Παλιά φυσίγγια

Em8Yu2b.jpg

U8wFD5w.jpg

lyIh5Ru.jpg

l7hDrCd.jpg

cv47R9J.jpg

261CENY.jpg

Παλιά χάρτινα φυσίγγια cal.20 Fiocchi Sipe απλά και special. Δεν ξέρω τι διαφορές είχαν μεταξύ τους, τα απλά ήταν κίτρινος ο κάλυκας τα special προς πορτοκαλί...
Ερωτας του παππου στην cal16!

Εγώ που θυμάμαι και για την σοκόλ κάνω λάθος;
Και αυτή Βασίλη...λίγο μεταγενέστερα...δεκαετία 60-70 μαζί με jk6, MB, C7 κ.α.

Οι sipe, coopal, ideal της Πυρκαλ...ήταν οι μπαρουτες που γέμιζαν οι κυνηγοί από λίγο πριν τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο και λίγο μετά...μέχρι να κυκλοφορήσουν και οι υπόλοιπες...

Εγώ που θυμάμαι και για την σοκόλ κάνω λάθος;
Δεκαετια 70 σοκολ μπαρουτι σε χαρτινο ρωσικο καλυκα τσιχλοφυσιγγα 5,5 δραχμες το κουτι απο ντοπιο βιοτεχνη θα βαλω φωτο οταν βρω χρονο εχω κρατησει απο τοτε 2 κουτια

Μετά τα πήγε στα 52γρ πάλι με tecna..εντύπωση μου κάνει που δεν τα έχω πετύχει σε καμία διαφήμιση παλιών περιοδικών..ίσως τα κράτησε για λίγο..Ίσως να μην ήρθαν για πολύ μεγάλο διάστημα στην χώρα μας..
Έχεις ρίξει κανένα Φώτη?

Μετά τα πήγε στα 52γρ πάλι με tecna..εντύπωση μου κάνει που δεν τα έχω πετύχει σε καμία διαφήμιση παλιών περιοδικών..ίσως τα κράτησε για λίγο..Ίσως να μην ήρθαν για πολύ μεγάλο διάστημα στην χώρα μας..
Έχεις ρίξει κανένα Φώτ[/QΤάσο αν δεν κάνω λάθος το magnum 52γρ. υπήρχε και τότε μαζί με το super magnum γι αυτό πιστεύω είχε αυτό το όνομα για να μην το μπερδεύουν με το μικρότερο αδελφάκι του.Ναι Τάσο έριξα 1,5 κουτί τον χειμώνα του 2002 σε παπιά εξαιρετικά φυσίγγια αλλά η ανάκρουση τους πολύ μεγάλη φυσιολογικό βέβαια για το μεγάλο βάρος της γόμωσης.Το magnum φυσίγγι της nsi που βγήκε αργότερα είναι το speed 48.

Έχεις ρίξει κανένα Φώτη?
Τάσο νομίζω το magnum 52 η maionchi το έβγαζε και τότε γι αυτό και το 56 είχε αυτό το όνομα για να μην το μπερδεύουν με το μικρότερο αδελφάκι του.Το magnum που έβγαλε αργότερα η εταιρεία ήταν το speed 48Τάσο 1,5 κουτί έριξα τον χειμώνα του 2002 σε παπιά εξαιρετικό φυσίγγι με μεγάλη ανάκρουση φυσιολογικό όμως για το πολύ μεγάλο βάρος της γόμωσης 56 γρ. η 2oz.

Back