Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σημερα μαγκες μου η μπεκατσα λεγεται ορνιθοσκαλιδα,χαζοπουλι,ξυλοκοτα,μυτογκα..
Βασίλισσες και νεράιδες ειναι οι γυναίκες μας,μην το ξεχάσετε θα πέσει παντοφλεν....sarcastic.
Αν είναι μόνο για σήμερα εντάξει τότε. Οι μπεκάτσες έχουν μια μεγάλη διαφορά με τις γυναίκες ............δε μιλάνε. .vah.
.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Σήμερα άκαρπη η μέρα ήταν να βγω να μην βγω, απο βραδύς έριχνε καρέκλες, το πρωί μια μαυρίλα τα σύννεφα μαύρα πάνω από το κεφάλι μου, παίρνω όλο το κοπάδι και πάω εδώ κοντά σε κάτι υψώματα, σε καμιά μισή ώρα βγήκε ένας νοτιάς τρελός δεν άκουγες ούτε κουδούνια ούτε μπιπερ "ΑΝ ΧΤΥΠΟΥΣΕ" κι αυτό, παρ όλα αυτά βρήκαν τα σκυλάκια 2 κυρίες οι οποίες δεν καταδέχτηκαν βέβαια να μας περιμένουν, εγώ πάντως τίς σέρβιρα από ένα ντουμπλέ για να με θυμούνται, ακολούθησαν και 2 λευκές φερμούλες στις οποίες για να φτάσω εκεί μέσα άφησα και ένα μανίκιι. Παλεύουμε με τα θηρία τι να κάνουμε ο αγώνας έχει και ήττες!!!!!
Φωτογραφίες όμως βγάλαμε .well done.

picture host

upload gambar

forum image hosting

screen shot windows

pic upload

Καλησπέρα παρέα. Σήμερα μ'ετρωγε όλη μέρα να βγω παρά τη βροχή και τελικά κάτι ήξερε. Ξεκίνησα το μεσημέρι που έκοψε για ψηλά στα μισά επιστροφή λόγω πυκνής ομίχλης, έτσι πήγα σε μια τραφια χαμηλά που είχα να πάω από αρχές Γενάρη. Σήμερα είχα τη σεττετινα του φίλου Κώστα μιας και είναι εκτός Κερκύρας και με παρακάλεσε να βγάλω τη σκυλιτσα του, ευκαιρία για να είναι ξεκουραστη η δική μου για αύριο. Μόλις παρκαρω ισα που εχω βάλει τις γαλοτσες αφήνω τη σκυλίτσα με το μπιμπερ ανοιχτό να ξεμουδιασει, κάποια στιγμή ακούω το μπιμπερ στη φερμα, μπα λέω θα κάνει κακά της, περνάνε 3,-4 λεπτά και εκει, παίρνω 2 φυσίγγια και πηγαίνω 15-20 μέτρα από το αμάξι, βλεπω τη σκύλα φερμα στο μονοπάτι, πηγαίνω κοντά και σηκώνεται ή βασίλισσα, παίρνει ύψος, πρώτη τουφεκιά και μένει με τα φτερά ανοιχτά στάσιμη στον αέρα και μια δεύτερη για σίγουρα και ή βασίλισσα βρέθηκε στο στόμα της σκυλίτσας. Μετά βρίσκω αλλά δύο πουλιά ανυσηχα ψηλά στην πλαγιά τις οποίες δεν τουφεκισα και τελικά βρηκα αλλη μια ή οποία πήγε με τη σκυλίτσα πόντα φερμα αρκετά λεπτά, έφυγα μπροστά και σηκώθηκε από πάνω μου και την πήρα και αυτή. Ωραίο κυνήγι και σήμερα για περίπου τρεις ώρες, ή σκυλίτσα του Κώστα αν και μόνο 20 μηνών δείχνει πως έχει τα φοντα να γίνει "μεγάλο" μπεκατσοσκυλο. Έχει όλο το πακετο, πάθος, έρευνα, σταθερή φερμα , παρακολούθηση και μυαλό. Υστερεί ακόμα λίγο στο απορτ αλλά αυτό διορθώνεται. Αυτά από εμένα, συγχωρεστεμε αν σας κουρασα.
* 3 στα 3 με την 20αρα, τυχαίο......sarcastic.
5spsZ54h.jpg

n31QhY2h.jpg

Μόλις πρόλαβω θα ανεβασω και το βιντεακι, είναι πολλή ωραίο.
ΑΡΙΣΤΟΣ !!!! τέλεια η Σκυλιτσα

