Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Την καλησπέρα μου συνάδελφοι, σήμερα με πολύ νοτιά και έτοιμος για βροχή weather1πήρα βόλτα τον Roudy μου και πήγα πάλι στα παλιούρια σε ρεματάκια με νεράκι συναντήσαμε 2 πουλιά η πρώτη δεκτική στη φέρμα όπου και την καρπωθήκαμε, η δεύτερη αφου την έπιασε στον ντορό μας την έκανε πονηρά με πέταγμα χαμηλά και μου έδωσε χρόνο για βολή λίγο αργά και την έχασα, στη συνέχεια μπήκε σε ένα ρουμάνι από τσαλιά μπήκε ο καημένος ο Roudy την βρήκε 5 φορές άκουγα μπίπερ και πετάγματα της χωρίς να εμφανίζεται στον ορίζοντα, δασκάλα η κυρία, τελικά φώναξα το σκυλάκο να βγει και όταν ήρθε ηταν η ουρά του ματωμένη και είχε και αίμα και πάνω από το μάτι αφου τον έπλυνα το πρόσωπο είδα ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό αλλά η ουρά κάθε φορά που γυρνάμε έχει αντισηπτικό και σπρέι για την πληγή για να κλίνει. Επιστροφή λίγο πρόωρα διότι είχαμε θέμα με το μποτάκι πάθαμε φουίτ .exciting.

pc screenshot

gif image hosting

capture

Το βιντεακι της Κυριακής
.well done.
Ωραιο Γιάννη!
Αλλα ρε φίλε πως τη ντουφέκισες έτσι τη ξυλόκοτα...
δε πρόλαβε να σηκωθεί...
Λες και ντουφεκούσες αγριογούρουνο στο πυκνό, αστην λίγο να βγει πάνω από τα κλαριά, να την πάρουμε μάτι και εμείς.sarcastic.
αλη μια εξωδος και σημερα 4ωρη,στην αρχη επιασα ψιλαααα γυρω στα 650 υψωμετρο,με πευκο μεσε χωοινες και πουρναρι αναμεικτα με αερακι θα ελεγα δυνατο και κρυο,,μπηκα σε κατι πευκα και χωρις φερμα απο την ποιντερινα μας εφυγε μια σαν ορτυκι την εκανα 2 τουφεκια αλα τιποτα,,λιγα μετρα παρακατω την ξανασηκωσα αλα δεν μπωρεσα ουτε να την δω παρα μωνο την ακουσα,,,μετα απο κανα 2ωρο ψαξιμω δεν ειχε τιποτα παρα μωνο αρκαιτες τσαρτσαρες κοτσιφους και παιξαν ενα κοπαδακι φασες καμια 20αρια πουλια,,ετσι τα μαζεψα και επιασα χαμηλα σε κατι ρεματα,,εκη ειχα δυο συναντησης,η μια μας αφησε πισωτης μωνο την πορδιτηςςςς,,και την ωρα που στριβω ενα τσιγαρο και παιρνω τον δρομο για το τζιπακι,,,νασου μια κυρια μου σηκωνεται 6 7 μετρα μπρωσταμουυυυ ωμος το εργαλιο την πηρε χαμπαρι και 20μετρα παρακατω την λοκαρισεεεε,χωρις σχεδων να δεχτη φερμα σηκωνεται τρωη ενα τουφεκι 10 μετρα μπρωσταμου και μπηκε γυλεκοοο,,,και ετσι τελειωσε και για σημερα η βωλτα.RESPECT. ΥΓ φιλε αρηη το δυκανακι το πηρα φετως πριν την εναρξη κυνηγιου σχεδων καινουργιο frangi alcione titanioym grio 71cm 5 τσοκ,,,,εως στιγμης ειμαι παρα πωλη ευχαριστημενοςςς,,επισης και το syzoyki jimni,,,,,,αρα με ενα τζιπακι δυκανακι jordanφυσιγγια και ενα ποιντερρρρρ εχουμε πιστευω πωλη καλα απωτελεσματαααααα.well done..well done. και καπιες φωτο στους φιλους γκαβλωμπεκατσαδεςςςς.my man.

