Γεια σου κωσταντινε , Ακριβως κοματια απο την ιστορια και η ιστορια δεν παραγραφετε δεν ξεχνιεται και το κυριοτερο ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙΩραία πράγματα Νικόλα μιας άλλης εποχής και μιας άλλης Ελλάδας.
Γεια σου κωσταντινε , Ακριβως κοματια απο την ιστορια και η ιστορια δεν παραγραφετε δεν ξεχνιεται και το κυριοτερο ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙΩραία πράγματα Νικόλα μιας άλλης εποχής και μιας άλλης Ελλάδας.
Σωστός ο παίκτης όπως πάντα άλλωστε, το τελευταίο δημιούργημα της remington american clay and field ωραίο οπτικά μπορώ να πω λόγω του διαφανούς καλυκα και του μονοκοματου σώματος αυτού όπως και το χρώμα του παφυλα ίδιο με το καψουλι, αλλα όπως λέει ο Στέλιος είναι βαμμένο.Όχι με προσμίξεις σιδήρου, αλλά εξολοκλήρου από σίδηρο, για την ακρίβεια από λεπτό χαλυβδόφυλλο. Οι λόγοι καθαρά οικονομικοί, και ως προς το υλικό και ως προς την ευκολία κατασκευής (πρεσσαριστοί - το φύλλο χάλυβα διαμορφώνεται πιο εύκολα σε πρέσσα, από ότι ο ορείχαλκος. Φυσικά γίνεται μετά και μια λεπτή επιμετάλλωση (επιχάλκωση, επινικέλωση κλπ.) για μια στοιχειώδη προστασία από την οξείδωση.
Πράγματι με ένα μαγνήτη διαπιστώνεται εύκολα το υλικό κατασκευής τους.
Δεν ξέρω αν κάποιοι αμερικάνικοι κατασκευάζονται ακόμη από ορείχαλκο, πάντως έχει μείνει το όνομα "brass" σαν γενικός όρος (για τον πάφυλα, το μεταλλικό τμήμα του κάλυκα) ... π.χ. high-brass ή low-brass shotshells, κλπ.
Έτσι Νικόλα μικρές βιοτεχνίες που παρήγαγαν και έκαναν και εξαγωγές και έφερναν και συνάλλαγμα και δουλειά σε κόσμο.Γεια σου κωσταντινε , Ακριβως κοματια απο την ιστορια και η ιστορια δεν παραγραφετε δεν ξεχνιεται και το κυριοτερο ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ
και ποιο παλια εχω τα ιδια σε 5αρια
Ξέρει κανείς την χρονολογία τους? είναι του 90, όντος?
Είναι σίγουρα του 90 και μπορεί και παλαιότερα! 7 χρονών που πήγα στο βουνό πρώτη φορά με τον πατέρα μου ήταν το πρώτο φυσίγγι που έριξα. 7 χρονών ήμουν το 93!
Τόριχνε ο μπαμπάς πρωινές ώρες σε κρύο .Αυτή κ την maximum
Μπράβο φίλε! Ωραία πράγματα!!!
Ευχαριστούμε φίλε για την αφιέρωση, έχω και γω μερικά cil 20αρια σε πορτοκαλί καλυκα τα είχα βάλει εδώ παλιότερα όπως έχετε πει και εσείς άλλη ποιότητα τότε στα φυσίγγια, παφυλας,πλαστικό, κλείσιμο.