Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χθες κάτι δουλίτσες στην Αλεξ/πολη και σήμερα θυελλώδεις ο νοτιάς και βροχούλα που και πού weather1πήραμε τα ρεπό μας .cofee..sleepy.
να ξεκουράσουμε και τα σκυλάκια μας, αύριο με το καλό καιρού επιτρέποντος !!!!

posted image
γιασου στεφανε,και εγω μια απο τα ειδιααα μιας και ο καιρως ητανε βροχερος,,αυριο θεου θελοντος

Μπραβο στα παιδια πολυ ωραιοι ολοι.... Στεφανε φοβερη φαση με το γερακι...
Προχθες Μεγαλοπολη κ εγω με την κουταβα,δυο πουλια βρηκα που σηκωνονταν στα 50 μετρα κ δεν εκανα καθολου τη χαρη στη σεττερου παρολλου που της ειχα βγαλει κ το κουδουνακι για να κινουμαστε αθορυβα....

καλησπερα παιδια σημερα ευβοια με το καλημερα το μπιπερ βγηκε οφ ισως να ητανε και για καλο .δυσκολα και λιγα πουλια .δουλεψαμε με κουδουνακι και κρατησε ο πεπε μια φερμα 20 μετρα μακρια και δεν τιναξε το πουλι μεχρι να τον βρω και την πηραμε την κυρια.και αλλη μια μετα απο 5 σηκωματα μας εβγαλε το λαδι αλλα το φχαριστηθηκαμε και την μαγγοσαμε κι αυτην .αυτα τα πουλια παντως φτιαχνουνε και βλεπουμε αν το λεει η ψυχη στα σκυλια μας

καλησπερα παιδια σημερα ευβοια με το καλημερα το μπιπερ βγηκε οφ ισως να ητανε και για καλο .δυσκολα και λιγα πουλια .δουλεψαμε με κουδουνακι και κρατησε ο πεπε μια φερμα 20 μετρα μακρια και δεν τιναξε το πουλι μεχρι να τον βρω και την πηραμε την κυρια.και αλλη μια μετα απο 5 σηκωματα μας εβγαλε το λαδι αλλα το φχαριστηθηκαμε και την μαγγοσαμε κι αυτην .αυτα τα πουλια παντως φτιαχνουνε και βλεπουμε αν το λεει η ψυχη στα σκυλια μας
Μπράβο Γιάννη, με το κουδούνι μόνο γίνεται ακόμα πιο δύσκολο αλλά αν έχεις ελεγχόμενο σκυλί τα καταφέρνεις κ'ετσι. Καλή συνέχεια.

Καλησπέρα παρέα. Σήμερα μ'ετρωγε όλη μέρα να βγω παρά τη βροχή και τελικά κάτι ήξερε. Ξεκίνησα το μεσημέρι που έκοψε για ψηλά στα μισά επιστροφή λόγω πυκνής ομίχλης, έτσι πήγα σε μια τραφια χαμηλά που είχα να πάω από αρχές Γενάρη. Σήμερα είχα τη σεττετινα του φίλου Κώστα μιας και είναι εκτός Κερκύρας και με παρακάλεσε να βγάλω τη σκυλιτσα του, ευκαιρία για να είναι ξεκουραστη η δική μου για αύριο. Μόλις παρκαρω ισα που εχω βάλει τις γαλοτσες αφήνω τη σκυλίτσα με το μπιμπερ ανοιχτό να ξεμουδιασει, κάποια στιγμή ακούω το μπιμπερ στη φερμα, μπα λέω θα κάνει κακά της, περνάνε 3,-4 λεπτά και εκει, παίρνω 2 φυσίγγια και πηγαίνω 15-20 μέτρα από το αμάξι, βλεπω τη σκύλα φερμα στο μονοπάτι, πηγαίνω κοντά και σηκώνεται ή βασίλισσα, παίρνει ύψος, πρώτη τουφεκιά και μένει με τα φτερά ανοιχτά στάσιμη στον αέρα και μια δεύτερη για σίγουρα και ή βασίλισσα βρέθηκε στο στόμα της σκυλίτσας. Μετά βρίσκω αλλά δύο πουλιά ανυσηχα ψηλά στην πλαγιά τις οποίες δεν τουφεκισα και τελικά βρηκα αλλη μια ή οποία πήγε με τη σκυλίτσα πόντα φερμα αρκετά λεπτά, έφυγα μπροστά και σηκώθηκε από πάνω μου και την πήρα και αυτή. Ωραίο κυνήγι και σήμερα για περίπου τρεις ώρες, ή σκυλίτσα του Κώστα αν και μόνο 20 μηνών δείχνει πως έχει τα φοντα να γίνει "μεγάλο" μπεκατσοσκυλο. Έχει όλο το πακετο, πάθος, έρευνα, σταθερή φερμα , παρακολούθηση και μυαλό. Υστερεί ακόμα λίγο στο απορτ αλλά αυτό διορθώνεται. Αυτά από εμένα, συγχωρεστεμε αν σας κουρασα.
* 3 στα 3 με την 20αρα, τυχαίο......sarcastic.
5spsZ54h.jpg

n31QhY2h.jpg

Μόλις πρόλαβω θα ανεβασω και το βιντεακι, είναι πολλή ωραίο.

