Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πάνω κατω στα ίδια είμαι και εγω
στο sp cal 12 είχα δισκανδαλο κύλινδρο μάλλινο και μισο μάλλινο η μισοταπο
στο αυτογεμες cal 12 μισι τσοκ, πρώτη βολη έλικα 33γραμμαρια νο 8, δεύτερη και τριτη μάλλινο νο7 33 γραμμάρια.
Στον έρωτα cal 20 βελτιωμένο κύλινδρο με διασπορεα κύριος γκουαλαντι νο8 και δεύτερη μισό τσοκ νο7 27 γραμμάρια

άνοιγμα των τσοκ σε ΣΟΒΑΡΟ οπλουργό
Βρε μανια να ανοιγετε οτι τρυπα δειτε.big smile.
Ειμαστε στο 2022
Ειτε με ιδιογομωση ειτε με εμπορικα μπορεις να ανοιξεις την διασπορα σου χωρις να πειραξεις το τσοκ
Και την καλυτερη διασπορα την κανει η ψυχραιμια
Στα μετρα που ριχνεις επι το πληστον σε μια μπεκατσα που ειναι μ.ο τα 15 περαν απο ειδικα φουσεκια για διασπορα, ολα τα τσοκ θα σου δωσουν περιπου το ιδιο αποτελεσμα
Γιαυτο και σχεδον ολοι ριχνουν διασπορας ακομη και αν εχουν στο οπλο τους τσοκ 3-4
;)

Εχθές πήγα χωριό μπαίνω σπίτι κ βλέπω την γιαγιά επί του έργου. Οι πιο νόστιμες μπεκατσουλες φτιάχνονται από τα χεράκια της.
View attachment 43727
Τυπική αθάνατη Ελληνίδα του χωριού, με φοβερό χαμόγελο!

ΥΓ: μου φαίνεται σου μοιάζει λιγάκι - στο πρόσωπο εννοώ:)

Βρε μανια να ανοιγετε οτι τρυπα δειτε.big smile.
Ειμαστε στο 2022
Ειτε με ιδιογομωση ειτε με εμπορικα μπορεις να ανοιξεις την διασπορα σου χωρις να πειραξεις το τσοκ
Και την καλυτερη διασπορα την κανει η ψυχραιμια
Στα μετρα που ριχνεις επι το πληστον σε μια μπεκατσα που ειναι μ.ο τα 15 περαν απο ειδικα φουσεκια για διασπορα, ολα τα τσοκ θα σου δωσουν περιπου το ιδιο αποτελεσμα
Γιαυτο και σχεδον ολοι ριχνουν διασπορας ακομη και αν εχουν στο οπλο τους τσοκ 3-4
;)
πως φαίνεται ότι δεν συμπαθείς τις δοκιμές σε πίνακα!!!! .very funny.
.very funny..very funny..very funny..very funny.

Status
Not open for further replies.
Back