D
DrV
Τις μπεκάτσες δεν τις πειράζει το χιόνι και το πολύ κρύο, αλλά η παρατεταμένη παγωνιά, που παγώνει το χώμα και δεν μπορούν να βοσκήσουν, μόνο τότε θα αναγκαστούν να φύγουν από ψηλά.
Ωραίος Σάκη, αφού δεν είχε βασίλισσα ή φώτο εβαλες την πίτσα, μετά τόσο περπάτημα ή πίτσα θα ήταν θεϊκός μεζές.γιασας παιδιαα και εγω ξεκηνισα σημερα πρωι και επιασα τα ψιλα,,2 κυριες μας ταλαιπωρησαν χωρις να μπωρεσουμε να της δουμε καννν,,το μερως αρχησε να λιωνι απο το χιονι,και η μερα σημερα ητανε ωντος μπεκατσοκαιρωςςςς,,αλα μετα απο 2ωρες ψαξιμο στα ψιλα πηρα την απωφαση να χαμιλωσο μιας και δεν εδηχνε να ειχε πουλιααα,,ετσι επιασα χαμηλοτερα,με το πουμπηκε η ποιντερινα στο δασος την ακουω δυο μπιπ μπιπ,σπαη την φερμα και τρωη τον τοποοοο,,ειχε μια κυρια αλα δεν ηθελε καμια συναντηση,,μετα απο καπια ωρα ξανα τα ειδιααα,,λεω εδω γυρο μου εισαι κοπελια και μας δουλευβης,,καμια 50αρια μετρα παρακατω ξανα πιασμενηηη,,σε καπια φαση ακουω την κυρια να δεινη ενα φτεροοοο αλα δεν την βλεπω μιας και το μερως ητανε σφυχτο,,,,,,αυτη την κυρια την ξερω απο παλια αλλα μαλων δεν ειθελε να γνωριστουμεεεεε,,δεν πηραζη αυτη θα χασηηηη,,,με τα πωλα περασε και η ωρα και εκατσα να χτυπησο ενα τσυπουρακι και 2 3 κωματακια pizza με καυτερη που μου ειχε περισεψηη απο την βαρδιαα,,παντως περασαμε ωμορφα ασχαιτως την καρπωσηη,,,,και καπιες φωτο απο το βουνοοοοο
upload a gif
image hosting over 10mb
image free hosting
gif hosting
pic host
image hosting no register![]()
καλησπερα αλλανια, μετα απο κανα μηνα βγηκε ο τορρο και παλι στα βουνα για να κανει την δουλεια του καλα οπως πρεπει , κυριακη πρωι σε μερος που ειχα να παω απο περσυ εγω και δυο φιλαρακια παρεα 8,30 βγηκαμε απο το αμαξι με αρκετο κρυο θα ελεγα βρηκαμε 3 πουλια τα οποια και πηραμε το πρωτο εκατσε κανα δεκαλεπτο στην φερμα το αλλο το πηρα οπως ετρεχα να παρω θεση μιας και σηκωθηκε και τυχαια ηρθε στην πορεια μου και το τριτο και παλι εκατσε ωρα στην φερμα 11 ωρα ειμασταν στο αμαξι γεματοι απο πολυ ομορφες φασεις, ηπωτη φωτο ειναι απο την δευτερη που σκαλωσε αλλα ευτηχως την βρηκαμε
Μπραβο Βίκτωρα, έγινε καλά ο torro και πήρατε μπροστά;
καλησπερα αλλανια, μετα απο κανα μηνα βγηκε ο τορρο και παλι στα βουνα για να κανει την δουλεια του καλα οπως εκεινος ξερει , κυριακη πρωι σε μερος που ειχα να παω απο περσυ εγω και δυο φιλαρακια παρεα 8,30 βγηκαμε απο το αμαξι με αρκετο κρυο θα ελεγα, βρηκαμε 3 πουλια τα οποια και πηραμε , το πρωτο εκατσε κανα δεκαλεπτο στην φερμα ,το αλλο το πηρα οπως ετρεχα να παρω θεση μιας και σηκωθηκε και τυχαια ηρθε στην πορεια μου και το τριτο και παλι εκατσε ωρα στην φερμα, 11 ωρα ειμασταν στο αμαξι γεματοι απο πολυ ομορφες φασεις, η πρωτη φωτο ειναι απο την δευτερη που σκαλωσε αλλα ευτηχως την βρηκαμε
Δεν πειραζει Βασίλη, τωρα ειναι οι καθηγήτριες!!!!!!Καλησπέρα συγχαρητήρια για τις επιτυχίες σας ,Σήμερα και εγώ πήγα μια βόλτα εδώ κοντά προς Βοιωτία είχε πάγο -1 θερμ, Βρήκαμε μια κύρια αλλά με το δεύτερο μπιπ έφευγε την δεύτερη φορά ερχόταν ποδαρώνοντας προς το μέρος μου σηκώθηκε κοντά αλλά αμέσως έβαλε πεύκο μπροστά μου με αποτέλεσμα να αστοχήσω.