20mb image hosting

image host
και αρκαιτα σκαψηματα απο γουρουνιαααα,,,

screen grab

post a picture

image ru

image hosting
Την καλησπέρα μου συνάδελφοι, σήμερα με πολύ νοτιά και έτοιμος για βροχή weather1πήρα βόλτα τον Roudy μου και πήγα πάλι στα παλιούρια σε ρεματάκια με νεράκι συναντήσαμε 2 πουλιά η πρώτη δεκτική στη φέρμα όπου και την καρπωθήκαμε, η δεύτερη αφου την έπιασε στον ντορό μας την έκανε πονηρά με πέταγμα χαμηλά και μου έδωσε χρόνο για βολή λίγο αργά και την έχασα, στη συνέχεια μπήκε σε ένα ρουμάνι από τσαλιά μπήκε ο καημένος ο Roudy την βρήκε 5 φορές άκουγα μπίπερ και πετάγματα της χωρίς να εμφανίζεται στον ορίζοντα, δασκάλα η κυρία, τελικά φώναξα το σκυλάκο να βγει και όταν ήρθε ηταν η ουρά του ματωμένη και είχε και αίμα και πάνω από το μάτι αφου τον έπλυνα το πρόσωπο είδα ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό αλλά η ουρά κάθε φορά που γυρνάμε έχει αντισηπτικό και σπρέι για την πληγή για να κλίνει. Επιστροφή λίγο πρόωρα διότι είχαμε θέμα με το μποτάκι πάθαμε φουίτ .exciting.

pc screenshot

gif image hosting

capture
Σάκη και Στέφανε, και μία καλή είναι...
φασούλι το φασούλι, γεμίζει το σακούλι...
πως φαίνεται πάντως το άρβυλο που έχει φάει τα πυκνά με το κουτάλι.sarcastic.

.well done.
Ωραιο Γιάννη!
Αλλα ρε φίλε πως τη ντουφέκισες έτσι τη ξυλόκοτα...
δε πρόλαβε να σηκωθεί...
Λες και ντουφεκούσες αγριογούρουνο στο πυκνό, αστην λίγο να βγει πάνω από τα κλαριά, να την πάρουμε μάτι και εμείς.sarcastic.

Σάκη και Στέφανε, και μία καλή είναι...
φασούλι το φασούλι, γεμίζει το σακούλι...
πως φαίνεται πάντως το άρβυλο που έχει φάει τα πυκνά με το κουτάλι.sarcastic.
Σπύρο έφυγε ευθεία η βασίλισσα, δεν πήρε ύψος, αν δεν τη τουφεκουσα γρήγορα........."μην τον είδατε τον Παναη" .sarcastic.
Θα έπαιρνε τους κισσους και τέλος............

Καλησπέρα πάρεα. Σημερινή έξοδο στα χαμηλα. Σε δύο μέρη που έψαξα βρηκα 4 πουλια, ανυσηχα πολλή, περπαταγαν και έκαναν φτερό συνεχώς δίχως να μου δώσουν χρόνο και οπτική επαφη για τουφεκιά, από κοντά και η σκυλίτσα που και σήμερα ήταν επιφυλακτική. Στην επιστροφή σταμάτησα σε ένα τρίτο μέρος που υπήρχαν δύο πουλιά. Ή πρώτη έφυγε μπροστά από τη σκυλίτσα. Λίγο παρακατω μπαινει ή σκυλίτσα στο πυκνό και ξεκινάει ποντα, για κοντά 10 λεπτα, ή βασίλισσα μπροστά από πίσω η σκυλίτσα και εγώ απ'εξω στο καθαρό. Αφού πήγανε κάμποσα μέτρα έτσι φεύγω μπροστά στο καθαρό και περιμένω, ακουγα τη σκυλίτσα να έρχεται και 2-3 μέτρα πριν βγει στο καθαρό σηκώνεται ή βασίλισσα και μου βγαίνει στο καθαρό μπροστα, μια τουφεκιά και ή όμορφη βασίλισσα βρέθηκε στο στόμα της σκυλιτσας μου, έτσι έκλεισε όμορφα άλλη μια έξοδος. Σήμερα κυνηγησα με την 20αρα του κουμπάρου μου και την χάρηκα. Καλή συνέχεια παλικάρια.
vAY3wF7h.jpg

Ή πρωταγωνίστρια ξεκουράζεται με το τρόπαιο.
CF80f8ph.jpg

Last edited:
Ευχαριστώ Τάσο. Ευτηχως η βροχή ξεκίνησε μόλις μπήκα στο αμάξι,με άφησε να κυνηγησω σήμερα. Όσο για το 20αρι, μανιτζεβελο όπλο, ανεβαίνει γρήγορα και ξεκουραστο στο περπάτημα, όπως τα βλεπω θα ξαναγυρισω σε αυτό το υπέροχο διαμέτρημα...... ..... συντομα ;)