Σήμερα άκαρπη η μέρα ήταν να βγω να μην βγω, απο βραδύς έριχνε καρέκλες, το πρωί μια μαυρίλα τα σύννεφα μαύρα πάνω από το κεφάλι μου, παίρνω όλο το κοπάδι και πάω εδώ κοντά σε κάτι υψώματα, σε καμιά μισή ώρα βγήκε ένας νοτιάς τρελός δεν άκουγες ούτε κουδούνια ούτε μπιπερ "ΑΝ ΧΤΥΠΟΥΣΕ" κι αυτό, παρ όλα αυτά βρήκαν τα σκυλάκια 2 κυρίες οι οποίες δεν καταδέχτηκαν βέβαια να μας περιμένουν, εγώ πάντως τίς σέρβιρα από ένα ντουμπλέ για να με θυμούνται, ακολούθησαν και 2 λευκές φερμούλες στις οποίες για να φτάσω εκεί μέσα άφησα και ένα μανίκιι. Παλεύουμε με τα θηρία τι να κάνουμε ο αγώνας έχει και ήττες!!!!!
Φωτογραφίες όμως βγάλαμε .well done.

picture host

upload gambar

forum image hosting

screen shot windows

pic upload
Δεν πειράζει Στεφανε, σήμερα και λόγω "γιορτής" δεν μας είχαν δωράκι οι βασίλισσες. Πρόσεχε όμως γιατί όπως σε κόβω απολυεσαι και διαλύεσαι που λέγαμε φαντάροι .sarcastic. μια το παπουτσι, μια το πουκάμισο, επόμενο το παντελόνι; Όχι τίποτα αλλά δεν θα σε πιστέψει και ή σύζυγος που το εσκισες στα βατα. .sarcastic.

Ωραία τουφεκια της έκανες Γιάννη, βοήθησε βέβαια και το εργαλειο που κρατουσες μαιζεβελα όπλα ότι πρέπει στο πυκνό. ;)

Στέφανε παλεύεις στο πυκνό με τις βασίλισσες σκληρά και έχεις απώλειες τον τελευταίο καιρό στην γκαρνταρόμπα.

Δεν πειράζει Στεφανε, σήμερα και λόγω "γιορτής" δεν μας είχαν δωράκι οι βασίλισσες. Πρόσεχε όμως γιατί όπως σε κόβω απολυεσαι και διαλύεσαι που λέγαμε φαντάροι .sarcastic. μια το παπουτσι, μια το πουκάμισο, επόμενο το παντελόνι; Όχι τίποτα αλλά δεν θα σε πιστέψει και ή σύζυγος που το εσκισες στα βατα. .sarcastic.
.buy buy.βρε τι θα πάθουμε είναι και η μέρα τέτοια .very happy.

Ωραία τουφεκια της έκανες Γιάννη, βοήθησε βέβαια και το εργαλειο που κρατουσες μαιζεβελα όπλα ότι πρέπει στο πυκνό. ;)

Στέφανε παλεύεις στο πυκνό με τις βασίλισσες σκληρά και έχεις απώλειες τον τελευταίο καιρό στην γκαρνταρόμπα.
Όπως το ειπες Κωνσταντινε, μανιτζεβελο όπλο, είναι και οι διαστάσεις μικρότερες και ανεβαίνει γάντι.

χθεσινη βολτα παρεα με τον τορρο και εναν φιλο με τα κοντομανικα φυσικα με τοσο ζεστη που ειχε , ο σκυλος μας φερμαρησε μαλλον 2 πουλια το πρωτο το βρηκε 3 φορες αλλα οσο και να πιεστηκαμε να την στριμοξουμε ουτε την ειδαμε ουτε την ακουσαμε , κατοπιν βρηκαμε και εναν φιδαρο στο δρομο μας να λιαζεται(τυφλιτης), μετα ακομη μια φερμα αλλα και εκει τα ιδια , μειναμε στις φερμες μονο χθες αγριμια πλεον οι κυριες