Καλησπέρα παρέα. Σήμερα μ'ετρωγε όλη μέρα να βγω παρά τη βροχή και τελικά κάτι ήξερε. Ξεκίνησα το μεσημέρι που έκοψε για ψηλά στα μισά επιστροφή λόγω πυκνής ομίχλης, έτσι πήγα σε μια τραφια χαμηλά που είχα να πάω από αρχές Γενάρη. Σήμερα είχα τη σεττετινα του φίλου Κώστα μιας και είναι εκτός Κερκύρας και με παρακάλεσε να βγάλω τη σκυλιτσα του, ευκαιρία για να είναι ξεκουραστη η δική μου για αύριο. Μόλις παρκαρω ισα που εχω βάλει τις γαλοτσες αφήνω τη σκυλίτσα με το μπιμπερ ανοιχτό να ξεμουδιασει, κάποια στιγμή ακούω το μπιμπερ στη φερμα, μπα λέω θα κάνει κακά της, περνάνε 3,-4 λεπτά και εκει, παίρνω 2 φυσίγγια και πηγαίνω 15-20 μέτρα από το αμάξι, βλεπω τη σκύλα φερμα στο μονοπάτι, πηγαίνω κοντά και σηκώνεται ή βασίλισσα, παίρνει ύψος, πρώτη τουφεκιά και μένει με τα φτερά ανοιχτά στάσιμη στον αέρα και μια δεύτερη για σίγουρα και ή βασίλισσα βρέθηκε στο στόμα της σκυλίτσας. Μετά βρίσκω αλλά δύο πουλιά ανυσηχα ψηλά στην πλαγιά τις οποίες δεν τουφεκισα και τελικά βρηκα αλλη μια ή οποία πήγε με τη σκυλίτσα πόντα φερμα αρκετά λεπτά, έφυγα μπροστά και σηκώθηκε από πάνω μου και την πήρα και αυτή. Ωραίο κυνήγι και σήμερα για περίπου τρεις ώρες, ή σκυλίτσα του Κώστα αν και μόνο 20 μηνών δείχνει πως έχει τα φοντα να γίνει "μεγάλο" μπεκατσοσκυλο. Έχει όλο το πακετο, πάθος, έρευνα, σταθερή φερμα , παρακολούθηση και μυαλό. Υστερεί ακόμα λίγο στο απορτ αλλά αυτό διορθώνεται. Αυτά από εμένα, συγχωρεστεμε αν σας κουρασα.
5spsZ54h.jpg

n31QhY2h.jpg

Μπράβο Γιάννη!
Αν και την έκανες την απιστία σου σήμερα και βγήκες με άλλη, έκανες ωραίο κυνήγι....sarcastic.
ελπίζω να ήταν ξεπέτα και αύριο που είναι και του Αγίου Βαλεντίνου να επιστρέψεις στο λιμανάκι σου....sarcastic.

Κόλλησες τελικά με το 20άρι...
Γνώμη μου μη βιαστείς να κάνεις την επιλογή σου και εάν είναι δυνατό, από οικονομικής απόψεως, να δεις για ένα 20αράκι πλαγιόκαννο. Πραγματικό εικοσάρι όμως όχι 20άρες κάννες σε 12άρα μπάσκουλα...
Πιστεύω θα ανεβάσεις τα μπεκατσοκυνήγια σου σε άλλο επίπεδο...

Μπράβο Γιάννη!
Αν και την έκανες την απιστία σου σήμερα και βγήκες με άλλη, έκανες ωραίο κυνήγι....sarcastic.
ελπίζω να ήταν ξεπέτα και αύριο που είναι και του Αγίου Βαλεντίνου να επιστρέψεις στο λιμανάκι σου....sarcastic.