Γεια σας φιλαράκια μου, σήμερα πάλι με τον Daby μου παρέα και με μια ηλιόλουστη μέρα σε συνέχεια του χθεσινού τοπίου πιάσαμε ένα λόφο και είπα να τον φέρω μια γύρα για κάνα 2ωρο. Με το ξεκίνημα στο πρώτο πεντάλεπτο από το αυτοκίνητο έζησα μια εμπειρία που μόνο η φύση στην προσφέρει, ακούω τρία μπιπ και σταματούν (οτι έβαζα φυσίγγια) ενώ βαδίζω σε δρόμο και ο Daby είχε πάει δεξιά μέσα σε κάτι μεσέδες ε λέω κάνει την ανάγκη του όπως κάνουν ολα τα σκυλιά στην αρχή, τον βλέπω όμως φεύγει βολίδα προς τα πάνω, πρέπει να ήταν μπεκάτσα την έκανε και την είδε σκέφτομαι, ακολουθώ την πορεία του και σε λίγο ακούω πάλι το μπίπερ σταθερά τώρα, τρέχω και φτάνω κοντά του σε ένα άνοιγμα και τι να δω ? αυτός φερμα, στο έδαφος ένα γεράκι να κρατά την μπεκάτσα και στην παρουσία μου την αφήνει κάνει ένα γύρο από πάνω και ο σκυλάκος σπάει και την απορτάρει (ατουφέκιστη ανήκει η μισή στον Daby και η μισή στο γεράκι) το πήρα με την κάμερα και να δώ τώρα τη έγραψ. Ακολούθησαν άλλες τρεις συναντήσεις όλες περί της κορυφής του λόφου σε τσαλιά και δενδράκια δέχονταν λίγο την φέρμα αλλά δεν πηγαίναν μακριά και εντοπίζονταν πάλι απο τον Daby τελικά είχαμε 4 συναντήσεις και καρπωθήκαμε τις 3 κατόπιν βοηθείας του γερακιού στην πρώτη. ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΗΜΕΡΑ!!!!!!!

pic host

photoupload

Καλησπερα στην μπεκατσοπαρεα... μπραβο σε ολα τα παιδια που βγηκανε και κανανε την βολτα τους. Εγω αποχη ενα 10 ημερο λογου προβληματος υγειας. Βγηκα ξανα στα λημερια μου μαζι με τον μπεμπη εκει ειχα ραντεβου με τις αγαπες μας... βρηκαμε 3 πουλακια και τα πηραμε και τα 3. Σαν να μην περασε μια μερα,μολις εβγαλα τον μπεμπη στο βουνο ο εκεντροφορος του επιασε ροπη κατευθειαν.... και τα υπολοιπα το γνωριζετε.......
http://postimg.org/image/vs105znzx/full/
http://postimg.org/image/daqx56uqh/full/
http://postimg.org/image/c2ps67d2b/full/
http://postimg.org/image/w756y6sqh/full/
http://postimg.org/image/9bhtlwb3x/full/
Ωραίος φιλαράκι, με το μπέμπη την αδυναμία μου. Ευχομαι να μην ήταν κάτι σοβαρό το θέμα υγείας και σήμερα σε σκεφτόμουν φίλε που σε χάσαμε. Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν.

Ωραίες φώτο Λάμπρο.

Last edited by a moderator:
Γεια σας φιλαράκια μου, σήμερα πάλι με τον Daby μου παρέα και με μια ηλιόλουστη μέρα σε συνέχεια του χθεσινού τοπίου πιάσαμε ένα λόφο και είπα να τον φέρω μια γύρα για κάνα 2ωρο. Με το ξεκίνημα στο πρώτο πεντάλεπτο από το αυτοκίνητο έζησα μια εμπειρία που μόνο η φύση στην προσφέρει, ακούω τρία μπιπ και σταματούν (οτι έβαζα φυσίγγια) ενώ βαδίζω σε δρόμο και ο Daby είχε πάει δεξιά μέσα σε κάτι μεσέδες ε λέω κάνει την ανάγκη του όπως κάνουν ολα τα σκυλιά στην αρχή, τον βλέπω όμως φεύγει βολίδα προς τα πάνω, πρέπει να ήταν μπεκάτσα την έκανε και την είδε σκέφτομαι, ακολουθώ την πορεία του και σε λίγο ακούω πάλι το μπίπερ σταθερά τώρα, τρέχω και φτάνω κοντά του σε ένα άνοιγμα και τι να δω ? αυτός φερμα, στο έδαφος ένα γεράκι να κρατά την μπεκάτσα και στην παρουσία μου την αφήνει κάνει ένα γύρο από πάνω και ο σκυλάκος σπάει και την απορτάρει (ατουφέκιστη ανήκει η μισή στον Daby και η μισή στο γεράκι) το πήρα με την κάμερα και να δώ τώρα τη έγραψ. Ακολούθησαν άλλες τρεις συναντήσεις όλες περί της κορυφής του λόφου σε τσαλιά και δενδράκια δέχονταν λίγο την φέρμα αλλά δεν πηγαίναν μακριά και εντοπίζονταν πάλι απο τον Daby τελικά είχαμε 4 συναντήσεις και καρπωθήκαμε τις 3 κατόπιν βοηθείας του γερακιού στην πρώτη. ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΗΜΕΡΑ!!!!!!!

