Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλημερα στην παρεα χθες κοντα στον αλιαρτο πολλες μυρωδιες απο τον πεπε μια φερμαρε στα 10 μετρα η φερμα δεν κρατησε ουτε 5δευτερα και το πουλι τιναξε ,μετα την ξανασηκωσε αλλα αν εισαι στα 100 μετρα αποστασει απλα χαζευεις τον σκυλο και την μπεκατσα. κι αυτο κυνηγι ειναι απο εικονες,πλεον πολυ δυσκολα πουλια που δεν μπλοκαρονται ευκολα

γιασας παιδιαα και εγω ξεκηνισα σημερα πρωι και επιασα τα ψιλα,,2 κυριες μας ταλαιπωρησαν χωρις να μπωρεσουμε να της δουμε καννν,,το μερως αρχησε να λιωνι απο το χιονι,και η μερα σημερα ητανε ωντος μπεκατσοκαιρωςςςς,,αλα μετα απο 2ωρες ψαξιμο στα ψιλα πηρα την απωφαση να χαμιλωσο μιας και δεν εδηχνε να ειχε πουλιααα,,ετσι επιασα χαμηλοτερα,με το πουμπηκε η ποιντερινα στο δασος την ακουω δυο μπιπ μπιπ,σπαη την φερμα και τρωη τον τοποοοο,,ειχε μια κυρια αλα δεν ηθελε καμια συναντηση,,μετα απο καπια ωρα ξανα τα ειδιααα,,λεω εδω γυρο μου εισαι κοπελια και μας δουλευβης,,καμια 50αρια μετρα παρακατω ξανα πιασμενηηη,,σε καπια φαση ακουω την κυρια να δεινη ενα φτεροοοο αλα δεν την βλεπω μιας και το μερως ητανε σφυχτο,,,,,,αυτη την κυρια την ξερω απο παλια αλλα μαλων δεν ειθελε να γνωριστουμεεεεε,,δεν πηραζη αυτη θα χασηηηη,,,με τα πωλα περασε και η ωρα και εκατσα να χτυπησο ενα τσυπουρακι και 2 3 κωματακια pizza με καυτερη που μου ειχε περισεψηη απο την βαρδιαα,,παντως περασαμε ωμορφα ασχαιτως την καρπωσηη,,,,και καπιες φωτο απο το βουνοοοοο

upload a gif

image hosting over 10mb

image free hosting

gif hosting

pic host

image hosting no register
.bbq..drunk.

γιασας παιδιαα και εγω ξεκηνισα σημερα πρωι και επιασα τα ψιλα,,2 κυριες μας ταλαιπωρησαν χωρις να μπωρεσουμε να της δουμε καννν,,το μερως αρχησε να λιωνι απο το χιονι,και η μερα σημερα ητανε ωντος μπεκατσοκαιρωςςςς,,αλα μετα απο 2ωρες ψαξιμο στα ψιλα πηρα την απωφαση να χαμιλωσο μιας και δεν εδηχνε να ειχε πουλιααα,,ετσι επιασα χαμηλοτερα,με το πουμπηκε η ποιντερινα στο δασος την ακουω δυο μπιπ μπιπ,σπαη την φερμα και τρωη τον τοποοοο,,ειχε μια κυρια αλα δεν ηθελε καμια συναντηση,,μετα απο καπια ωρα ξανα τα ειδιααα,,λεω εδω γυρο μου εισαι κοπελια και μας δουλευβης,,καμια 50αρια μετρα παρακατω ξανα πιασμενηηη,,σε καπια φαση ακουω την κυρια να δεινη ενα φτεροοοο αλα δεν την βλεπω μιας και το μερως ητανε σφυχτο,,,,,,αυτη την κυρια την ξερω απο παλια αλλα μαλων δεν ειθελε να γνωριστουμεεεεε,,δεν πηραζη αυτη θα χασηηηη,,,με τα πωλα περασε και η ωρα και εκατσα να χτυπησο ενα τσυπουρακι και 2 3 κωματακια pizza με καυτερη που μου ειχε περισεψηη απο την βαρδιαα,,παντως περασαμε ωμορφα ασχαιτως την καρπωσηη,,,,και καπιες φωτο απο το βουνοοοοο

upload a gif

image hosting over 10mb

image free hosting

gif hosting

pic host

image hosting no register
.bbq..drunk.
Ωραίος Σάκη, αφού δεν είχε βασίλισσα ή φώτο εβαλες την πίτσα, μετά τόσο περπάτημα ή πίτσα θα ήταν θεϊκός μεζές. .sarcastic..sarcastic..sarcastic.

