Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χρήστο σε ευχαριστώ και παλι πάρα πολύ για την σημερινή βοήθεια! !!! είναι λίγες οι φορές που με εκπλήσσουν θετικά συνάδελφοι κυνηγοί! πλέον έχουν μείνει πολύ λίγοι με ήθος (αν και είμαστε πολύ κυνηγοί )!η σελίδα με την πρώτη ματιά μου άρεσε! φίλε να σε πάντα καλά!

νασται καλα κοπελια..
τα δεντρα ειναι κυπαρισια και οχι κεδρα,,
εδω κατω στο νηση τα κυπαρισια φτανουν μεχρη 1500 μετρα υψομετρο..
κεδρα εχουμαι νοτια κρητη σε αποσπασματηκα συμεια διπλα στην θαλασσα πανω στην παραλια..π.χ. κεδροδασος..
Αυτό δεν το έχω ξανασυναντησει. Ίσως είναι άλλο είδος κυπαρισσιου γιατί τα κλαδιά τα βλέπω πιο αραιά.

Χρήστο σε ευχαριστώ και παλι πάρα πολύ για την σημερινή βοήθεια! !!! είναι λίγες οι φορές που με εκπλήσσουν θετικά συνάδελφοι κυνηγοί! πλέον έχουν μείνει πολύ λίγοι με ήθος (αν και είμαστε πολύ κυνηγοί )!η σελίδα με την πρώτη ματιά μου άρεσε! φίλε να σε πάντα καλά!

Αλέξανδρε σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και καλώς ήρθες στην παρέα μας. Εμείς γνωριστήκαμε σήμερα και για να σε γνωρίσουν και οι υπόλοιποι από την παρέα μας, αν θέλεις γράψε δυο λόγια σένα εδώ http://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better.17/page-119#post-66755

Last edited:
Καλησπέρα παλικάρια μου. (Και) σήμερα οι βασίλισσες και οι σκυλιτσες μας χάρισαν μαγικές στιγμες. Στα ψηλά πάλι με πάγο το πρωι και μετά ηλιοφάνεια. Σηκωσαμε 5 πουλιά τουφεκισαμε τις τρεις και οι όμορφες βασίλισσες ήρθαν στην αγκαλιά μας, οι άλλες δύο δε μας έδωσαν χρόνο για τουφεκιά. Δύσκολα πουλιά που περπαταγαν και εκαναν συνέχεια φτερό λίγων μέτρων. Ή πρώτη τουφεκίστηκε ταυτόχρονα από μενα και το κουμπάρο μου μιας και η βασίλισσα πήρε ύψος να φύγει από τα πουρναρια. Ή δεύτερη από τον κουμπάρο μου και ή τρίτη από εμένα. Για τα σκυλακια τι να πω, για κοντα 5 ωρες οργοσαν το βουνό κάνοντας πολλά χιλιόμετρα στις πλαγιές. Κατεβηκαμε από το βουνό μεσημέρι, στο χωριό ένας φιλος μας είπε για τρία πουλιά που έχουν πιάσει σε ένα κοντινό σημείο, αφού τον ευχαριστησαμε δεν πήγαμε όμως, δεν υπήρχε λόγος να κουράσουμε περισσότερο τα σκυλιά, εξάλλου νιωθαμε γεμάτοι. Ίσως κάποια άλλη μέρα αναμετρηθουμε μαζί τους. Σημερα ο κουμπάρος μου έφερε την 20αρα του ( breda aries 2) με κανη 61 εκ και εξωτερικά τσοκ. Για αλλη μια φορά επιβαιωθηκε πως το 20αρι είναι υπεραρκετο για τις βασίλισσες. Καλή συνέχεια σε όλους.
Μόλις μπορέσω θα ανεβασω και τα βιντεακια.
OpiyJVch.jpg

Και οι πρωταγωνίστριες!!!!!!!!!!!!!!!!!
4w1vx1Qh.jpg

Last edited:
Μπράβο στο Γιάννη κ τον κουμπάρο του...well done..well done.
Επιτέλους πήρες το δίκαννο σήμερα και είχα αρχίσει να ανυσηχω φέτος..:)
Τρία άλφα 20αρι το φυσίγγι(πάλι καλά που φαινόταν).sarcastic.
Την 20αρα την αγόρασε αποκλειστικά για μπεκατσα?

