Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χρηστο,γιαννη κερκυρα,κωσταντινε και γιαννη καβαλα σας ευχαριστω παιδια....

το κυνηγι ειναι διασκεδαση,χομπι και οχι νουμερα και επιδηξεις...

Γιαυτο λιγες φωτο απο την φυση με τους τετραποδους φιλους ειναι οτι καλυτερο....

ΥΓ.γιαννη ποτε εχουμε φωτογραφιση..............? Χαχαχαχαχα
Έτσι είναι φίλε Λάμπρο και ειδικά το κυνήγι της μπεκάτσας στα μέρη που κυνηγάς σκέτη μαγεία.

Last edited:
...

Θα το κανονισω σύντομα Λάμπρο.
Θα του βαλω και τα κορίτσια από δίπλα.......
flashstars-patras-gossip-news-patras-event-2013-photos-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF-promothion-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%89%CE%B8%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CE%BD-manager-2-patrasevent-patraevents-patrasevents-flashstar-patras-times-dete.gr-thebest.gr-pelop.gr-contraseolous-contra631.jpg

και θα "περάσει" ζάχαρι ο Μπέμπης.......sarcastic.
Όλο μπεκάτσες μπεκάτσες...και λίγο αλλαγή. .sarcastic.

Θα το κανονισω σύντομα Λάμπρο.
Θα του βαλω και τα κορίτσια από δίπλα.......
flashstars-patras-gossip-news-patras-event-2013-photos-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF-promothion-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%89%CE%B8%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CE%BD-manager-2-patrasevent-patraevents-patrasevents-flashstar-patras-times-dete.gr-thebest.gr-pelop.gr-contraseolous-contra631.jpg

και θα "περάσει" ζάχαρι ο Μπέμπης.......sarcastic.
Όλο μπεκάτσες μπεκάτσες...και λίγο αλλαγή. .sarcastic.
Και μετά αμα ξανακυνηγησει μπεκάτσες......γραψε μου....ha ha ha. .sarcastic.

Tρελιαρηδες μπεκατσαδες γεια σας και καλημερα σας,,βλεπω πανω κατω ολοι καλα τα πατε μπραβο σας
ρε μανιακε χαθηκαμε γαμω το κερατο μου,,ολα καλα παιδια τα πουλια λιγα και δυσκολα αλλα το σκυλακι μου βγαινει μια χαρα
του χρονου θα τους παρουμε το σκαλπ με το κουρτσχααρ,,εγω περιμενω πως και πως να κλεισει το κυνηγι να κανω θα κανω την καλητερη εκπαιδευση μεετα
ξερω πουλια που μολις κλεισει το κυνηγι μετα απο 3-4 μερες θα ηρεμησουν και θα περνω φερμα με τις ωρες,,υγεια να εχουμε και ολα καλα
φιλια σε ολους

Χρηστο,γιαννη κερκυρα,κωσταντινε και γιαννη καβαλα σας ευχαριστω παιδια....

το κυνηγι ειναι διασκεδαση,χομπι και οχι νουμερα και επιδηξεις...

Γιαυτο λιγες φωτο απο την φυση με τους τετραποδους φιλους ειναι οτι καλυτερο....

για selfie μανα εισαι,ομορφαντρααααα μουυυυυυυυυυυ.very happy.

αλη μια εξωδος και σημερα σε καπιες γνωριμες μιας και της αφησα λιγο καιρο να ηρεμησουνεεεε,,η πρωτη μας εφηγε πονηρααα και δεν ξαναβρεθηκε,,η δευτερη την σηκωσαμε δυο φωρες και μπηκε γυλεκοοο εκατσα επανω στο μωνοπατι χωρις να λογκοσο και μου βγηκε πανω απο το κεφαλιι αλα εφαγε αυτη το δικοτης κεφαλιιιι.hunter.1.hunter.1.,,,,,. ετσι την κοπανησαμε για κανενα τσυπουρακι στο σπιτι.drunk. αυριο παλιιι

screengrab

how do i print screen

Εχω ραματα για την γουνα σου.... χαχα ρε τασο ολη την μερα στα βουνα ειμαι. Ξερω τα παντα που ειναι και τι εχει.... απο γουρουνια, φασια, περδικες, γερακοτσιχλες, τσιχλες....... και τις αγαπημενες μου
βελουδοματες....
.my man. .sarcastic..
Μήπως να ανοιγες γραφείο κυνηγετικού τουρισμού;.............naniakos hunting travel!
.my man..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

