Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
...παραισθήσεις έχω .tired....διάβασα τα αγριογούρουνα - αγριοκούνελα!!!....πρέπει να ξεμπαρκάρω....και να 'ρθει ο Σεπτέμβρης!!!.sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Σηκω απο την καρεκλα κ πειασε γερα το τιμονι, γιατι προβλεπω 2ο Τιτανικό στο τελος σε καμια βραχονησίδα.......yelling..sarcastic.

Σηκω απο την καρεκλα κ πειασε γερα το τιμονι, γιατι προβλεπω 2ο Τιτανικό στο τελος σε καμια βραχονησίδα.......yelling..sarcastic.
...φουσκοδεντριές....δεν έχω τίποτα άλλο να μου πιάσει το....μαγι@ξυλο...αυτό φταίει!!!.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Αν και έκλεισα λάθος για να τραβήξω βίντεο και φωτογραφία.... Αυτή σε κανονική περίοδο θα ήταν στο γιλέκο...
Ναι στα εκπαιδευτικά είναι όλα χαλαρά... όταν είναι για γιλέκο κάτι τις πιάνει και κάνουν τρελές... και εμείς όπως είναι φυσικό έχει ΚΛΑΜΠΑΝΙ .sarcastic....
Πως και δεν πας Πέρδικα τέτοια εποχή; ;;

Βγήκα με τον γιο μου κοντά στο σπίτι για να τρέξουν τα σκυλιά.... κάνα δίωρο....καμπισιες άλλη φορά. Για ορεινές θέλουμε πολύ δρόμο....
Έχετε και καμπισες... ωραία θα είναι στα εκπαιδευτικά τους .love.

Δεν τις έχω δουλέψει και τις 2 για να μπορώ να συγκρίνω Λάμπρο...Η κουκίδα δεν χάνεται. Σε κάποια πλάνα ζουμαρω παραπάνω πάνω στην μπεκατσα οπότε η κουκίδα βγαίνει εκτός...
Έχω δει αρκετά βίντεο στο YouTube κ όταν ο συνάδελφος σημαδεύει με φόντο τον ουρανό φαίνεται η κουκίδα όταν όμως περνάει μέσα από κλαδιά σβήνει η τρεμοπαιζει.Το ίδιο είδα κ στο δικό σου βίντεο.Γιατι συμβαίνει αυτο;Αν βάλεις το σταυρουδακι αντί για κουκίδα κάνει κ αυτό το ίδιο προβλημα;

Έχει κρύα ακόμη γι αυτό.... χθες εκεί που βγήκα εγώ είχε 2 βαθμούς στις 11:00....τα νερά ακόμη είχαν πάγο στη μέση μόλις είχαν αρχίσει να ξεπαγωνουν
ετσι ειναι βασιλη,,σε εμας εδω αυτες της μερες το βραδυ κανη μιον και 3 βαθμους και τα γυρομας βουνα παγκαιο, μπελες μενοικιο και πισω τα βουλγαρικα ειναι ακωμη πιταααα στο χιονιι,,που να ξεκινησουνε να ταξιδεψουνε κιαυτεςςς :oops:

ετσι ειναι βασιλη,,σε εμας εδω αυτες της μερες το βραδυ κανη μιον και 3 βαθμους και τα γυρομας βουνα παγκαιο, μπελες μενοικιο και πισω τα βουλγαρικα ειναι ακωμη πιταααα στο χιονιι,,που να ξεκινησουνε να ταξιδεψουνε κιαυτεςςς :oops:
Και ο Χορτιάτης έχει χιόνι... και χθες βράδυ σε Περαία και Λαγκαδά είχε -1.....

Κάποιος φερμαρε αλλά Κάποιος άλλος βαριόταν να μπει στο πυκνό για φωτογραφία.yelling.
Τα πουλια που ήταν στα λογκια τα σφιχτα έχουν ηρεμιση και πιάνουν ποιο χαμηλά..
Έτσι είναι άμα ο χομπίστας φερμαρει.... και ο τουρίστας βαριέται.....χαχαχαχα .... φωτογραφία ότι να ναι.....

Έτσι είναι άμα ο χομπίστας φερμαρει.... και ο τουρίστας βαριέται.....χαχαχαχα .... φωτογραφία ότι να ναι.....
Διαφωνω:)
Ο σκυλος φερμαρει
Ο χομπιστας βαριετε να μπει μεσα.yelling.
Αμα ηταν εκει μεσα κανα κουτακι μπαρουτι θα χε κανει το πυκνο λες και περασε καταστροφεας.sarcastic.

Νικολη
Οπως καταλαβες με τον σκυλο ειμαι.sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back