Νομίζω το θέμα έχει ξεφύγει, σαν καταναλωτής θα ήθελα να μάθω περισσότερα για τα τσοκ brain και όχι κοκορομαχίες ένθεν και εκείθεν ούτε πλήρης επιστημονικές αναφορές βλητικης που άνετα θα μπορούσαν να συζητηθούν σε άλλο θέμα. Εδώ είναι το βήμα του κατασκευαστή με το κοινό, καταναλωτές πείτε όπως θελεται μάγκες, εγώ αυτό που θέλω να μάθω είναι αν τα συγκεκριμένα τσοκ κάνουν αυτό που υπόσχονται, αν δίνουν μια ποιο ομοιόμορφη και ποιο πολλά σκάγια στην περιφέρεια αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο φτιάχτηκαν και πολλοί κυνηγοί και σκοπευτές ψάχνουν αυτή την βελτίωση και βοήθημα.
Δεν παίρνω το μέρος κανενός αλλά ρε μάγκες εχεται ρωτήσει ποτέ τον muller, kicks, briley που φτιάχνει και γιατί πουλάει τόσο όσο πουλάει τα τσοκακια του ? Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις καλό είναι να μένουν έξω από το φόρουμ (Γενικά κακό έκανε και κάνουν και μέχρι σημερα) . Δεν λέει κανείς να μην κρίνονται οι επαγκελματιες και τα προϊόντα τους αλλά το θέμα είναι τα brain chokes και όχι ο Χρήστος Σωτηροπουλος η ο κάθε Χρήστος. Ας συνεχίσουμε στο θέμα μας κρίνοντας το προϊόν στην συγκεκριμένη περίπτωση τσοκ ,και γράφοντας εντυπώσεις από αυτα.