Μπράβο, πολύ οργανωμένα και ωραία βίντεο!Με πρόλαβες Golden...!!
Μπήκα να το δημοσιεύσω, αλλά το είχες κάνει ήδη..Σε ευχαριστώ και εύχομαι να σας αρέσει!!
Και του χρόνου σε όλους μας..να είμαστε γεροί, να την ανταμώσουμε πάλι!!
Μπράβο, πολύ οργανωμένα και ωραία βίντεο!Με πρόλαβες Golden...!!
Μπήκα να το δημοσιεύσω, αλλά το είχες κάνει ήδη..Σε ευχαριστώ και εύχομαι να σας αρέσει!!
Πολυ ωραιο!Με πρόλαβες Golden...!!
Ναι...Η 1η του...20 μηνών είναι στις φάσεις του βίντεο..Τώρα κοντεύει 2 χρονών!!Πολυ ωραιο!
Ειδα μονο το μισο το υπολοιπο αυριο
Ο νεαρος ρεμο ποσος ειναι!
Πρωτη του χρονια στο κυνηγι;
Ευχαριστώ πολύ φίλε!!Μπράβο, πολύ οργανωμένα και ωραία βίντεο!
Ευχαριστώ πολύ συνονόματε!!Εύγε φίλε και του χρόνου με υγεία
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!Γιάννη μου εγώ ήμουν και ο πρώτος στο YouTube που σου έγραψα όπως σου έχω πει πολλές φορές περιμένω πως και πως με μεγάλη ανηπομονησια να δω τα βίντεο σου . Πολύ πιθανόν να μην με πιστεύεις αλλά το εννοώ. Και είμαι και φανατικός θαυμαστής τον σεττερ τα λατρεύω οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να το χάσω ποτεεεεε.![]()
![]()
Καλημέρα Γιάννη δεν έχω προφίλ απλά στα σχόλια κάτω έγραψα με το όνομα μου Γιάννης Ζερβος.Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!
Πως λέγεται το προφίλ σου στο YouTube?
Γιάννη γιατί χάνεται η κόκκινη κουκίδα στο πυκνό από την shotkam;Με το σταυρουδακι συμβαίνει αυτό;Επισης μια απορία που έχω είναι ότι στο παλιότερο μοντέλο το πρώτο που έβγαλε νομίζω είχε καλύτερη ανάλυση κ πιο καθαρή εικόνα...Ποια είναι η γνώμη σου;Με πρόλαβες Golden...!!
Ποια βιντεοκάμερα έχεις στο κεφαλι;Γιάννη γιατί χάνεται η κόκκινη κουκίδα στο πυκνό από την shotkam;Με το σταυρουδακι συμβαίνει αυτό;Επισης μια απορία που έχω είναι ότι στο παλιότερο μοντέλο το πρώτο που έβγαλε νομίζω είχε καλύτερη ανάλυση κ πιο καθαρή εικόνα...Ποια είναι η γνώμη σου;
Δεν τις έχω δουλέψει και τις 2 για να μπορώ να συγκρίνω Λάμπρο...Η κουκίδα δεν χάνεται. Σε κάποια πλάνα ζουμαρω παραπάνω πάνω στην μπεκατσα οπότε η κουκίδα βγαίνει εκτός...Γιάννη γιατί χάνεται η κόκκινη κουκίδα στο πυκνό από την shotkam;Με το σταυρουδακι συμβαίνει αυτό;Επισης μια απορία που έχω είναι ότι στο παλιότερο μοντέλο το πρώτο που έβγαλε νομίζω είχε καλύτερη ανάλυση κ πιο καθαρή εικόνα...Ποια είναι η γνώμη σου;
Την Gopro 10..Ποια βιντεοκάμερα έχεις στο κεφαλι;
Ευχαριστώ πολύ Κώστα!!Μπραβο Γιαννη...πολυ ωραια δουλεια...να εισαι καλα!!
Σάκη Καλημέρα!
ναι τα κυνηγάνε τα "κουνέλια"... μόλις σταματήσουν να έχουν ραβδώσεις στο τρίχωμα και βγάλουν χαυλιοδοντάκια....Σάκη Καλημέρα!
Σε ποιο μέρος είναι αυτό?
Τα κυνηγάνε τα κουνέλια?
...παραισθήσεις έχωναι τα κυνηγάνε τα "κουνέλια"... μόλις σταματήσουν να έχουν ραβδώσεις στο τρίχωμα και βγάλουν χαυλιοδοντάκια....![]()
γιαννη στο ν σερρων ειναι ,δεν εχουμε κουνελια εδω μωνο λαγους,αγριογουρουνα ζαρκαδια κτλΣάκη Καλημέρα!
Σε ποιο μέρος είναι αυτό?
Τα κυνηγάνε τα κουνέλια?