Μπράβο σας Γιάννη, ωραίες στιγμές με καλή παρέα και τα σκυλακια σας , ωραιο όπλο το breda ήταν το όνειρο μου να το αποκτήσω πιτσιρικάς, δεν ήξερα ότι βγαίνει και σε 20αρι. Ευτυχώς ο Τάσος γιατί θα σε ρωτούσα για το φυσίγγι.

Καλησπέρα παλικάρια μου. (Και) σήμερα οι βασίλισσες και οι σκυλιτσες μας χάρισαν μαγικές στιγμες. Στα ψηλά πάλι με πάγο το πρωι και μετά ηλιοφάνεια. Σηκωσαμε 5 πουλιά τουφεκισαμε τις τρεις και οι όμορφες βασίλισσες ήρθαν στην αγκαλιά μας, οι άλλες δύο δε μας έδωσαν χρόνο για τουφεκιά. Δύσκολα πουλιά που περπαταγαν και εκαναν συνέχεια φτερό λίγων μέτρων. Ή πρώτη τουφεκίστηκε ταυτόχρονα από μενα και το κουμπάρο μου μιας και η βασίλισσα πήρε ύψος να φύγει από τα πουρναρια. Ή δεύτερη από τον κουμπάρο μου και ή τρίτη από εμένα. Για τα σκυλακια τι να πω, για κοντα 5 ωρες οργοσαν το βουνό κάνοντας πολλά χιλιόμετρα στις πλαγιές. Κατεβηκαμε από το βουνό μεσημέρι, στο χωριό ένας φιλος μας είπε για τρία πουλιά που έχουν πιάσει σε ένα κοντινό σημείο, αφού τον ευχαριστησαμε δεν πήγαμε όμως, δεν υπήρχε λόγος να κουράσουμε περισσότερο τα σκυλιά, εξάλλου νιωθαμε γεμάτοι. Ίσως κάποια άλλη μέρα αναμετρηθουμε μαζί τους. Σημερα ο κουμπάρος μου έφερε την 20αρα του ( breda aries 2) με κανη 61 εκ και εξωτερικά τσοκ. Για αλλη μια φορά επιβαιωθηκε πως το 20αρι είναι υπεραρκετο για τις βασίλισσες. Καλή συνέχεια σε όλους.
OpiyJVch.jpg

4w1vx1Qh.jpg
Μπράβο σας Γιάννη.

Μπράβο στο Γιάννη κ τον κουμπάρο του...well done..well done.
Επιτέλους πήρες το δίκαννο σήμερα και είχα αρχίσει να ανυσηχω φέτος..:)
Τρία άλφα 20αρι το φυσίγγι(πάλι καλά που φαινόταν).sarcastic.
Την 20αρα την αγόρασε αποκλειστικά για μπεκατσα?
Το πήρα Τάσο, αφιερωμένες οι βασίλισσες για παρτη σου. .sarcastic.
Την 20αρα δεν την πήρε αποκλειστικά για μπεκατσα, έχει κάνει κάτι κηδείες σε κιχλοκότσυφα και σε ένα λαγό προπερσι.
Τις βασίλισσες τις πήρε με Becaccia nobel sport, special collection.

Συγχαρητηρια σε ολους τους συναδελφους για τις επιτυχιες τους εγω λογω οικογενειακών υποχρεώσεων είμαι σχεδόν ένα μηνα ατουφεκιστος!Καλο υπολοιπο....

ξαδελφακιμου που εκανε σημερα μια βωλτα σχετικα ψιλα σηκωσε 3 και της κρατησε,,,,,εγω λογο βαρδιας παλη δεν μπωρεσα να βγω,,και ηθελα να παω να ψαξω το ειδιο μερως με το ξαδελφακιμου,,,,αυριω τωρα για αναζητησηηη

Γιάννη μπράβο σας! Με μια λέξη απολαύσατε το κυνήγι σας εσείς και τα σκυλιά σας!

Υ.Γ. Βλέπω πως στο σετταράκι άλλαξες και τον τρόπο τοποθέτησης του μπίπερ. :) Το έψαξες τελικά;

Γιάννη μπράβο σας! Με μια λέξη απολαύσατε το κυνήγι σας εσείς και τα σκυλιά σας!

