Παλιά φυσίγγια

Εγώ χρησιμοποιώ τέτοιο σβουράκι-τρυπάνι γιατί μπορείς να ρυθμίζεις με το πεντάλ τις στροφές, από ελάχιστες μέχρι όσες θες. Ενώ με τον τροχό έχεις αμέσως πολλές στροφές που μπορεί να σου κάψει ή να σου φάει χωρίς να το καταλάβεις το μέταλλο και πόσο μάλλον το χαρτί ή το πλαστικό!
https://www.michailidis.com.gr/krema.html

Eυκολα μετατρεπετε και με λιγα εξοδα

Το ονειρο μου ειναι, καθως δεν εχω κρατησει παλια φυσιγγια, να τον μετετρεπα καποια στιγμη σε ρελιαστηρι για χαρτινα. Ονειρο βεβαια μιας και χαρτινα ριχνω 10-20 το χρονο...

Το ονειρο μου ειναι, καθως δεν εχω κρατησει παλια φυσιγγια, να τον μετετρεπα καποια στιγμη σε ρελιαστηρι για χαρτινα. Ονειρο βεβαια μιας και χαρτινα ριχνω 10-20 το χρονο...
Γεια σου βικτωρα καλυτερα να βρης ενα τρυπανι με βαση φτηνα ειναι και καλυτερα ακομα να εχη ρυθμηστη στροφων

Εγώ χρησιμοποιώ τέτοιο σβουράκι-τρυπάνι γιατί μπορείς να ρυθμίζεις με το πεντάλ τις στροφές, από ελάχιστες μέχρι όσες θες. Ενώ με τον τροχό έχεις αμέσως πολλές στροφές που μπορεί να σου κάψει ή να σου φάει χωρίς να το καταλάβεις το μέταλλο και πόσο μάλλον το χαρτί ή το πλαστικό!
https://www.michailidis.com.gr/krema.html
Το ιδανικο ειναι αυτο αλλα οι εποχες δεν το επιτρεπουν δυστηχως

Καλημέρα στην παρέα. Τι ηλικία εχουν αυτά;

Αυτό το τελευταιο γράφει "9 ΨΗΦΟΙ".
Τα αμερικανικά μάλλον 10ετια του 80 για κάποια χρόνια έβγαινε με άσπρο τύπωμα στα γράμματα (έβγαιναν και παλιότερα έτσι) .
Τα Λάμπρο είναι από την είναι από την προ Ναυπλιωτη εποχή μπορεί και του 90 .

δεν θα μπωρουσα να πο τα φυσιγκια του στοκα παλιααααα διωτι τα κυνηγησαααα αρκαιταααα,,,και καπιες συλογεςςς μου μηνανεεεεε 10αδεςςςς.my man. ωραιααααα φυσιγκιααααααα
Ετσι θα σου μενουνε ,κανε συλλογη αφου μπεκατσες δεν βαρας καντα κορνιζα.yelling..yelling..yell at.

δεν θα μπωρουσα να πο τα φυσιγκια του στοκα παλιααααα διωτι τα κυνηγησαααα αρκαιταααα,,,και καπιες συλογεςςς μου μηνανεεεεε 10αδεςςςς.my man. ωραιααααα φυσιγκιααααααα
Σακη αν διακρίνω καλά είναι γεμισμένα με συγκεντρωτηρα(και το τύπωμα προς τα εκεί με πάει..)??
Αν ναι τότε δεν είναι τα παλιά που τα γέμιζε με μαλλινη..αυτά τα γεμιζαν μετά το θάνατο του Στοκα..

Τα αμερικανικά μάλλον 10ετια του 80 για κάποια χρόνια έβγαινε με άσπρο τύπωμα στα γράμματα (έβγαιναν και παλιότερα έτσι) .
Τα Λάμπρο είναι από την είναι από την προ Ναυπλιωτη εποχή μπορεί και του 90 .
νομιζω ειναι καπου 1990 και 1995 γιατι κατι τετοια περασανε απο τα χερια μου οταν πηγαινα στα γουρουνια..

αυτα ειναι τα πρωτα που εφτιαξε
Τα πρωτα που κυκλοφόρησαν ήταν γύρω στο 2004 ρελιαστο χωρίς να υπάρχει τύπωμα,το νούμερο κ η φίρμα αναγραφόταν στον παφυλα του φυσιγγιου..κάπου στο 2007 σταματάει να γεμίζει με μαλλινη κ γεμίζει με μπλε συγκεντρωτηρα δικής του κατασκευης,τα χαρακτηριστικά του φυσιγγιου παρεμειναν τα ιδια..
Με τυπωμα στο "πλαστικο" δεν τα θυμαμε ποτε οσο ζουσε ο στοκας..εκτος κ αν εβγαλε καποια παρτιδα ενδιαμεσα..

Back