Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Με πρόλαβες Golden...!!
Μπήκα να το δημοσιεύσω, αλλά το είχες κάνει ήδη..Σε ευχαριστώ και εύχομαι να σας αρέσει!!
Και του χρόνου σε όλους μας..να είμαστε γεροί, να την ανταμώσουμε πάλι!!
Μπράβο, πολύ οργανωμένα και ωραία βίντεο!

Με πρόλαβες Golden...!!
Μπήκα να το δημοσιεύσω, αλλά το είχες κάνει ήδη..Σε ευχαριστώ και εύχομαι να σας αρέσει!!
Πολυ ωραιο!
Ειδα μονο το μισο το υπολοιπο αυριο
Ο νεαρος ρεμο ποσος ειναι!
Πρωτη του χρονια στο κυνηγι;

Πολυ ωραιο!
Ειδα μονο το μισο το υπολοιπο αυριο
Ο νεαρος ρεμο ποσος ειναι!
Πρωτη του χρονια στο κυνηγι;
Ναι...Η 1η του...20 μηνών είναι στις φάσεις του βίντεο..Τώρα κοντεύει 2 χρονών!!
Μπράβο, πολύ οργανωμένα και ωραία βίντεο!
Ευχαριστώ πολύ φίλε!!

Γιάννη μου εγώ ήμουν και ο πρώτος στο YouTube που σου έγραψα όπως σου έχω πει πολλές φορές περιμένω πως και πως με μεγάλη ανηπομονησια να δω τα βίντεο σου . Πολύ πιθανόν να μην με πιστεύεις αλλά το εννοώ. Και είμαι και φανατικός θαυμαστής τον σεττερ τα λατρεύω οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να το χάσω ποτεεεεε. .love. .shake hands.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!
Πως λέγεται το προφίλ σου στο YouTube?

Με πρόλαβες Golden...!!
Γιάννη γιατί χάνεται η κόκκινη κουκίδα στο πυκνό από την shotkam;Με το σταυρουδακι συμβαίνει αυτό;Επισης μια απορία που έχω είναι ότι στο παλιότερο μοντέλο το πρώτο που έβγαλε νομίζω είχε καλύτερη ανάλυση κ πιο καθαρή εικόνα...Ποια είναι η γνώμη σου;

Γιάννη γιατί χάνεται η κόκκινη κουκίδα στο πυκνό από την shotkam;Με το σταυρουδακι συμβαίνει αυτό;Επισης μια απορία που έχω είναι ότι στο παλιότερο μοντέλο το πρώτο που έβγαλε νομίζω είχε καλύτερη ανάλυση κ πιο καθαρή εικόνα...Ποια είναι η γνώμη σου;
Ποια βιντεοκάμερα έχεις στο κεφαλι;

πρωινη βωλτουλα με την ποιντερινα,, κιωμος η κυριες ειναι ακωμη εδωωωω,,,,με 3 ασχωληθηκαμε κα την μια μπωρεσα και την τραβηξα μετα ζορια μια φωτο με ζουμμμ,,δεχτηκες στην φερμα με λιγο ποδαρωμαααα,,,παντως ευχαριστηθηκα βωλτουλααααα .exciting.

Δεν τις έχω δουλέψει και τις 2 για να μπορώ να συγκρίνω Λάμπρο...Η κουκίδα δεν χάνεται. Σε κάποια πλάνα ζουμαρω παραπάνω πάνω στην μπεκατσα οπότε η κουκίδα βγαίνει εκτός...

ναι τα κυνηγάνε τα "κουνέλια"... μόλις σταματήσουν να έχουν ραβδώσεις στο τρίχωμα και βγάλουν χαυλιοδοντάκια.... .yelling.
...παραισθήσεις έχω .tired....διάβασα τα αγριογούρουνα - αγριοκούνελα!!!....πρέπει να ξεμπαρκάρω....και να 'ρθει ο Σεπτέμβρης!!!.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back