Υ.Γ. Βλέπω πως στο σετταράκι άλλαξες και τον τρόπο τοποθέτησης του μπίπερ. :) Το έψαξες τελικά;
Ευχαριστω Χρηστο. Όντως (και) σήμερα ηταν απόλαυση τα σκυλάκια μας. Τωρα για το μπιμπερ εχω την εντύπωση οτι έτσι ακούγεται καλύτερα, τωρα μπορεί να ειναι και η ιδέα μου.

Καλησπέρα παρέα, σήμερα πήραμε με το φίλο Ζήση τα ψηλώματα με παγωνιά στους -2 κατά τις οκτώ και στο ξεκίνημα 15 μέτρα από το αυτοκίνητο χτύπησα την πρώτη οπου ήταν και η τελευταία αφου βρήκαμε άλλα 4 πουλιά τα 3 φερμαριστά απο τον σκύλο μου που μου τα χάλασε και τα τρία το σκυλί του φίλου μου ( ώσπου εγώ να πιάσω μέρος αυτό πηγαινοερχόταν μπροστά απο τη φέρμα του και σήκωνε τα πουλιά ) το οποίο δεν εχει χαμπάρι απο μπεκάτσα, Τι να κάνουμε αυτά έχει η παρέα, αλλά λυπήθηκα τον σκυλάκο μου που έδωσε πολλά αλλά δεν απόλαυσε από την εργασία του. Τα πουλιά αν και είχαμε χιόνι και τα βουνά ποιο βόρεια είναι άσπρα μένουν ψηλά, αυτά που ήταν σε ανήλια δέχονταν φέρμα, άλλα που ήταν σε πουρνάρι και στα ανοικτά φεύγαν και είχαμε λευκές φέρμες. !!!!!!!

photo hosting

OpiyJVch.jpg

4w1vx1Qh.jpg
Μπράβο Γιάννη Υπέροχη η μέρα σας !!!!!.bravo..exciting.

Το πρωί με -4 βαθμούς, 3,5 ώρες βόλτα αλλά οι κυρίες άφαντες. Μόνο σε 2-3 σημεία πιάστηκαν τα σκυλιά αλλά τίποτε άλλο...
Χρήστο απ ότι βλέπω και απ άλλους φίλους στα βόρεια του Νομού μας, βρήκαν αρκετές μπεκάτσες αν και έχει χιόνια ψηλά στα βουνά αυτές δεν κατηφόρισαν στα χαμηλά

Χρήστο απ ότι βλέπω και απ άλλους φίλους στα βόρεια του Νομού μας, βρήκαν αρκετές μπεκάτσες αν και έχει χιόνια ψηλά στα βουνά αυτές δεν κατηφόρισαν στα χαμηλά

Αυτό κατάλαβα και εγώ Στέφανε...

Καλησπέρα παρέα, σήμερα πήραμε με το φίλο Ζήση τα ψηλώματα με παγωνιά στους -2 κατά τις οκτώ και στο ξεκίνημα 15 μέτρα από το αυτοκίνητο χτύπησα την πρώτη οπου ήταν και η τελευταία αφου βρήκαμε άλλα 4 πουλιά τα 3 φερμαριστά απο τον σκύλο μου που μου τα χάλασε και τα τρία το σκυλί του φίλου μου ( ώσπου εγώ να πιάσω μέρος αυτό πηγαινοερχόταν μπροστά απο τη φέρμα του και σήκωνε τα πουλιά ) το οποίο δεν εχει χαμπάρι απο μπεκάτσα, Τι να κάνουμε αυτά έχει η παρέα, αλλά λυπήθηκα τον σκυλάκο μου που έδωσε πολλά αλλά δεν απόλαυσε από την εργασία του. Τα πουλιά αν και είχαμε χιόνι και τα βουνά ποιο βόρεια είναι άσπρα μένουν ψηλά, αυτά που ήταν σε ανήλια δέχονταν φέρμα, άλλα που ήταν σε πουρνάρι και στα ανοικτά φεύγαν και είχαμε λευκές φέρμες. !!!!!!!

photo hosting
Ωραίος Στέφανε, παρά τις "τρικλοποδιές" του έτερου σκύλου .sarcastic.
αγκαλιασες τελικά μια βασίλισσα. ;)
Δεν πειράζει, όπως ειπες αυτά έχει ή παρέα.

Status
Not open for further replies.
Back