Καλησπέρα παρέα. Σήμερα μ'ετρωγε όλη μέρα να βγω παρά τη βροχή και τελικά κάτι ήξερε. Ξεκίνησα το μεσημέρι που έκοψε για ψηλά στα μισά επιστροφή λόγω πυκνής ομίχλης, έτσι πήγα σε μια τραφια χαμηλά που είχα να πάω από αρχές Γενάρη. Σήμερα είχα τη σεττετινα του φίλου Κώστα μιας και είναι εκτός Κερκύρας και με παρακάλεσε να βγάλω τη σκυλιτσα του, ευκαιρία για να είναι ξεκουραστη η δική μου για αύριο. Μόλις παρκαρω ισα που εχω βάλει τις γαλοτσες αφήνω τη σκυλίτσα με το μπιμπερ ανοιχτό να ξεμουδιασει, κάποια στιγμή ακούω το μπιμπερ στη φερμα, μπα λέω θα κάνει κακά της, περνάνε 3,-4 λεπτά και εκει, παίρνω 2 φυσίγγια και πηγαίνω 15-20 μέτρα από το αμάξι, βλεπω τη σκύλα φερμα στο μονοπάτι, πηγαίνω κοντά και σηκώνεται ή βασίλισσα, παίρνει ύψος, πρώτη τουφεκιά και μένει με τα φτερά ανοιχτά στάσιμη στον αέρα και μια δεύτερη για σίγουρα και ή βασίλισσα βρέθηκε στο στόμα της σκυλίτσας. Μετά βρίσκω αλλά δύο πουλιά ανυσηχα ψηλά στην πλαγιά τις οποίες δεν τουφεκισα και τελικά βρηκα αλλη μια ή οποία πήγε με τη σκυλίτσα πόντα φερμα αρκετά λεπτά, έφυγα μπροστά και σηκώθηκε από πάνω μου και την πήρα και αυτή. Ωραίο κυνήγι και σήμερα για περίπου τρεις ώρες, ή σκυλίτσα του Κώστα αν και μόνο 20 μηνών δείχνει πως έχει τα φοντα να γίνει "μεγάλο" μπεκατσοσκυλο. Έχει όλο το πακετο, πάθος, έρευνα, σταθερή φερμα , παρακολούθηση και μυαλό. Υστερεί ακόμα λίγο στο απορτ αλλά αυτό διορθώνεται. Αυτά από εμένα, συγχωρεστεμε αν σας κουρασα.
* 3 στα 3 με την 20αρα, τυχαίο.....
Μόλις πρόλαβω θα ανεβασω και το βιντεακι, είναι πολλή ωραίο.