καλησπερα αλλανια, μετα απο κανα μηνα βγηκε ο τορρο και παλι στα βουνα για να κανει την δουλεια του καλα οπως εκεινος ξερει , κυριακη πρωι σε μερος που ειχα να παω απο περσυ εγω και δυο φιλαρακια παρεα 8,30 βγηκαμε απο το αμαξι με αρκετο κρυο θα ελεγα, βρηκαμε 3 πουλια τα οποια και πηραμε , το πρωτο εκατσε κανα δεκαλεπτο στην φερμα ,το αλλο το πηρα οπως ετρεχα να παρω θεση μιας και σηκωθηκε και τυχαια ηρθε στην πορεια μου και το τριτο και παλι εκατσε ωρα στην φερμα, 11 ωρα ειμασταν στο αμαξι γεματοι απο πολυ ομορφες φασεις, η πρωτη φωτο ειναι απο την δευτερη που σκαλωσε αλλα ευτηχως την βρηκαμε

Last edited:

καλησπερα αλλανια, μετα απο κανα μηνα βγηκε ο τορρο και παλι στα βουνα για να κανει την δουλεια του καλα οπως πρεπει , κυριακη πρωι σε μερος που ειχα να παω απο περσυ εγω και δυο φιλαρακια παρεα 8,30 βγηκαμε απο το αμαξι με αρκετο κρυο θα ελεγα βρηκαμε 3 πουλια τα οποια και πηραμε το πρωτο εκατσε κανα δεκαλεπτο στην φερμα το αλλο το πηρα οπως ετρεχα να παρω θεση μιας και σηκωθηκε και τυχαια ηρθε στην πορεια μου και το τριτο και παλι εκατσε ωρα στην φερμα 11 ωρα ειμασταν στο αμαξι γεματοι απο πολυ ομορφες φασεις, ηπωτη φωτο ειναι απο την δευτερη που σκαλωσε αλλα ευτηχως την βρηκαμε

Μπράβο ρε φίλε. Πες μου ότι ο Τόρρο άρχισε να σκαρφαλώνει και στα δέντρα, να μας τρελλάνει κι άλλο αυτό το σκυλί! .sarcastic.
.well done.

• Like
Reactions: BIK
Καλησπέρα συγχαρητήρια για τις επιτυχίες σας ,Σήμερα και εγώ πήγα μια βόλτα εδώ κοντά προς Βοιωτία είχε πάγο -1 θερμ, Βρήκαμε μια κύρια αλλά με το δεύτερο μπιπ έφευγε την δεύτερη φορά ερχόταν ποδαρώνοντας προς το μέρος μου σηκώθηκε κοντά αλλά αμέσως έβαλε πεύκο μπροστά μου με αποτέλεσμα να αστοχήσω.

καλησπερα αλλανια, μετα απο κανα μηνα βγηκε ο τορρο και παλι στα βουνα για να κανει την δουλεια του καλα οπως εκεινος ξερει , κυριακη πρωι σε μερος που ειχα να παω απο περσυ εγω και δυο φιλαρακια παρεα 8,30 βγηκαμε απο το αμαξι με αρκετο κρυο θα ελεγα, βρηκαμε 3 πουλια τα οποια και πηραμε , το πρωτο εκατσε κανα δεκαλεπτο στην φερμα ,το αλλο το πηρα οπως ετρεχα να παρω θεση μιας και σηκωθηκε και τυχαια ηρθε στην πορεια μου και το τριτο και παλι εκατσε ωρα στην φερμα, 11 ωρα ειμασταν στο αμαξι γεματοι απο πολυ ομορφες φασεις, η πρωτη φωτο ειναι απο την δευτερη που σκαλωσε αλλα ευτηχως την βρηκαμε
Μπραβο Βίκτωρα, έγινε καλά ο torro και πήρατε μπροστά; .sarcastic.

• Like
Reactions: BIK
Καλησπέρα συγχαρητήρια για τις επιτυχίες σας ,Σήμερα και εγώ πήγα μια βόλτα εδώ κοντά προς Βοιωτία είχε πάγο -1 θερμ, Βρήκαμε μια κύρια αλλά με το δεύτερο μπιπ έφευγε την δεύτερη φορά ερχόταν ποδαρώνοντας προς το μέρος μου σηκώθηκε κοντά αλλά αμέσως έβαλε πεύκο μπροστά μου με αποτέλεσμα να αστοχήσω.
Δεν πειραζει Βασίλη, τωρα ειναι οι καθηγήτριες!!!!!!.sarcastic.

