150 gr αλεσμένα φουντούκια στο μούλτι όσο πιο ψιλά γίνεται
125 γρ. κουβερτούρα
1 συσκ. ζαχαρούχο γάλα (αλλιώς κρέμα γάλακτος και μέλι)
150 γρ. βούτυρο (αντέχει έως και μισό βούτυρο και μισό ελαίολαδο για να βγει η ίδια ποσότητα)
40 γρ. κακάο κοσκινισμένο
Βούτυρο και κουβερτούρα λιώσιμο σε φουρνο μικροκυμάτων ή καλύτερα ben marie, ανακάτεμα για ομογενοποίηση
Μετά κακάο και ζαχαρούχο, ανακάτεμα για ομογενοποίηση
Μετά τα φουντούκια, ανακάτεμα για ομογενοποίηση
κρυώνει λίγο και έτοιμη για κατανάλωση. Διατηρείται στο ψυγείο σχεδόν 3 βδομάδες (αν και ποτέ δεν βγάζει βδομάδα...)