pic host

photoupload
Μπράβο Στέφανε, σταθερή αξία και εσύ φίλε με τα σκυλακια σου, γέμισε βασίλισσες σήμερα το τοπικ .asking.
Μπράβο σε όλους μας παιδιά πιυ ακόμα και τώρα στα τελειωματα με τα δύσκολα πουλιά τα καταφέρνουμε.
Όσο για το γεράκι είναι αυτό που λέμε, του πήρες τη μπουκιά από το στόμα. .buy.

Έτοιμο το post του Λάμπρου :)
Γιάννη επειδή δεν φαινόταν οι φωτό από το δικό σου post διέγραψα τις φωτό αφού πλέον του Λάμπρου είναι Οκ. Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Έτσι; :)

Τα υπόλοιπα τα λέμε μετά γιατί έχω κάποιες δουλίτσες... :)

Καλησπέρα πάρεα. Σημερινή έξοδο στα χαμηλα. Σε δύο μέρη που έψαξα βρηκα 4 πουλια, ανυσηχα πολλή, περπαταγαν και έκαναν φτερό συνεχώς δίχως να μου δώσουν χρόνο και οπτική επαφη για τουφεκιά, από κοντά και η σκυλίτσα που και σήμερα ήταν επιφυλακτική. Στην επιστροφή σταμάτησα σε ένα τρίτο μέρος που υπήρχαν δύο πουλιά. Ή πρώτη έφυγε μπροστά από τη σκυλίτσα. Λίγο παρακατω μπαινει ή σκυλίτσα στο πυκνό και ξεκινάει ποντα, για κοντά 10 λεπτα, ή βασίλισσα μπροστά από πίσω η σκυλίτσα και εγώ απ'εξω στο καθαρό. Αφού πήγανε κάμποσα μέτρα έτσι φεύγω μπροστά στο καθαρό και περιμένω, ακουγα τη σκυλίτσα να έρχεται και 2-3 μέτρα πριν βγει στο καθαρό σηκώνεται ή βασίλισσα και μου βγαίνει στο καθαρό μπροστα, μια τουφεκιά και ή όμορφη βασίλισσα βρέθηκε στο στόμα της σκυλιτσας μου, έτσι έκλεισε όμορφα άλλη μια έξοδος. Σήμερα κυνηγησα με την 20αρα του κουμπάρου μου και την χάρηκα. Καλή συνέχεια παλικάρια.
vAY3wF7h.jpg

Ή πρωταγωνίστρια ξεκουράζεται με το τρόπαιο.
CF80f8ph.jpg
μπραβο ρε γιαννη μερακλη

μπραβο σε ολους τους μπεκατσαδες.respect γιατι εχω κυνηγησει τη βασιλισσα και ξερω τι κοπο εχει και για να βγαλεις το σκυλο και θελει και ποδια και υπομονη αλλα το συναισθημα οταν το σκυλακι στη βγαλει ειναι μοναδικο.συγχαρητηρια κυριοι

μπραβο σε ολους τους μπεκατσαδες.respect γιατι εχω κυνηγησει τη βασιλισσα και ξερω τι κοπο εχει και για να βγαλεις το σκυλο και θελει και ποδια και υπομονη αλλα το συναισθημα οταν το σκυλακι στη βγαλει ειναι μοναδικο.συγχαρητηρια κυριοι
.congrats..congrats..congrats.

Στο βίντεο της ημέρας ...........
Είναι από αυτά τα σπάνια που σου προσφέρει η ΦΥΣΗ στο ΚΥΝΗΓΙ .
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΗΡΑΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ, ΕΓΩ ΑΠΛΟΣ ΘΕΑΤΗΣ!!!!!!!
Η έκπληξή μου απο το περιστατικό φαίνεται βέβαια από την φωνή μου.

Status
Not open for further replies.
Back