Καλησπέρα παλικάρια μου. (Και) σήμερα οι βασίλισσες και οι σκυλιτσες μας χάρισαν μαγικές στιγμες. Στα ψηλά πάλι με πάγο το πρωι και μετά ηλιοφάνεια. Σηκωσαμε 5 πουλιά τουφεκισαμε τις τρεις και οι όμορφες βασίλισσες ήρθαν στην αγκαλιά μας, οι άλλες δύο δε μας έδωσαν χρόνο για τουφεκιά. Δύσκολα πουλιά που περπαταγαν και εκαναν συνέχεια φτερό λίγων μέτρων. Ή πρώτη τουφεκίστηκε ταυτόχρονα από μενα και το κουμπάρο μου μιας και η βασίλισσα πήρε ύψος να φύγει από τα πουρναρια. Ή δεύτερη από τον κουμπάρο μου και ή τρίτη από εμένα. Για τα σκυλακια τι να πω, για κοντα 5 ωρες οργοσαν το βουνό κάνοντας πολλά χιλιόμετρα στις πλαγιές. Κατεβηκαμε από το βουνό μεσημέρι, στο χωριό ένας φιλος μας είπε για τρία πουλιά που έχουν πιάσει σε ένα κοντινό σημείο, αφού τον ευχαριστησαμε δεν πήγαμε όμως, δεν υπήρχε λόγος να κουράσουμε περισσότερο τα σκυλιά, εξάλλου νιωθαμε γεμάτοι. Ίσως κάποια άλλη μέρα αναμετρηθουμε μαζί τους. Σημερα ο κουμπάρος μου έφερε την 20αρα του ( breda aries 2) με κανη 61 εκ και εξωτερικά τσοκ. Για αλλη μια φορά επιβαιωθηκε πως το 20αρι είναι υπεραρκετο για τις βασίλισσες. Καλή συνέχεια σε όλους.
Μόλις μπορέσω θα ανεβασω και τα βιντεακια.
OpiyJVch.jpg

Και οι πρωταγωνίστριες!!!!!!!!!!!!!!!!!
4w1vx1Qh.jpg
Ωραίο κυνήγι!!!
Μπράβο Γιάννη και σε σας και στις ''ντίβες'' σας...

Καλησπέρα παρέα, σήμερα πήραμε με το φίλο Ζήση τα ψηλώματα με παγωνιά στους -2 κατά τις οκτώ και στο ξεκίνημα 15 μέτρα από το αυτοκίνητο χτύπησα την πρώτη οπου ήταν και η τελευταία αφου βρήκαμε άλλα 4 πουλιά τα 3 φερμαριστά απο τον σκύλο μου που μου τα χάλασε και τα τρία το σκυλί του φίλου μου ( ώσπου εγώ να πιάσω μέρος αυτό πηγαινοερχόταν μπροστά απο τη φέρμα του και σήκωνε τα πουλιά ) το οποίο δεν εχει χαμπάρι απο μπεκάτσα, Τι να κάνουμε αυτά έχει η παρέα, αλλά λυπήθηκα τον σκυλάκο μου που έδωσε πολλά αλλά δεν απόλαυσε από την εργασία του. Τα πουλιά αν και είχαμε χιόνι και τα βουνά ποιο βόρεια είναι άσπρα μένουν ψηλά, αυτά που ήταν σε ανήλια δέχονταν φέρμα, άλλα που ήταν σε πουρνάρι και στα ανοικτά φεύγαν και είχαμε λευκές φέρμες. !!!!!!!

photo hosting
Ωραίος Στέφανε!
Όταν δεν εχει μπει στο ''παιχνίδι'' το σκυλί, έτσι είναι, κάνει τα λάθη του...
Άλλα αν δεν κάνει λάθη πως θα μάθει?
Υπομονή θέλει και πουλιά στη μύτη του, μέχρι να πάρει ''μυρωδιά'' τι γίνεται...

Μια χαρά τα πήγατε Βίκτωρα!
Το κυριότερο είναι οτι τον σκυλί βγήκε μετά απο καιρό και είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα...

μπραβω ρε συ βικτωρα παντα καλεες βολτες με τα εργαλαια,..

