Bill με την ανανέωση της σειράς το έκοψαν νομίζω.. εαν βρεις μόνο σε σε στοκ..Φώτη υπάρχει ακόμα αυτό στο εμπόριο? Ωραίο φυσίγγιο, θα το ήθελα για την συλλογή μου!
Bill με την ανανέωση της σειράς το έκοψαν νομίζω.. εαν βρεις μόνο σε σε στοκ..Φώτη υπάρχει ακόμα αυτό στο εμπόριο? Ωραίο φυσίγγιο, θα το ήθελα για την συλλογή μου!
Βασίλη όπως γράφει και ο Γιώργος πιο πάνω η παραγωγή του συγκεκριμένου φυσιγγίου σταμάτησε πριν αρκετά χρόνια.Αυτό που δεν βρήκα στην Ελληνική αγορά από την σειρά special collection ήταν το germano φυσίγγι magnum 38 γρ. σκάγια ατσάλινα Ν 2&4 ανάμεικτα αν θυμάμαι καλά.Φώτη υπάρχει ακόμα αυτό στο εμπόριο? Ωραίο φυσίγγιο, θα το ήθελα για την συλλογή μου!
Φώτη το Germano δεν το είχα δει πουθενά είχε εισαχθεί; Είχαν φέρει το anatra για παπι θυμάμαιΒασίλη όπως γράφει και ο Γιώργος πιο πάνω η παραγωγή του συγκεκριμένου φυσιγγίου σταμάτησε πριν αρκετά χρόνια.Αυτό που δεν βρήκα στην Ελληνική αγορά από την σειρά special collection ήταν το germano φυσίγγι magnum 38 γρ. σκάγια ατσάλινα Ν 2&4 ανάμεικτα αν θυμάμαι καλά.
Γιώργο και εγώ δεν γνωρίζω αν ο Τουρής εισήγαγε το germano,εγώ σε όσα οπλοπωλεία έψαξα δεν το βρήκα.Το anatra ήταν προγενέστερο του germano και η παραγωγή του σταμάτησε όταν στους υδροβιοτόπους απαγορεύτηκαν τα φυσίγγια με μολύβδινα σκάγια.Φώτη το Germano δεν το είχα δει πουθενά είχε εισαχθεί; Είχαν φέρει το anatra για παπι θυμάμαι
Φονικό και πολύ μαλακό...
Βαλε φωτο τασο αν μποριςΚαπιοι το anatra το εριχναν στον λαγό..είτε γιατί ταίριαζε μια χαρά κ εκεί,είτε γιατί δεν έβρισκαν τα lepre..
Από maionchi έχω φάει τον κόσμο να βρω τα solaria 31γρ(πράσινο,με έναν ήλιο στην γωνία του κουτιού αριστερα )φτιαγμένο για καλοκαιρινά κυνήγια κ υψηλές θερμοκρασιες..Ήρθε στην χώρα μας πριν το '96..θεωρώ πως είναι αρκετά σπάνιο..
Είχα βάλει φωτο κάποτε το κουτί..να το κ το φυσίγγι..
Σκορπιός κόκκινο 34γρ σε κάλυκα μαυρουλη..
Άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις εδώ στο νησι..
Ωραία στάμπα ο σκορπιός όπου μαζί με το "electronically tested" υπήρχε το "σήμα κατατεθέν" της βιοτεχνίας..
Μας τα "χαλάει" λίγο στο χαρτάκι το οποίο βρίσκονταν μέσα στο κουτί αλλά συνήθιζαν κ τις προηγούμενες δεκαετίες τις τρανταχτες διαφημίσεις...
Δεν τα έχω Νίκο..ίσως βρω καμιά φωτο από καμιά διαφήμιση περιοδικού θα κοιτάξω..στο ίντερνετ ελάχιστες αναφορές..Βαλε φωτο τασο αν μπορις
Ναι,Κύπρου 58 και Καβάλας λένε τα κουτιά..Αυτος δεν ηταν στο Χαιδαρι
Το πιστευω,τυχαίνει κ αυτό..έβγαζε αρκετούς τύπους φυσιγγίων..το επώνυμο του ηταν Βενετης?θυμασε?Ο συγκεντρωτηρας ειναι στις 45 μοιρες πατημενος πανω στην πυριτιδα.
