Θελω πληροφοριες για τα giulio fiocchi No 463......
Που είσαι αρχηγέ μου;! Τους μ@λ@κες τσαπα περίμενες...Γειά σου μερακλη μου, είχα παραγγείλει και γω τους cheddite για το εικοσαρι τελικά με πήραν εχθές τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν θα τούς ξαναφέρουν
Δεν πειράζει κάτι θα βρεθεί, ποιο πολύ τους ήθελα έτσι για το μεράκι φίλε όπως λες να γεμίσω μερικά με μάλλινες για την πέρδικα έτσι για το γαμωτο, αλλά δεν πειράζει καλοί είναι και οι πλαστικοίΠου είσαι αρχηγέ μου;! Τους μ@λ@κες τσαπα περίμενες...
Έλα εσυ και θα την βρούμε την άκρη.. μην αγχονεσαι θα γεμίσουμε ρολο από χαρτι τουαλέταςΔεν πειράζει κάτι θα βρεθεί, ποιο πολύ τους ήθελα έτσι για το μεράκι φίλε όπως λες να γεμίσω μερικά με μάλλινες για την πέρδικα έτσι για το γαμωτο, αλλά δεν πειράζει καλοί είναι και οι πλαστικοί
Έλα εσυ και θα την βρούμε την άκρη.. μην αγχονεσαι θα γεμίσουμε ρόλο από χαρτι τουαλέτας
Τι θα γεμίσετε ;;; Βομβίδες των 40 χιλιοστών ;;;;Έλα εσυ και θα την βρούμε την άκρη.. μην αγχονεσαι θα γεμίσουμε ρολο από χαρτι τουαλέτας
Η πέρδικα θέλει πολλά γραμμάρια για να πέσει.. είναι γνωστόΤι θα γεμίσετε ;;; Βομβίδες των 40 χιλιοστών ;;;;
https://defensegr.wordpress.com/2014/07/22/βομβιδοβόλο-m203/