γιασας και παλη παιδες,,αλη μια ωμορφη και σημερα κυνηγητικη εξωδος 5ωρη,,,τα πουλια ητανε χωμενα μεσα σε πουρναρι και παλιουριες σφυχτες,,,,με το καλημερα η ποιντερινα πιαστηκε σε μυρουδιες,,λεω αρχησαμε καλα αλα πως θα της βαλουμε χερι εκη που ητανε χωμενες,,,,4 κυριες υπηρχανε εκη και μας τρελανανε στο πωδαρωμα και στα βατραχωπηδηματαααα χωρις να με δωσουνε εστω ενα μικρο παραθυρακι για τουφεκια,5εντε ωρες με αφτες ασχωληθηκαμε να μας κοροιδευουνε και να εχουνε κανη την ποιντερινα να της ψαχνη ακωμη πιω παθιασμενααααα,,,εως πρως το τελος πιαστηκε με μια κυρια και εβαλε πισμα να την βαλη στο στωμαααα,,,,,,,,επη μιση ωρα η κυρια μας ειχε πανω κατω μεσα εξω,,μαλιστα περασα 3 φωρες απο δυπλατις και δεν ελεγε να σηκωθηηη,,,εως που στο τελως σηκωθηκε πωνηρα στα 20 25 μετρα απο την πλατημου αλα πρωλαβα και την εκανα 2 τουφεκιες χωρις να την βλεπω να πεφτη,, η ποιντερινα εφαγε τον τοποοοοο και εμαινα η αγωνια εαν την πηραν η τουφεκιεςς τελικα στο πενταλεπτο επανω βλεπω την ΝΑΡΑ να βγαινη μεσα απο τα πουρναρια με την κυρια στο στομααααα,,η χαραμου απερηγραφτηηη,,ο αγωνας που εδωσε το σκυλι δικαιωθηκεεεεε,,,,δεν ελεγε να την αφυση απο το στωμαααα,,,ετσι ξαπωστασα και εγω και την αφησα να την εχη στην αγκαλιατηςςςςς,,,,,,αυτες ειναι η ωραιες στιγμες ρε παιδια που ζουμε βουνο και θα της θημωμαστε εως ωτου γερασουμε,,,,,,,,,,ΥΓ το εξυπνο τελικα πουλι απτην μιταρατου πιανεταιιιιι.,,,,,..hunter.1.hunter.1

how to take a screenshot on a pc

img

windows screenshot

upload pic
.sex hard..,,,,,.

αλη μια εξωδος και σημερα 4ωρη,στην αρχη επιασα ψιλαααα γυρω στα 650 υψωμετρο,με πευκο μεσε χωοινες και πουρναρι αναμεικτα με αερακι θα ελεγα δυνατο και κρυο,,μπηκα σε κατι πευκα και χωρις φερμα απο την ποιντερινα μας εφυγε μια σαν ορτυκι την εκανα 2 τουφεκια αλα τιποτα,,λιγα μετρα παρακατω την ξανασηκωσα αλα δεν μπωρεσα ουτε να την δω παρα μωνο την ακουσα,,,μετα απο κανα 2ωρο ψαξιμω δεν ειχε τιποτα παρα μωνο αρκαιτες τσαρτσαρες κοτσιφους και παιξαν ενα κοπαδακι φασες καμια 20αρια πουλια,,ετσι τα μαζεψα και επιασα χαμηλα σε κατι ρεματα,,εκη ειχα δυο συναντησης,η μια μας αφησε πισωτης μωνο την πορδιτηςςςς,,και την ωρα που στριβω ενα τσιγαρο και παιρνω τον δρομο για το τζιπακι,,,νασου μια κυρια μου σηκωνεται 6 7 μετρα μπρωσταμουυυυ ωμος το εργαλιο την πηρε χαμπαρι και 20μετρα παρακατω την λοκαρισεεεε,χωρις σχεδων να δεχτη φερμα σηκωνεται τρωη ενα τουφεκι 10 μετρα μπρωσταμου και μπηκε γυλεκοοο,,,και ετσι τελειωσε και για σημερα η βωλτα.RESPECT. ΥΓ φιλε αρηη το δυκανακι το πηρα φετως πριν την εναρξη κυνηγιου σχεδων καινουργιο frangi alcione titanioym grio 71cm 5 τσοκ,,,,εως στιγμης ειμαι παρα πωλη ευχαριστημενοςςς,,επισης και το syzoyki jimni,,,,,,αρα με ενα τζιπακι δυκανακι jordanφυσιγγια και ενα ποιντερρρρρ εχουμε πιστευω πωλη καλα απωτελεσματαααααα.well done..well done. και καπιες φωτο στους φιλους γκαβλωμπεκατσαδεςςςς.my man.

20mb image hosting

image host
και αρκαιτα σκαψηματα απο γουρουνιαααα,,,

screen grab

post a picture

image ru

image hosting

Status
Not open for further replies.
Back