Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Στο βίντεο της ημέρας ...........
Είναι από αυτά τα σπάνια που σου προσφέρει η ΦΥΣΗ στο ΚΥΝΗΓΙ .
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΗΡΑΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ, ΕΓΩ ΑΠΛΟΣ ΘΕΑΤΗΣ!!!!!!!
Η έκπληξή μου απο το περιστατικό φαίνεται βέβαια από την φωνή μου.
.fff..fff.
Στεφανε τετοιο σκηνικο δεν εχω ξαναδει
Το εχω παθει με τσιχλα μου την βουτηξε κατα την πτωση
Παντως παρολο που ηταν και το σκυλι κοντα δεν φοβηθηκε καθολου να πλησιασει και να την βουτηξει

.fff. .what. ... την μπεκάτσα την σκότωσε το γεράκι ή ο σκύλος; Όταν την άφησε το καρτάλι ήταν τέζα;

Γιάννη Λάμπρο και Στέφανε συγχαρητήρια για τις επιτυχίες,Στέφανε εντυπωσιακό το βιντεάκι σου από τις στιγμές που κάνουν το κυνήγι μοναδικό.Τα δικά μου νέα σήμερα νοτιάς και ζέστη και συνάντηση με μια κυρία που έπαιζε κρυφτό μέσα στο πυκνό και δεν ήθελε ούτε να την δούμε ούτε να την ακούσουμε. Εγώ πάντος ευχαριστήθηκα την δουλεία του σκύλου μου.Εδώ κάτω εμείς δεν ήμαστε τόσο τυχεροί όσο εσείς με πολλά θηράματα αλλά απολαμβάνουμε τις ωραίες στιγμές που μας χαρίσουν οι σκύλοι μας και στις λίγες δύσκολες μπεκάτσες της περιοχής που κυνηγάμε.

Μπράβο σας μπεκατσαδες ,Γιάννη μου την κουρασες την Ήρα.
Τι να κάνω Κωνσταντινε μου που οι βασίλισσες σήμερα τις έπαιζαν κρυφτουλι και το κορίτσι μου ήταν στα "κόκκινα" στο τέλος όμως έκανα φτου ξελεφτερία και στομιασε τη βασίλισσα. Λίγο έμεινε ακόμα και μετά θα κααααααθεται!!!!!!!!!!

Γιάννη Λάμπρο και Στέφανε συγχαρητήρια για τις επιτυχίες,Στέφανε εντυπωσιακό το βιντεάκι σου από τις στιγμές που κάνουν το κυνήγι μοναδικό.Τα δικά μου νέα σήμερα νοτιάς και ζέστη και συνάντηση με μια κυρία που έπαιζε κρυφτό μέσα στο πυκνό και δεν ήθελε ούτε να την δούμε ούτε να την ακούσουμε. Εγώ πάντος ευχαριστήθηκα την δουλεία του σκύλου μου.Εδώ κάτω εμείς δεν ήμαστε τόσο τυχεροί όσο εσείς με πολλά θηράματα αλλά απολαμβάνουμε τις ωραίες στιγμές που μας χαρίσουν οι σκύλοι μας και στις λίγες δύσκολες μπεκάτσες της περιοχής που κυνηγάμε.
Δεν πειράζει Βασίλη, έστω και αυτή ή μια δασκάλα ανάβει λίγο τα αίματα. Υπομονή γιατί με τις βασίλισσες δε ξέρεις τι σου ξημερωνει, καλή συνέχεια.

.fff. .what. ... την μπεκάτσα την σκότωσε το γεράκι ή ο σκύλος; Όταν την άφησε το καρτάλι ήταν τέζα;
το γεράκι σίγουρα, γιατί εκει που ηταν καθισμενο ειχε πουπουλα και αιμα και μιλαμε σε χρονο δευτερολεπτων ο σκυλος την πηρε αφου σηκώθηκε το γερακι

