Παλιά φυσίγγια

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ τα 5,45 διπλης διαπνοης εχουν καταργηθη πολλα χρονια
το ξερω αυτο εδω και 30 χρονια ' αλλα αυτο δεν σημενη οτι δεν υπαρχουν ακομα καψουλια και καλυκες μικρου διαμετρηματος με το 5,45 κκαψουλι

το ξερω αυτο εδω και 30 χρονια ' αλλα αυτο δεν σημενη οτι δεν υπαρχουν ακομα καψουλια και καλυκες μικρου διαμετρηματος με το 5,45 κκαψουλι
το 5,45 εχει την ιδια διαμετρο με τα συγχρωνα καψουλια γεμιζω στο 32αρι χρονια αντι για 5,45 βαζω 6,15

Και οσοι εχουν καλυκες παλιους χαρτηνους και πλαστηκους GAL 32 , GAL 36 που εχουν το καψουλι 5,45 , περνουν και αυτοι τα συχρονα καψουλια
Το ξερεις αλλα δεν το ελεγες ' εγω που το ηξερα το ειπα ποιο πανω ' με αφορμη τον σπανιο καλυκα 32 αρι χαρτινο που ειδα

Κοιτάξτε κάτι λίγο περίεργο σ' αυτό το κουτί!
Τόσο λάθος να έγινε...;;;

picture upload
upload pics
free upload
Οπως σου είχα πει,ακριβώς το ίδιο κουτί έχουν κ τα magnum 70mm μόνο το μεγεθος αλλάζει κ λίγο τα στοιχεία..

Για μένανε το ωραιότερο κουτί της maionchi ήταν το supercaccia...
Πίνακας ζωγραφικής..Μια σύγκριση με το σημερινό nsi λέει παρά πολλά..
Και ύστερα μου λένε γιατί μαζεύω τα παλιά..

Ακριβώς φίλε Τάσο και σαν φυσιγγι μ'άρεσε περισσότερο.

Έχετε υπόψη κάτι φυσίγγια power, Δεληγιάννης Πέτρος; υπάρχουν ακόμα, ήταν γνωστά;
Οχι δεν υπαρχουν πλεον..ειχα ριξει ενα πρασινο πιτσιρικας στις τσιχλες 32γρ..Ηταν καλο..Μια τελεια μεσα σε εναν κυκλο ηταν το "σημα" του πανω στο πλαστικο του φυσιγγιου..Το κουτι εξω ειχε δυο παπια..το ιδιο κουτι που εχει ο χατζιωτης στην σελίδα του ηταν..

Βρήκα δείγματα απο τα φυσίγγια του, ένα απο κάθε τύπο σε κουτάκη σέμι Μάγκνουμ με χρώματα παραλαγής, 8 διαφορετικά.
Πόσα χρόνια έχει σταματήσει;δεν φαίνονται πολύ παλιά..
(Τώρα είδα ότι το τηλ. στο κουτί δεν έχει το 210 οπότε είναι κάμποσα χρονάκια...)

Last edited:
Βρήκα δείγματα απο τα φυσίγγια του, ένα απο κάθε τύπο σε κουτάκη σέμι Μάγκνουμ με χρώματα παραλαγής, 8 διαφορετικά.
(Τώρα είδα ότι το τηλ. στο κουτί δεν έχει το 210 οπότε είναι κάμποσα χρονάκια...)
βαλε φωτο

Cgqs0xY.jpg

KMyfIYz.jpg

Για μένανε το ωραιότερο κουτί της maionchi ήταν το supercaccia...
Πίνακας ζωγραφικής..Μια σύγκριση με το σημερινό nsi λέει παρά πολλά..
Και ύστερα μου λένε γιατί μαζεύω τα παλιά..

Χαχα!!!Με προλαβες Τασο!Εχω τα παλια σε νο 5 και πρασινο καλυκα και τα καινουρια σε νο 6 και καφε καλυκα..Το κουτι των παλιων το πεταξα γτ ειχε γινει χαλια:(

Το πράσινο ημιδιαφανο είχα ρίξει..Μιλάω για το 2000-01..Ποτε ακριβώς σταμάτησαν δεν ξέρω..το σίγουρο ειναι ότι ειναι άκρως συλλεκτικα.pray to God.

Back