Ετσι νομίζω και γω Βικ γι αυτό το βαλα σε παρένθεση..! Το τελευταίο της φωτο είναι μια απ τις δωρεές σου..Τα παλια πορτοκαλι δεν ητανε Τορντο θαρρω, Χαρη.
Δεν μου τα φορτώνει απ το κινητό τώρα τελευταία γι αυτό σας ..ταλαιπωρώ!!Δούλεψε το imgur Χάρη να τις βγάζεις απευθείας.
Ετσι νομίζω και γω Βικ γι αυτό το βαλα σε παρένθεση..! Το τελευταίο της φωτο είναι μια απ τις δωρεές σου..
Θυμαμε πριν πολλα χρονια μια παρτίδα τυπωμενα με ασημι μελανι λες κ εχουν γραφτει με ασημοσκονη(δεν εχω ξαναδει τετοια "βαφη"..εσβηναν με το παραμικρο..το χειρότερο τυπωμα σε φυσιγγι..Μια που εχεις 16αρι ισως τα θυμασε,η ο Στελιος..λάμπρο 28
εχω και εγω καποιο 16αρι τασοΘυμαμε πριν πολλα χρονια μια παρτίδα τυπωμενα με ασημι μελανι λες κ εχουν γραφτει με ασημοσκονη(δεν εχω ξαναδει τετοια "βαφη"..εσβηναν με το παραμικρο..το χειρότερο τυπωμα τις lambro..Μια που εχεις 16αρι ισως τα θυμασε,η ο Στελιος..
SUPER AIFELL kritikakoy τασο τα φωτα σου
Εάν τον ξέρει κάποιος αυτόν σίγουρα θα έχει αποδημήσει... εις Κύριον!!!! Μανιάτης να'ναι;;;; .xm.
Καλα ειναι κωστα αν ηταν και χαρτινα ακομα καλυτεραΤι θα γινει με αυτα τα Imperial Νικο σε φωλια επεσες.lazy.
Καλημερα Γιαννη τι ωραιος καλυκας αυτος με την παπια τον εβλεπα στον υπνο μου χα, χα εισαι πολυ μερακλης νασε καλα να βαζης φωτο να βλεπουμε ωραια ονειραΑυτό είναι απο το Βίκτωρα
χαρτινα φυσιγγια της δεκαετιας 60 με τ2 καλυκα με 2κυκλους μαλλινη ταπα και 28 γραμ 7 1/2