Μήπως ξέρει κάποιος συνάδερφος να μου δώσει κάποιες πληροφορίες για την τροφή svestonof σχετικά με την αποδοτικότητά της? Ευχαριστώ πολύ εκτοπροτερον
Πολύ καλή αφομοίωση,γευστική και ποιοτική.Πριν έδινα αλλη τροφή στα σκυλια μου και παίρνοντας του Παναγιώτη,εκανα το πείραμα και εβαλα ενα μπολ απο την παλιά τροφή και ενα μπολ του Σβεστόνωφ και τρέξανε και τα δυο στου Σβεστόνωφ,σκοτωθήκανε πιο θα προτοφάει.Μήπως ξέρει κάποιος συνάδερφος να μου δώσει κάποιες πληροφορίες για την τροφή svestonof σχετικά με την αποδοτικότητά της? Ευχαριστώ πολύ εκτοπροτερον
Τον είχα γνωρίσει και είχαμε μιλήσει λίγο σε μια έκθεση. Γενικά ακούω πολύ καλά λόγια και τον διαφημίζουν πολύ. Εντύπωση πάντως μου έκανε ο επαγγελματισμός του στην έκθεση.Μήπως ξέρει κάποιος συνάδερφος να μου δώσει κάποιες πληροφορίες για την τροφή svestonof σχετικά με την αποδοτικότητά της? Ευχαριστώ πολύ εκτοπροτερον
Στις πληροφορίες της petfoodanalysis υπάρχει η εταιρία αυτή;
Έχουμε διαβάσει ότι αντιοξειδωτικά BHA ή ΒΗΤ είναι ύποπτα για την πρόκληση καρκίνου. Όταν σε μια τροφή διαβάζουμε ότι περιέχει γενικά "αντιοξειδωτικά" να υποθέσουμε ότι πρόκεινται για BHA ή ΒΗΤ που εντέχνως δεν αναφέρονται με το όνομά τους; .xm.
Συνήθως στις τροφές διαβάζω Τοκοφερολες, αν είναι επικίνδυνα και πόσο τα ΒΗΑ ΒΗΤ δεν έχει τύχει να διαβάσω. Από το link που βρήκα δεν μου προκύπτει κίνδυνος. Για να το γράφεις κάπου το είδες οπότε εσύ μπορείς να μας διαφωτίσεις περισσότερο.
Από μάρκες δεν γνωρίζω, αλλά αυτή τη στιγμή χρειάζεται μια πληρης τροφή ανάπτυξης με αναλογία πρωτεινης 30 και λίπος 20. Τέσσερις φορές την ημέρα σε δόσεις που αργότερα θα γίνουν δύο και με την ενιλικιωση ένα είναι αρκετό και όχι υπερβολες.Καλησπερα αυτοι την στιγμη δινω στην μικρη την brit αρν..καλυτερη ειναι η forza 10 να την αλλαξω και της παρω την forza 10??η εχετε να προτεινεται κατι αλλο ευχαριστω
η brit της κτηνηατρικης ειναι καλυτερη απο την forza 10,εχω χρησιμοπιησει και τις δυοΚαλησπερα αυτοι την στιγμη δινω στην μικρη την brit αρν..καλυτερη ειναι η forza 10 να την αλλαξω και της παρω την forza 10??η εχετε να προτεινεται κατι αλλο ευχαριστω
Οκ σε ευχαριστω πολυ οποτε πρεπει να ειναι καλη για το κουταβι που του δινωη brit της κτηνηατρικης ειναι καλυτερη απο την forza 10,εχω χρησιμοπιησει και τις δυο
brit care ολοι η σειρα ειναι μια χαρα τροφηΟκ σε ευχαριστω πολυ οποτε πρεπει να ειναι καλη για το κουταβι που του δινω