Οπλουργοί

Παιδιά Καλημέρα ψάχνω για ένα καλό οπλουργο για ρύθμιση κοντακι Αθήνα αν ξέρεις κάποιος Διεύθυνση και τηλέφωνο . Έχω ακούσει Καλά λογία και για τον Γιώργο Ψυλλακη αλλά δεν ξέρω τηλέφωνο Ευχαριστώ.

Ο καθένας μπορεί να σας λέει οτι θέλει για τον οποιοδήποτε.Η διαπίστωση θα γίνει απο σας .Εχει καεί η γούνα μου από μερικούς, από 25αετίας ακόμη

αυτό ξαναπές το Δημήτρη , τύφλα να'χουν τα πτυχία τους ,,,αρχίζω και πιστεύω όλο και περισσότερο όσο περνάει ο καιρός και από περιπτώσεις που έχουν τύχει μαζί με την τελευταία του φίλου με το 725,ότι η δουλειά γίνεται πολύ καλύτερα και γρηγορότερα από ανθρώπους που δεν έχουν την ταμπέλα οπλουργός

και πολύ σημαντικό για εμένα εκεί που θα αφήσω το όπλο μου να είναι όπως πρέπει ο χώρος τακτοποιημένα ωραία όχι να χάνεις τα αυγά και τα πασχάλια σε έναν αχταρμά και επειδή δεν βρήκες εξωλκείς από 725 βάζεις από 525 και να λες έλα μωρέ οι ίδιοι είναι ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΠΟ 725,,,όποιος κατάλαβε κατάλαβε

Σ'αυτες τις δουλειες,ΟΛΑ κρινονται εκ του αποτελέσματος!
Αποτελεσμα που αφορα εναν εκαστο.
Καποιοι οπλοδιορθωτες ειδικευονται σε κανες,καποιοι σε μηχανισμους,σε βαφες,σε φινιρισματα ξυλων κλπ.....
Το αποτελεσμα δεν ειναι παντα αποτοκο της δουλειας του μαστορα!
Μπορει να ειναι ενα ελαττωματικό ανταλακτικο!
Αυτο που έχει μεγάλη σημασια,ειναι ο επαγγελματισμος,η εξηγηση,ο ΛΟΓΟΣ!
Να μενεις με την αισθηση και καλυτερα,με την σιγουρια,πως αυτο που σου ειπε πως θα ΚΑΝΕΙ,το ΕΚΑΝΕ!!!
Οπως και η διαγνωση!!
Οπως και να'χει.....ο μεσος ορος και το ποσοστο επιτυχιας-αποτυχιας!
Υπάρχει κοσμος που πινει νερο στο ονομα ενος,τυχαια,μάστορα και κοσμος που αυτον τον ιδιο μαστορα,θα τον εστηνε ....αντι για πινακα!

Σ'αυτες τις δουλειες,ΟΛΑ κρινονται εκ του αποτελέσματος!
Αποτελεσμα που αφορα εναν εκαστο.
Καποιοι οπλοδιορθωτες ειδικευονται σε κανες,καποιοι σε μηχανισμους,σε βαφες,σε φινιρισματα ξυλων κλπ.....
Το αποτελεσμα δεν ειναι παντα αποτοκο της δουλειας του μαστορα!
Μπορει να ειναι ενα ελαττωματικό ανταλακτικο!
Αυτο που έχει μεγάλη σημασια,ειναι ο επαγγελματισμος,η εξηγηση,ο ΛΟΓΟΣ!
Να μενεις με την αισθηση και καλυτερα,με την σιγουρια,πως αυτο που σου ειπε πως θα ΚΑΝΕΙ,το ΕΚΑΝΕ!!!
Οπως και η διαγνωση!!
Οπως και να'χει.....ο μεσος ορος και το ποσοστο επιτυχιας-αποτυχιας!
Υπάρχει κοσμος που πινει νερο στο ονομα ενος,τυχαια,μάστορα και κοσμος που αυτον τον ιδιο μαστορα,θα τον εστηνε ....αντι για πινακα!
Καλά τα λες Γιάννη απλά να συμπληρώσω οτι μερικοί απο εμας , κάνουμε καποιον αρχιμάστορα γιατι μας άλλαξε απλά ενα πέλμα.Θέλουμε να πιστεύουμε πως πήγαμε στον καλύτερο.Οπως πιστεύουμε ή θελουμε να πιστεύουμε οτι εχουμε το καλύτερο όπλο.Κι αυτο οφείλεται είτε σε άγνοια ,ειτε σε υπέρμετρο εγωισμό.
Απο την αλλη και όσο αφορά τους μαστόρους και την εξειδίκευση που αναφέρεσαι , αυτό που θέλω να πω είναι οτι σε τούτη τη χώρα εξειδίκευση δεν υπάρχει γιατι όλοι θελουν να εμφανίζονται παντογνώστες γιατι αλλιώς ..."θα την εχουν μικρή " και φυσικά το κάνουν και για εναν άλλο λόγο . Για να μην χασουν τον παρά.
Είναι συνηθισμένο το φαινόμενο μερικοί να δείχνουν τον επαγγελματισμό τους επιλεκτικά.
Σε άλλους και ιδιαίτερα σε επώνυμους ή φίλους και γνωστούς λειτουργούν άψογα και στην πλειοψηφία απλά αρπαχτές .
Η ντομπροσύνη , ο λόγος ο επαγγελματισμός και γενικότερα η σωστή αντιμετώπιση του πελάτη , είναι πράγματα που δυστυχώς σπανίζουν αλλά κάνουν την διαφορά.

Last edited:
Για τον Νίκο Μανώλη τι άποψη έχετε; Εμπειρίες;
θέλω να δει κλειδια-μηχανισμο στο πλαγιο μου
πολύ καλός,παλιός έμπειρος
για την δουλειά που θες είναι μια χαρά
όπως λέει κι ο ΓΙΑΝΝΗΣ καθένας κάπου είναι πολύ καλός κάπου αλλού μέτριος :)

Back