Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Διαφωνω:)
Ο σκυλος φερμαρει
Ο χομπιστας βαριετε να μπει μεσα.yelling.
Αμα ηταν εκει μεσα κανα κουτακι μπαρουτι θα χε κανει το πυκνο λες και περασε καταστροφεας.sarcastic.

Νικολη
Οπως καταλαβες με τον σκυλο ειμαι.sarcastic.
Πες το ψέματα αντιπυρική θα άνοιγα .my man.

Έχω δει αρκετά βίντεο στο YouTube κ όταν ο συνάδελφος σημαδεύει με φόντο τον ουρανό φαίνεται η κουκίδα όταν όμως περνάει μέσα από κλαδιά σβήνει η τρεμοπαιζει.Το ίδιο είδα κ στο δικό σου βίντεο.Γιατι συμβαίνει αυτο;Αν βάλεις το σταυρουδακι αντί για κουκίδα κάνει κ αυτό το ίδιο προβλημα;
Δεν έχω βάλει ποτέ τον σταυρό...άρα δεν γνωρίζω να σου απαντήσω..!!Πάντως, την εξαφάνιση της κουκίδας δεν την έχω διαπιστώσει ρε φίλε...!!

Δεν έχω βάλει ποτέ τον σταυρό...άρα δεν γνωρίζω να σου απαντήσω..!!Πάντως, την εξαφάνιση της κουκίδας δεν την έχω διαπιστώσει ρε φίλε...!!
Ευχαριστώ για την απάντηση.Αν δεις στο βίντεο σου όταν περνάει η κουκίδα πάνω σε κορμό η φύλα η χάνεται η τρεμοπαιζει.Ηθελα να μάθω τη παίζει γιατί θέλω να την αγοράσω.Εχω την εντύπωση ότι το παλιότερο μοντέλο ήταν πιο καλό του 18.Η ερώτηση μου είναι η έξεις είναι αυτό το ελάττωμα της κάμερας-διορθώνεται αν βάλεις το σταυρουδακι η είναι προϊόν της επεξεργασίας βίντεο.Το έχω δει κ σε άλλους πχ σε κυνήγι φασσας.

Status
Not open for further replies.
Back