Αμα ζηταγες JK6 bofors σου εδεινε κουνελινη η Ρωσιδα πωλητρια
Δεν τα έχω Νίκο..ίσως βρω καμιά φωτο από καμιά διαφήμιση περιοδικού θα κοιτάξω..στο ίντερνετ ελάχιστες αναφορές..
Ναι,Κύπρου 58 και Καβάλας λένε τα κουτιά..
Το πιστευω,τυχαίνει κ αυτό..έβγαζε αρκετούς τύπους φυσιγγίων..το επώνυμο του ηταν Βενετης?θυμασε?
Τυχαία κάποτε γνώριζα έναν μηχανολόγο από Χαιδαρι κ μου είπε ότι τον έκλεισαν γιατί έκαναν παράπονα οι γείτονες που γέμιζε φυσίγγια κ οτι .ειναι οδηγός στα κτελ..δεν ξέρω αν ισχύει..
Τι να πω..εδώ είχαν ριχτεί κούτες..μάλλον δεν έπεσαν σε δυναμίτη..ειχαν ακουστει πολλα σκασιματα σε καννες.
Τι να πω..εδώ είχαν ριχτεί κούτες..μάλλον δεν έπεσαν σε δυναμίτη..
Είχα ρίξει πιτσιρίκος ένα κουτί διάφανα 32γρ με 8μμ μεταλλο με το μονοκαννο ευτυχώς χωρίς θέμα..
Το πορτοκαλί είχε φάση..ονομασία tordela..oχι tordo..
Έτσι θα έλεγαν την Ρωσίδα που τα γέμιζε..Το πορτοκαλί είχε φάση..ονομασία tordela..oχι tordo..
Τόσο πολύ χαλια???think
Μήπως έγινε κάποια συγκεκριμένη χρονική περίοδο για κάποιο λόγο η αστοχία ..εντύπωση μου κάνει..
Τα έφερνε μαγαζί άσχετο με κυνήγι σε ενα χωριό..μόνο σκορπιός,ψώνιζαν κ από άλλα χωριά....κ δεν ειχε ακουστει τίποτα πάνω σε θεμα ασφαλείας..
"... εξάλλου μη ξεχνάς ότι είναι τρομακτικά γρήγορο και δεν θέλει εμπροσθιοσκόπευση" ...Είχα βάλει φωτο κάποτε το κουτί..να το κ το φυσίγγι..
Σκορπιός κόκκινο 34γρ σε κάλυκα μαυρουλη..
Άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις εδώ στο νησι..
Ωραία στάμπα ο σκορπιός όπου μαζί με το "electronically tested" υπήρχε το "σήμα κατατεθέν" της βιοτεχνίας..
Μας τα "χαλάει" λίγο στο χαρτάκι το οποίο βρίσκονταν μέσα στο κουτί αλλά συνήθιζαν κ τις προηγούμενες δεκαετίες τις τρανταχτες διαφημίσεις...
"... εξάλλου μη ξεχνάς ότι είναι τρομακτικά γρήγορο και δεν θέλει εμπροσθιοσκόπευση" ...
Μάλλον αυτός που του προμήθευε τους κάλυκες , θα του είχε δώσει και τη "συνταγή" ...
Γιατί και αυτός, τα ίδια περίπου έλεγε σε διαφημίσεις για ένα φυσίγγι της εταιρείας που αντιπροσώπευε ... ότι γεμίζεται με τη "σκοπευτική" πυρίτιδα F2 και είναι τόσο γρήγορο που εκμηδενίζει την ανάγκη προσκόπευσης ... !!!!!!
Ποιο φυσίγγι ;;; Μα, το B&P F2 Classic 34gr. !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το οποίο, σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, έχει αρχική 405 m/s !!!!! Velocità m.1/full = 405 m/s (1328 fps)