Ακούστε κι ενα ωραίο που επαθα εχθες.εκεί λοιπον που περπατουσα για τσίχλες και δεν είχε τίποτα και μαζευα λεμόνια και πορτοκάλια με τ όπλο κρεμασμένο κατα τις 10 το πρωι βλέπω το σκύλο πολύ ανήσυχο.δεν έδωσα σημασία.ξαφνικα πηδάει απο το δρόμο μέσα στις ξυνιδες και αναμεσα στις πορτοκαλιές και μου σήκωσε μια ωραιότατη μπεκατσα την οποία όπως καταλαβατε δεν μπόρεσα να τουφεκισω.σημειωτέον οτι δεν έχει παει ποτε για μπεκατσα αλλά ο μπαμπάς κι ή μαμά κυνηγούσαν μονο λαγό και μπεκατσα.καταραμένο DNA.λυπηθηκα μονο γιατί ενω έπιασε τη μυρωδιά θα ήθελα να τη βάλει και στο στόμα του.λέτε το χειμωνα να τον πάω για βασίλισσες?α ρε τα σπρινγκερακια τα παντα κανουνε

λέτε το χειμωνα να τον πάω για βασίλισσες?
Ασυζητητί..:)
Οπως το πες..Οι μικροι "ξεπεταχτηρες"ολα τα κάνουν..
Και το σπουδαιότερο απο ολα ειναι οτι συνάμα τουφεκας κ σε τσιχλες χωρίς προβλημα..
Εχω διαβάσει κατά καιρούς για κυνηγι μπεκατσας με κοκερ η σπρινγκερ..
Σιγουρα ένας φανατικός μπεκατσας δεν θα πάρει τέτοιο σκυλί(πιστεύω)
Όμως μια χαρά την κανει την δουλειά του.;)

Κι όμως Τάσο απ αυτον που τον πήρα κυνηγάει μπεκατσα και λαγό Μόνο με σπρινγκερ κοντά στα 20 χρόνια τώρα.γενικά εδώ Χανιά παρα πολλοί μπεκατσαδες και λαγουδαδες κυνηγάνε με σπρινγκερ
Φίλε Ευριπίδη από φέτος κατά τη γνώμη μου έπρεπε να κάνεις εξόδους στην μπεκάτσα μίας και από διαβάζω από εδώ η χρόνια ήτανε καλή σε αντίθεση με τη τσίχλα, το σπρινκερ όπως λέει και το όνομα ελατήριο είναι ένα σκυλί τσάντας, κυνηγάς τα πάντα χωρίς το φόβο να του χαλάσεις (φερμα) και τέτοια . συγνώμη για το.off topic.

λέτε το χειμωνα να τον πάω για βασίλισσες?

Ευριπίδη αν και εσύ το θέλεις και βέβαια να τον πας....

Εχω διαβάσει κατά καιρούς για κυνηγι μπεκατσας με κοκερ η σπρινγκερ..

Το έχω κάνει με μεγάλη επιτυχία σε μπεκάτσα και ορτύκι συν μερικούς λαγούς με κόκερ επί 14 χρόνια....

γιασας και παλη παιδες,,πρωι πρωι με την δρωσουλα ξεκινησα και εγω σημερα για καμια κυρια,,επιασα λιγο σχετικα ψιλα με μεσε και πουρναρι,,ωντος στο τεταρτακη επανω ακουω την ποιντερινα ποντα φερμα το πρωι ειχε και αρκαιτη ομιχλη και αμαν εκανα να την βρω,,,,η σκυλα εχη παλαβωση πανω κατω πανω κατω,,ξαφνικα ακουω μεσα στην ομιχλη την κυρια να δηνη φτεροοοο,,,,καμια 50αρια μετρα παρακατω ξαναπιανεται η σκυλα,το μερως σφυχτο απο πουρναριιι ξανατην ακουω να φευγηηη φτουσου λεω αυτη δεν πλησιαζεται με τιποταααα,,,,,τελικα πρως το τελος του κυνηγιου βγαζη μια λιακαδα και μια ζεστη που δεν σου εκανε κεφι για κυνηγι μουσκεμα εγηναααα,,και για καλημας τυχη βρησκουμε μια κυρια και μας εχη στο δουλεμαααααα την σηκωσαμε 4 φωρεςςς και την 5η ηρθε σαν τυφλη επανωμου και μπηκε γυλεκο,,,,παντως τα πουλια εχουνε γηνη αγριμιαααα και πεφτη πωλη δουλεμαααα,,,,,αλα η μαγκιωρες ειναι πιω ωραιεςςςςς

screenshot windows 7

20mb image hosting

image upload no limit

photoupload
.,,,,,.