αλη μια εξωδος και σημερα σε καπιες γνωριμες μιας και της αφησα λιγο καιρο να ηρεμησουνεεεε,,η πρωτη μας εφηγε πονηρααα και δεν ξαναβρεθηκε,,η δευτερη την σηκωσαμε δυο φωρες και μπηκε γυλεκοοο εκατσα επανω στο μωνοπατι χωρις να λογκοσο και μου βγηκε πανω απο το κεφαλιι αλα εφαγε αυτη το δικοτης κεφαλιιιι.hunter.1.hunter.1.,,,,,. ετσι την κοπανησαμε για κανενα τσυπουρακι στο σπιτι.drunk. αυριο παλιιι

screengrab

how do i print screen
Ωραίος Σάκη, κάθε μέρα ελλατωνεις και το πλυθησμο, κανονικό ροκανισμα δηλαδή.....sarcastic.

λειτουργει γιαννακο,ξεκινησε απο φετος ξεχασες.
Γιαυτο Εσυ ασε τις ατακες και ετοιμασου του χρονου να ερθεις,να μπεις στην ομαδα τις ντριμ τιμ..... χαχαχαχα
ΝΑΙ ναι γιαννη η ομαδα ειναι για λιγους και καλους , του χρονου υγεια να εχουμε κανονισε το να βρεθουμε ολοι μαζι παρεα, εγω παντος τα εισητηρια τα εχω κλεισει απο τωρα για τον νοεμβρη.hunter.1

ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΚΥΝΗΓΟΣ...........
Εμενα με θυμηζει κωσταντινε... ετσι κανω και εγω,τα πρωινα ξυπναω στις 6:00 απολαμβανω το καφεδακι και το πρωινο στο τζακι και κανω σχεδια στο μυαλο μου (αναλογα τι καιρο ειχει κανει το βραδι)σε πιο κοτετσακι να παω...
Γιαυτό το βαλα φίλε Λάμπρο, Μανιακός αλλά ιταλικά. .sarcastic.

λειτουργει γιαννακο,ξεκινησε απο φετος ξεχασες.
Γιαυτο Εσυ ασε τις ατακες και ετοιμασου του χρονου να ερθεις,να μπεις στην ομαδα τις ντριμ τιμ..... χαχαχαχα
ΝΑΙ ναι γιαννη η ομαδα ειναι για λιγους και καλους , του χρονου υγεια να εχουμε κανονισε το να βρεθουμε ολοι μαζι παρεα, εγω παντος τα εισητηρια τα εχω κλεισει απο τωρα για τον νοεμβρη.hunter.1
Ευχαριστώ παιδια για την προσκληση (πρόκληση), ειμαι ήδη........εκεί. .ha ha ha. .sarcastic..sarcastic..sarcastic.

screengrab

how do i print screen
.bravo.Σάκη !!!!!

.well done..cool. .shake hands. Σε 'ολα τα φιλαράκια της ΟΜΑΔΑΣ μας που μάχονται .hunter.καθημερινά, και να βρισκόμαστε εδώ παρέα να τα λέμε και να απολαμβάνουμε τις κυνηγετικές στιγμές του καθενός .bravo.

Εγώ σήμερα πήγα λίγο ποιο ψηλά και στην αρχή ο Daby πήρε στο κατόπι ένα ζαρκάδι το οποίο είδα μετά από λίγο απέναντι σε μια πλαγιά μεγάλο σαν κατσίκα, ακολούθησαν μόνο δύο λευκές φέρμες αλλά το περπάτημα 3ωρο και οι εικόνες της φύσης άφθονες!!!!

adult image

upload a gif

img

Status
Not open for further replies.
Back