Το ξερω φίλε, ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονταικαι το αλλο μου εργαλειο γιαννη μαχημο ειναι αλλα οταν εχω τορρο ε ναι ξερω ...σταθερη αξια φιλε![]()
ετσι ειναι φιλεμου βικτωρα ο τορρο,, μαχημοςςς ,, αλλιως πως θα λοκαριζε τα f16 στο εδαφωςκαι το αλλο μου εργαλειο γιαννη μαχημο ειναι αλλα οταν εχω τορρο ε ναι ξερω ...σταθερη αξια φιλε![]()
Ωραίο κυνήγι!!!Καλησπέρα παλικάρια μου. (Και) σήμερα οι βασίλισσες και οι σκυλιτσες μας χάρισαν μαγικές στιγμες. Στα ψηλά πάλι με πάγο το πρωι και μετά ηλιοφάνεια. Σηκωσαμε 5 πουλιά τουφεκισαμε τις τρεις και οι όμορφες βασίλισσες ήρθαν στην αγκαλιά μας, οι άλλες δύο δε μας έδωσαν χρόνο για τουφεκιά. Δύσκολα πουλιά που περπαταγαν και εκαναν συνέχεια φτερό λίγων μέτρων. Ή πρώτη τουφεκίστηκε ταυτόχρονα από μενα και το κουμπάρο μου μιας και η βασίλισσα πήρε ύψος να φύγει από τα πουρναρια. Ή δεύτερη από τον κουμπάρο μου και ή τρίτη από εμένα. Για τα σκυλακια τι να πω, για κοντα 5 ωρες οργοσαν το βουνό κάνοντας πολλά χιλιόμετρα στις πλαγιές. Κατεβηκαμε από το βουνό μεσημέρι, στο χωριό ένας φιλος μας είπε για τρία πουλιά που έχουν πιάσει σε ένα κοντινό σημείο, αφού τον ευχαριστησαμε δεν πήγαμε όμως, δεν υπήρχε λόγος να κουράσουμε περισσότερο τα σκυλιά, εξάλλου νιωθαμε γεμάτοι. Ίσως κάποια άλλη μέρα αναμετρηθουμε μαζί τους. Σημερα ο κουμπάρος μου έφερε την 20αρα του ( breda aries 2) με κανη 61 εκ και εξωτερικά τσοκ. Για αλλη μια φορά επιβαιωθηκε πως το 20αρι είναι υπεραρκετο για τις βασίλισσες. Καλή συνέχεια σε όλους.
Μόλις μπορέσω θα ανεβασω και τα βιντεακια.
![]()
Και οι πρωταγωνίστριες!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Ωραίος Στέφανε!Καλησπέρα παρέα, σήμερα πήραμε με το φίλο Ζήση τα ψηλώματα με παγωνιά στους -2 κατά τις οκτώ και στο ξεκίνημα 15 μέτρα από το αυτοκίνητο χτύπησα την πρώτη οπου ήταν και η τελευταία αφου βρήκαμε άλλα 4 πουλιά τα 3 φερμαριστά απο τον σκύλο μου που μου τα χάλασε και τα τρία το σκυλί του φίλου μου ( ώσπου εγώ να πιάσω μέρος αυτό πηγαινοερχόταν μπροστά απο τη φέρμα του και σήκωνε τα πουλιά ) το οποίο δεν εχει χαμπάρι απο μπεκάτσα, Τι να κάνουμε αυτά έχει η παρέα, αλλά λυπήθηκα τον σκυλάκο μου που έδωσε πολλά αλλά δεν απόλαυσε από την εργασία του. Τα πουλιά αν και είχαμε χιόνι και τα βουνά ποιο βόρεια είναι άσπρα μένουν ψηλά, αυτά που ήταν σε ανήλια δέχονταν φέρμα, άλλα που ήταν σε πουρνάρι και στα ανοικτά φεύγαν και είχαμε λευκές φέρμες. !!!!!!!
photo hosting
Μια χαρά τα πήγατε Βίκτωρα!
καλησπερα αλλανια, μετα απο κανα μηνα βγηκε ο τορρο και παλι στα βουνα για να κανει την δουλεια του καλα οπως εκεινος ξερει , κυριακη πρωι σε μερος που ειχα να παω απο περσυ εγω και δυο φιλαρακια παρεα 8,30 βγηκαμε απο το αμαξι με αρκετο κρυο θα ελεγα, βρηκαμε 3 πουλια τα οποια και πηραμε , το πρωτο εκατσε κανα δεκαλεπτο στην φερμα ,το αλλο το πηρα οπως ετρεχα να παρω θεση μιας και σηκωθηκε και τυχαια ηρθε στην πορεια μου και το τριτο και παλι εκατσε ωρα στην φερμα, 11 ωρα ειμασταν στο αμαξι γεματοι απο πολυ ομορφες φασεις, η πρωτη φωτο ειναι απο την δευτερη που σκαλωσε αλλα ευτηχως την βρηκαμε