Κόλλησες τελικά με το 20άρι...
Γνώμη μου μη βιαστείς να κάνεις την επιλογή σου και εάν είναι δυνατό, από οικονομικής απόψεως, να δεις για ένα 20αράκι πλαγιόκαννο. Πραγματικό εικοσάρι όμως όχι 20άρες κάννες σε 12άρα μπάσκουλα...
Πιστεύω θα ανεβάσεις τα μπεκατσοκυνήγια σου σε άλλο επίπεδο...
.very happy..very happy..very happy.
Ακου ξεπετα, να 'σαι καλά βρε Σπύρο.
Εεεεέεεεε μέρα που είναι αύριο, θα βγάλω τη κοπελλα μου. Έχουμε καιρό Σπύρο για 20αρι, θα το ψαξω με ησυχία και ηρεμία
Μπράβο Γιάννη.congrats. .well done.
Το έχω ξανά πει το 20άρι δεν υστερεί σε κανένα θήραμα.
Είμαι βέβαιος ότι αν το κυνηγήσεις λίγο ακόμα δεν θα το αλλάζεις με τίποτα.;)
Με έβαλες στην πρίζα και θα πάρω και εγώ το 20άρι αύριο....sarcastic.
Να το πάρεις Γιώργο είναι απόλαυση να τουφεκας με αυτό το διαμετρημα. Περιμένω αύριο ωραίες φώτο, φτου φτου σκόρδα .sarcastic..sarcastic.
Γιάννη τελικά όποια παρτενέρ και να έχεις, το αποτέλεσμα είναι επιτυχές! :) .well done.
Σ'ευχαριστω Χρήστο, έλα σιγά σιγά πάρε σειρα. .sarcastic..sarcastic.

Αυτό το Σ/Κ εκτός από τις βροχές είναι και οι κοινωνικές υποχρεώσεις που με κρατούν μακριά από το κυνήγι. Σάββατο πρωί είχαμε να πάμε σε μνημόσυνο με καφέ και μετά τραπέζι και αύριο το πρωί έχουμε να πάμε σε γάμο. Θα είναι βυζαντινός γάμος μετά τη Θεία Λειτουργία και παντρεύεται μια συνάδελφος της γυναίκας μου. Θα είναι παρανυφάκι και η μικρή μας κόρη. Μετά θα έχει και γλέντι. Οπότε καλή έξοδο σε εσάς που θα βγείτε. :)

Αυτό το Σ/Κ εκτός από τις βροχές είναι και οι κοινωνικές υποχρεώσεις που με κρατούν μακριά από το κυνήγι. Σάββατο πρωί είχαμε να πάμε σε μνημόσυνο με καφέ και μετά τραπέζι και αύριο το πρωί έχουμε να πάμε σε γάμο. Θα είναι βυζαντινός γάμος μετά τη Θεία Λειτουργία και παντρεύεται μια συνάδελφος της γυναίκας μου. Θα είναι παρανυφάκι και η μικρή μας κόρη. Μετά θα έχει και γλέντι. Οπότε καλή έξοδο σε εσάς που θα βγείτε. :)
Δεν πειράζει Χρήστο, είναι και ή κορούλα παρανυφακι, εντάξει δικαιολογημένος .sarcastic.
Άντε να τη καμαρωσεις και νυφουλα ;)

5spsZ54h.jpg

n31QhY2h.jpg

Γεια σου Γιάννη άρχοντα, σου ταιριάζει το 20αρι φίλε και κανείς σαματα σε κάθε έξοδο, έχετε ωραία και καλά σκυλιά στην Κέρκυρα και ειδικά σεττερ.

Καλησπέρα πάρεα. Σημερα οι βασίλισσες δεν είχαν όρεξη για αγκαλιτσες. Ξεκινήσαμε από ψηλά αλλά μόλις ξημέρωσε έπεσε πολλή πυκνή ομίχλη που οσο πέρναγε ή ώρα γινόταν τόσο πυκνή που δε βλέπαμε στα 10 μέτρα. Βρήκαμε 2 πουλιά αλλά λόγω ομίχλης ενώ σηκώθηκαν στο καθαρό δεν τις είδαμε, ακόμα και τα σκυλιά που φερμαραν στην ακρη δε τα βλέπαμε, έτσι φύγαμε γιατί ή φάση γίνονταν επικίνδυνη εφόσον δεν είχαμε ορατότητα. Έτσι κατέβηκαμε πιο χαμηλα, εκει σε 2 σημεία υπήρχαν 2η 3 πουλιά τα οποία εκαναν φτερό συνεχώς. Κατά τις 12:00 τα μαζεψαμε και φύγαμε. Όλη μέρα να τις παιδευαμε τίποτα δεν θα κάναμε. Ο καιρός αρωστεια, νοτιάς, υγρασία και ζέστη. Ο κουμπάρος μου από τις 10:00 με το κοντομανικο .sarcastic.
Καλή συνέχεια σε όλους.

2VcY3mhh.jpg

EmUGBzuh.jpg

Last edited:
Δεν πειράζει Γιάννη, εστω κ' ετσι την κάνατε την βολτίτσα σας...
Τώρα μέρα που είναι, καταλαβαίνω...
ήθελες .love..love1.και.sex hard.με τις ''νεράιδες''....sarcastic.
Έτσι είναι τελικά Σπύρο, μέρα που είναι είπαμε να "αγαπηθουμε" με τις νεράιδες. .sarcastic..sarcastic.. .love1.

Status
Not open for further replies.
Back