Χαρτινα ειναι αν μπορις βαλε φωτοΑν ειναι καποιος συλλεκτης και ενδιαφερεται μπορω να εξυπηρετησω,εγω και να τα παρω τσαμπα θα τα ριξω
Χαρτινα ειναι αν μπορις βαλε φωτοΑν ειναι καποιος συλλεκτης και ενδιαφερεται μπορω να εξυπηρετησω,εγω και να τα παρω τσαμπα θα τα ριξω
χαρτινα ειναι ; βαλε φωτο αν μπορις
Δεν τα εχω μπροστα μου τα βρηκα σε μαγαζι,και μ κινησε την περιεργεια το ονομαειναι ιταλικα , εβγαζε και ραβδωτα του β παγκοσμιου πολεμου για της αραβιδες GARGALO σε 6,5 διαμετρημα , και πησω στο μεταλο εγραφε χρονολογια και SMI
Στο χωριό Νίκο;Δεν τα εχω μπροστα μου τα βρηκα σε μαγαζι,και μ κινησε την περιεργεια το ονομα
Γνωστος που ειχε μαγαζι στο παρελθον και εχει κατι λιγα στην αποθηκη!Στο χωριό Νίκο;
Εχω βρηκα 2 κουτια φυσιγγια SMI,αγνωστη μαρκα για μενα
Τι γνωριζετε για αυτα??
Ιταλικη βιομηχανια πυρομαχυκων εβγαζε και σφαιρες απο τον 1ον παγκοσμιο πολεμο
Η εταιρεία αυτή είχε συγχωνευτεί (εξαγοραστεί) από τη MAIONCHI, πριν αυτή γίνει NOBELSPORT ...Δεν τα εχω μπροστα μου τα βρηκα σε μαγαζι,και μ κινησε την περιεργεια το ονομα
Αν ξαναπας κοιτα μηπως εχει και παλια κουτια πυριτιδαςΣτο χωριό Νίκο;
Μεσα σε μια σακουλα με πλαστικα που μου χαρισαν βρεθηκε και αυτο ενα και μοναδικο ,Εριξα μια φερμα ,ποιντερισια
Πυριτιδες δεν εφερνε ποτε οποτε κομματακι δυσκολο να χει,εγω σκεφτομαι να κρατησω 2 απο ολα ενθυμιο γιατι ειμαι πολυ τυχερος με βαση την ηλικια μου που εριξα τετοια φυσιγγια θρυλους..
Και τα κουτιά τους..εγω σκεφτομαι να κρατησω 2 απο ολα ενθυμιο
Στο δωματιο σου η και στο σαλόνι μεσα σε κάποιο έπιπλο με τζάμι.. άλλη λύση είναι μέσα σε μεγάλες ξύλινες ρηχές κασετίνες (μια στρώση)..Απλα σκεφτομαι πως να τα διακοσμησω και που για να τα χαζευω
Και τα κουτιά τους..
Στο δωματιο σου η και στο σαλόνι μεσα σε κάποιο έπιπλο με τζάμι.. άλλη λύση είναι μέσα σε μεγάλες ξύλινες ρηχές κασετίνες (μια στρώση)..
Λιγα εδω,Λιγα εκει,Λιγα παραπερα..Εσυ που τα εχεις Τασο?
Λιγα εδω,Λιγα εκει,Λιγα παραπερα..
Μονάχα μην πάρω καμιά φωτιά κ γίνει κούγκι..