Παλιά φυσίγγια

Όταν υπάρχουν φίλοι κάτι γίνεται!
Federal Field Load No 5 cal 20
image upload no ads
Imperial 3inces magnum ivi cal 20

Nobel's magnum cal 20 No 7 1/2

Remington slug cal 20

Maionchi Heavy Load 30gr cal20

Remington Express cal 20 χάρτινα
image free hosting
Όλα ένα και ένα, η nobels υπάρχει νομίζω ακόμα ποιά εταιρεία τα βγαζε αυτά (Ναυπλιωτης?) εικοσαρι δεν είχα δει ποτέ μόνο cal 12 ρελιαστο.

Χαρτινα Αμερικανικα HAWTHORNE PELIANCE

Γειά σου φίλε Νικόλα με τους θησαυρούς σού εγώ πάντως πρώτη φορά ακούω αυτή τη μάρκα.
Τους βρήκα σήμερα στο σκοπευτήριο κάποιος φαίνεται δεν σεβάστηκε τα χρόνια τους και τούς έριξε(Όπως λέει και ο τίτλος της διαφήμισης ικανός για όλα .sarcastic.) ,είχε και έναν ALKAN εικοσαρι πάλι αλλά ήταν μούσκεμα από την χθεσινή μπόρα και δεν τον μάζεψα.
screenshot windows 7

Παλιότερα μου είχε στείλει ο Νικόλας μια φωτο με imperial να ανεβάσω, είχε ρίξει και ένα και είχε σκιστει ο παφυλας το ίδιο έπαθε και το ενα από αυτά όπως φαίνεται στην πάνω φωτογραφία.

Τους βρήκα σήμερα στο σκοπευτήριο κάποιος φαίνεται δεν σεβάστηκε τα χρόνια τους και τούς έριξε(Όπως λέει και ο τίτλος της διαφήμισης ικανός για όλα .sarcastic.) ,είχε και έναν ALKAN εικοσαρι πάλι αλλά ήταν μούσκεμα από την χθεσινή μπόρα και δεν τον μάζεψα.
screenshot windows 7

Παλιότερα μου είχε στείλει ο Νικόλας μια φωτο με imperial να ανεβάσω, είχε ρίξει και ένα και είχε σκιστει ο παφυλας το ίδιο έπαθε και το ενα από αυτά όπως φαίνεται στην πάνω φωτογραφία.
Xαρτινα ειναι η πλαστικα;

η nobels υπάρχει νομίζω ακόμα ποιά εταιρεία τα βγαζε αυτά (Ναυπλιωτης)?
img hosting
Κατασκευαστης Νικος Γιαννακης..http://www.knf.gr/eksoplismos-kynigiou/επαγγελματίες-απαντούν-για-το-ποιό-εί/.
Μετά τα πηρε ο Ναυπλιωτης..
ΥΓ πολλοί τα μπερδεύουν με τα εξίσου παλιά Nobel( με" σήμα" το "Ν" μέσα σε δυο κυκλακια,έχουν μπει πολλές φωτο εδώ..)
Και τα λένε και αυτα Nobel (χωρίς το "s")..καμιά σχέση το ένα με το άλλο..

Last edited:
img hosting
Κατασκευαστης Νικος Γιαννακης..http://www.knf.gr/eksoplismos-kynigiou/επαγγελματίες-απαντούν-για-το-ποιό-εί/.
ΥΓ πολλοί τα μπερδεύουν με τα εξίσου παλιά Nobel( με" σήμα" το "Ν" μέσα σε δυο κυκλακια,έχουν μπει πολλές φωτο εδώ..)
Ποσα ξέρεις άραγε;!; think

Γεια σου Κωσταντινε οταν θα ερθεις με το καλο στην ΕΛΛΑΔΑ θα σου δωσω και γεματο
Να σε καλά κύριε Νικόλα ευχαριστώ.
img hosting
Ποσα ξέρεις άραγε;!; think
Μπράβο Τάσο ευχαριστώ.
Τα πάντα όλα Γιώργη.

Υπερβολές..ότι σου αρέσει κ το αγαπάς το μαθενεις..
Αν ζούσα Αθήνα θα επερνα συνεντεύξεις με ακόμα περισσότερες πληροφοριες από παλιούς κατασκευαστές κ θα έγραφα βιβλίο..τιμής ένεκεν..
Καθόλου υπερβολές έχεις το μεράκι φίλε ψάχνεις, μαθαίνεις και μαθαίνουμε και μεις. Ο αδερφός μου έχει ανάλογο μεράκι με εφοπλιστές, πλοιοκτήτες, καράβια (ναυτικός γαρ) πληρώματα και ειδικά με τους δικούς μας από το νησί. Όταν σπούδαζε στην Σύρο πήγε και βρήκε συγγενείς μας εκεί που ασχολούνται με ναυτιλιακά οι οικογένειες τους είχαν φύγει αρκετά χρόνια πριν από την Κάσο .

Back