γιασας και παλη παιδες,,πρωι πρωι με την δρωσουλα ξεκινησα και εγω σημερα για καμια κυρια,,επιασα λιγο σχετικα ψιλα με μεσε και πουρναρι,,ωντος στο τεταρτακη επανω ακουω την ποιντερινα ποντα φερμα το πρωι ειχε και αρκαιτη ομιχλη και αμαν εκανα να την βρω,,,,η σκυλα εχη παλαβωση πανω κατω πανω κατω,,ξαφνικα ακουω μεσα στην ομιχλη την κυρια να δηνη φτεροοοο,,,,καμια 50αρια μετρα παρακατω ξαναπιανεται η σκυλα,το μερως σφυχτο απο πουρναριιι ξανατην ακουω να φευγηηη φτουσου λεω αυτη δεν πλησιαζεται με τιποταααα,,,,,τελικα πρως το τελος του κυνηγιου βγαζη μια λιακαδα και μια ζεστη που δεν σου εκανε κεφι για κυνηγι μουσκεμα εγηναααα,,και για καλημας τυχη βρησκουμε μια κυρια και μας εχη στο δουλεμαααααα την σηκωσαμε 4 φωρεςςς και την 5η ηρθε σαν τυφλη επανωμου και μπηκε γυλεκο,,,,παντως τα πουλια εχουνε γηνη αγριμιαααα και πεφτη πωλη δουλεμαααα,,,,,αλα η μαγκιωρες ειναι πιω ωραιεςςςςς

screenshot windows 7

20mb image hosting

image upload no limit

photoupload
.,,,,,.
Ωραίος Σάκη με την ποιντερινα σου και τη "καθηγήτρια" .well done.

Καλησπερα στα φιλαρακια. Σημερινο κυνηγι με την σιμπα βρηκαμε 3 πουλια πηραμε τα 2. Τα 2 ητανε ζευγαρακι και τις πηραμε με την μια.(και γαμω τις τουφεκιες ειναι οταν ειναι ζευγαρακι.) Η δε 3 την σηκωσα 5 φορες αλλα τιποτα. Μεσα εγω,εξω αυτη. Εξω εγω,μεσα αυτη... θα ανταμωσουμε παλι τις ειπα. Εχω να μαζεψω κατι υπολοιπα στο βουνο μεχρι τελος του μηνα.... χεχεχε. Αλλα χαρηκα το σκυλακι μου με ζεστη 20 βαθμους δουλευε ασταματητα 6 ωρες κυνηγι. Απο 8 μεχρι 2. Ο ρυθμος τις βεβαια επεσε, αλλα οταν την εβλεπα να πινει λιγο νερακι και μετα επερνε τα ανιγματα τις 200 300 μετρα και ο ηλιος να καιει απο πανω. Ενιωθα μεγαλη ικανοποιηση. Γιατι τετοια σκυλια πρεπει να τα κυνηγησεις για να τα βγαλεις. Και εγω εχω ριξει πκλυ χιλιομετρο στο βουνο...
Μπράβο Λάμπρο, έτσι είναι φίλε, τα σκυλιά θέλουν εξόδους και πουλιά. Τέτοια εποχή 2 πουλάκια με τη δύσκολη συμπεριφορά που έχουν είναι κατόρθωμα και θέλει καλό σκυλι. Συνέχισε φίλε, λίγο έμεινε ακόμα μετα θα τη βγάζουμε με χάπια. .ha ha ha..sarcastic.

.bravo..well done..hunter. Στα παιδιά που εξόρμησαν με η χωρίς κάρπωση μ΄αυτές τις καιρικές συνθήκες καλοκαιριού και τις πονηρές δασκάλες. Εμείς αύριο θα κάνουμε τη βόλτα μας, για να δούμε ?????

Status
Not open for further replies.
Back