γιασας παιδια και απο εμαινα και μπραβωσας που γεμησατε τα γυλεκα με της κυριεςςς,,,αλη μια 4ωρη εξωδος και εγω σημερα και με το καλημερα νασου η πρωτη φερμαααα,,,τελικα απο το πωλη πωδαρωμα που εκανε η κυρια την πηγε την ποιντερινα 70 80 μετρα μπρωστα ξαφνου σηκωνεται η κυρια φατσαααα στον ηλιοοο,την κανω δυο τουφεκια αλα δεν βλεπω τιποταα μετα απο 5λεπτα βλεπω την ποιντερινα βγαινη μεσα απο τα πουρναρια με την κυρια στο στομααα αντε λεω τυχαιρη ειμαστανννν,,στη συνεχεια βρηκα αλες 2 κυριες χωρις να θελουνε να εχουμε συναντησηηηηη,,πωδαρωμα και το μερως σφυχτοοο παρα μωνο να της ακουω να κανουν βατραχωπηδηματα η ποιντερινα σαλταρησε η φουκαριαρααα τελικα την μαζεψα και φυγαμεεεε μιας και δεν γηνωντανε να της χουφτωσουμε,,,αυριο παλη καμια βωλτητσα

image hosting over 10mb

gif image hosting
.,,,,,.

γιασας παιδια και απο εμαινα και μπραβωσας που γεμησατε τα γυλεκα με της κυριεςςς,,,αλη μια 4ωρη εξωδος και εγω σημερα και με το καλημερα νασου η πρωτη φερμαααα,,,τελικα απο το πωλη πωδαρωμα που εκανε η κυρια την πηγε την ποιντερινα 70 80 μετρα μπρωστα ξαφνου σηκωνεται η κυρια φατσαααα στον ηλιοοο,την κανω δυο τουφεκια αλα δεν βλεπω τιποταα μετα απο 5λεπτα βλεπω την ποιντερινα βγαινη μεσα απο τα πουρναρια με την κυρια στο στομααα αντε λεω τυχαιρη ειμαστανννν,,στη συνεχεια βρηκα αλες 2 κυριες χωρις να θελουνε να εχουμε συναντησηηηηη,,πωδαρωμα και το μερως σφυχτοοο παρα μωνο να της ακουω να κανουν βατραχωπηδηματα η ποιντερινα σαλταρησε η φουκαριαρααα τελικα την μαζεψα και φυγαμεεεε μιας και δεν γηνωντανε να της χουφτωσουμε,,,αυριο παλη καμια βωλτητσα

image hosting over 10mb

gif image hosting
.,,,,,.
Ωραίος Σάκη και μία πολλή καλά είναι για την εποχή και τη συμπεριφορά που έχουν οι βασίλισσες. Φαντασου να μην είχε απορτ ή σκυλίτσα σου, όπως δεν έχουν πολλά μπεκατσοσκυλα, ακόμα θα έψαχνες.

καλησπερα παιδες μπραβο για τα κυνηγια σας ,εσυ μανιακε εισαι στον παραδεισο απ τις φωτο που βλεπω .εγω λεω να παω αυριο προς ευβοια μια βολτα μπλοκα ξε μπλοκα απο καπου θα περασω δεν κρατιεται και το caterpillar o πεπε μολις εβαλα την κουτα στο αμαξι στις 4 θα μου γαυγιζει εξω απο το παραθυρο τις κρεβατοκαμαρας ,ουτε ξυπνητηρι δεν θελω

καλησπερα πρωινη βολτα στα ψιλα με λιακαδα και αρκετη ζεστη μια γρηγορη βολτα για 1,30 ωρα αλλα οι κυριες αφαντες αν και ειχα δυο φερμες σε θεσεις οι κυριες φευγαν πριν ακομη φτασει ο σκυλος , εοιασε βροχουλα τωρα , ευτηχως μιας και εχει να βρεξει πολυ καιρο εδω , αυριο ρεπο την κυριακη παλι μια βολτιτσα, μπραβο σας παιδια (λαμπρο-στεφανε-γιαννη ) που απολαυσατε ενα ωραιο κυνηγι

Καλημερα στην μπεκατσοπαρεα. Ξεκουραση σημερα απο κυνηγι.
γιατι εχουμε αγωνιστικη υποχρεωση με την ομαδα.....
στις 3.00 ολοι γηπεδο.... χαχαχαχ
ελατε για μαζορετες..ha ha ha. .ha ha ha. .ha ha ha.

εσενα ετση που σε παει φετος θα γηνει και αυτο και θα μου το θημηθεις...sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back