Παλιά φυσίγγια

Στα χέρια ενός πιτσιρικά που ξεκινούσε το κυνήγι ήταν το καλύτερο δώρο όμως! Εκτός από την ουσία στο κυνήγι μετράει η παράδοση, το μεράκι και πολλά άλλα. :)
Αυτό ακριβώς Βασίλη τότε επιτρέπονταν και μερικά μικροπουλια και γεμίζαμε χαρά που κρατούσαμε όπλο στα χέρια μάς, θυμάμαι όλο το νησί γεμάτο με κεφαλαδες και διαφορά περαστικά, ωραία χρόνια.
39087658_284672689009154_5460199959288610816_n.jpg
Κάποτε μου είχαν πει ότι αυτή η φουρνιά με τα άσπρα γράμματα ήταν ανώτερη βλητικα.

βαλτε καμια φωτο με παλια φυσιγγια , και αφηστε τα αστεια που κανουν κατι γεροι σε ενα αλλο φορουμ και καταντανε αηδια
Αυτοί οι γέροι που λες μας πήγαν πεντε βήματα παραπέρα στην Ιδιογομοση και μας άνοιξαν τα μάτια. Αλλα ουδείς αχάριστος του ευργετιθεντος

Αυτοί οι γέροι που λες μας πήγαν πεντε βήματα παραπέρα στην Ιδιογομοση και μας άνοιξαν τα μάτια. Αλλα ουδείς αχάριστος του ευργετιθεντος
ναι συμφωνο μου εμαθαν αρκετα , αλλα τα αστεια τους μερηκες φορες επητυχημενα δεν ηταν , και καταντουσαν κουραστηκοι , ανοιγα το φορουν να μαθω κατι νεο για την ιδιογωμοση και διαβαζα ολο σαχλαμαρες σε ολες της ενωτητες , και δεν εγραφαν μονο αστεια στο καφενειο αλλα παντου , και οι ιδιοι και οι ιδιοι , διωχνοντας πολυ κοσμο ετσυ, βαρετοι που ηταν

Αλλα ουδείς αχάριστος του ευργετιθεντος
ελα μου ντε ξαναπαστο αυτο , μετα απο τοσα λεφτα που ειχα δωσει στον χορηγο , αυτο ηταν το ευχαρηστω να με διωξουν

Συλλεκτικό!!!! Αυτά τα φυσίγγια έριχνα από 20 χρονών. Μιλάμε για φυσιγγάρα. MB πυρίτιδα και 36 γρ σκάγια. Στο Βόλο όλος ο κόσμος αυτό έριχνε για καλύτερο φυσίγγι. Για παπιά και φάσες. Δυστυχώς ο Αγραφιώτης τα παράτησε. Τώρα το φτιάχνει ο Ζαπαντούλης -καμμία σχέση με το παλιό- με ισπανικό μπαρούτι.

Συλλεκτικό!!!! Αυτά τα φυσίγγια έριχνα από 20 χρονών.
Σε περίμενα!έτσι κ το έβλεπες ήμουν σίγουρος ότι θα απαντούσες μιας κ ειναι απο τα μέρη σου..
Στο Βόλο όλος ο κόσμος αυτό έριχνε για καλύτερο φυσίγγι. Για παπιά και φάσες
Απο οτι εχω ακουσει μέχρι κ για τσιχλοκοτσυφα το έριχναν μερικοί στα ψιλά νουμερα..είχε αρκετούς θιασωτες..
Δυστυχώς ο Αγραφιώτης τα παράτησε.
Θυμασε ποτε ακριβως?
Νομιζω εβγαζε κ ένα διασποράς 36γρ με ελικοειδή διασπορεα κ το ονόμαζε" τρελο"..(ίδια ονομασία με το διασποράς oscar του Τσαρχογιαννη..)

Σε περίμενα!έτσι κ το έβλεπες ήμουν σίγουρος ότι θα απαντούσες μιας κ ειναι απο τα μέρη σου..

Απο οτι εχω ακουσει μέχρι κ για τσιχλοκοτσυφα το έριχναν μερικοί στα ψιλά νουμερα..είχε αρκετούς θιασωτες..

Θυμασε ποτε ακριβως?
Νομιζω εβγαζε κ ένα διασποράς 36γρ με ελικοειδή διασπορεα κ το ονόμαζε" τρελο"..(ίδια ονομασία με το διασποράς oscar του Τσαρχογιαννη..)
Ναι, τότε ρίχναμε 36 γρ και στα τσιχλοκότσυφα. Το 36γρ διαποράς με ελικοειδή διασπορέα όντως ήταν πολύ καλό και οικονομικό για τα δεδομένα της εποχής. Δυστυχώς δεν έχω κρατήσει παλιά φυσίγγια του Αγραφιώτη, μπορεί όμως να βρω από φίλους, αν και όσοι έχουν τα κρατάνε για αντίκες. Θα ρωτήσω πότε σταμάτησε ο Αγραφιώτης, νομίζω μεταξύ 1990 και 2000.

Aυτα τα που γραφουνε μερικοι στα κουτια τους τα σπανε!
Μεγαλων αποστασεων!
Μεγαλων ταχυτητων!
Biturbo-Τurbo-Gt!
Πυριτιδες νεας γενιας!
Αμα τα 36γρ εινα βαρυς τυπος φυσιγγιο τα 56 πως θα τα ελεγε?Μπετον αρμε?
Hταν ενα καλο φυσιγγι στην εποχη του παντως.

Εχουμε διαβάσει κ χειρότερα Αλεξη,αυτά δεν είναι τίποτα..
Hταν ενα καλο φυσιγγι στην εποχη του παντως
Ωραιο δυναμιτακι...sarcastic.
Παρουσιαση φυσιγγιου 36γρ κ το δοκιμάζουν με ν9(!!):D
Αν έριχναν χοντρά έπρεπε να έγραφαν κ τις πιέσεις...ha ha..sarcastic.
http://old.kynigesia.gr/article.asp?AID=174

Πασίγνωστο φυσίγγι βεβαια...το βάζω για τα αναγραφομενα στοιχεία στο κουτί..τα συγκεκριμένα είναι σε κάλυκα lambro france με έντονο τυπωμα(υπήρχαν κ φουρνιές μπιτουρμπο με "αχνο" απαράδεκτο τύπωμα)..

20180901_170703.jpg
[/url]

img hoster
Τάσο εχείς ρίξει κανένα από αυτά, είχα προλάβει μια φουρνιά αποδοτικά βέβαια αλλά ευτυχώς τότε κυνηγούσα με remington γιατί θα την άκουγα στερεοφωνικά.

Back