. Κολοκαιρος με πολλή αέρα και συννεφιά.

Status
Not open for further replies.
Back