Παλιά φυσίγγια

Και έμενα το φλωμπερακι μου Σαιντ-ετιεν ειναι.πολυ ωραία κ τα δυο παραπάνω φλωμπερ!!ως προς τα φυσίγγια έχει δίκιο ο φίλος.τα rws ειναι τα καλύτερα.όπως επίσης πολύ καλά ήταν κ τα παλιά nsc special karabine.γαλλικα ήταν.τις πιο μακρινές βολές τις είχα κάνει με 7 1/2 σκάγια.ε ρε τι τραβαγανε τότε οι γαιδουροσπινοι.αλλλες εποχές πανέμορφες....​

Βαζω εδω αυτο το post που ειχα γραψει παλαιοτερα στο θεμα "flobert"..
Εψαξα στο ιντερνετ να βρω πληροφοριες για αυτα μιας κ απο οτι θυμάμαι το κουτι δεν ειχε πολλες πληροφοριες..ομως δεν βρηκα καμια αναφορα ούτε καν φωτο..
Ωσπου τυχαια κοιταζοντας αγγελιες στο car επεσα πανω τους και θυμηθηκα τα..νιατα μου..:D
Αυτα ηταν,τα θυματε καποιος?ξερει κατι παραπανω?

https://www.car.gr/parts/view/12826417-cartridges-belts

ηταν θυμαμε λιγι ποιο κοντα απο τα φιτσι , αλλα πολυ ποιο καλα και δυνατα χωρης να κουδουνιουζουν , οπως τα φλοτσι , καθως και κατι αλλα , δεν θυμαμε μαρκα , με το βελανηδη πησω στον καλυκα , νομηζω Γερμανικα , μετα μας εμηναν μονο τα ανυσχηρα και κακογεμηζμενα φλοτσι , που πολλες φορες δεν ερηχνα ουτε μικροπουλο στα 5 μετρα

• Like
Reactions: PPV
ηταν θυμαμε λιγι ποιο κοντα απο τα φιτσι , αλλα πολυ ποιο καλα και δυνατα χωρης να κουδουνιουζουν , οπως τα φλοτσι , καθως και κατι αλλα , δεν θυμαμε μαρκα , με το βελανηδη πησω στον καλυκα , νομηζω Γερμανικα , μετα μας εμηναν μονο τα ανυσχηρα και κακογεμηζμενα φλοτσι , που πολλες φορες δεν ερηχνα ουτε μικροπουλο στα 5 μετρα
εδω πολλοι μετετρεψαν τον επικρουστηρα να χτηπαη στο κεντρο και τρυπαγαν τα καλυκια και εβαζαν καψουλι και τα γεμηζαν πολλες φορες ,Επικινδυνες πατεντες αλλα οταν εισαι μικρος δεν εχεις την αισθηση του φοβου

και τι επικινδυνο να ειναι ενα φυσιγγιο που περνει 0,15 μεχρη μαχ 0,2 του γραμμαριου μπαρουτι , και 6,5 γραμμαρια σκαγια , χωρης με σχεδον ανυπαρκτη ανακρουση , με βεληνεκες μαχ 10 μετρα

• Like
Reactions: PPV
και τι επικινδυνο να ειναι ενα φυσιγγιο που περνει 0,15 μεχρη μαχ 0,2 του γραμμαριου μπαρουτι , και 6,5 γραμμαρια σκαγια , χωρης με σχεδον ανυπαρκτη ανακρουση , με βεληνεκες μαχ 10 μετρα
Ειχαν διαφυγη αεριων απο το κλειστρο νικολα ειδικα οταν εβαζαν μπαρουτι sipe , ποιος ειχε ζυγαρια τοτε ; στο περιπου εβαζαν αστο αλλες εποχες

παντα με ζυγαρια ολα γεμηζμενα τοτε και τωρα , για ολα μου τα οπλα , θα ειχες διαφυγει αεριων , οχι μονο οταν θα εβαζες παραπανω μπαρουτι , αλλα εαν δεν εφαρμοζε σωστα το καψουλι και ηταν ποιο μεγαλη η τρυπα του καλυκα , εκει θα πρεπει το καψουλι να μπενει εφαρμοστα , εαν οχι τοτε βαζεις λιγο ντεφλον και εφαρμοζει τελια

το ειχα παθει μερηκες φορες στην αρχη μεχρη που το καταλαβα , μου ερχονταν οι καφτρες στα μουτρα , οπως και στης καραμπινες που καμια φορα πεταν καφτρες τα κλειστα απο ακαυτη πυρητηδα που κεγετε μετα

Back