Ακριβως το ιδιο κουτι αλλα σε κιτρινο,το φυσιγγι ειναι ιδιο οπως τοτε που λεω,
και το αγαπημενο μου νουμερο τοτε το 8,εκανα περπατητο τοτε πιο πολυ και
το χρειαστηκα αρκετες φορες για λαγο στο πεταγμα.
Ακριβως το ιδιο κουτι αλλα σε κιτρινο,το φυσιγγι ειναι ιδιο οπως τοτε που λεω,
Τίποτα ζυγούρια θα'χε στο νού του όταν σχεδίαζε το κουτί, και κότσαρε το Υ ασυναίσθητα ... steakTσουπ, να το και το ορθογραφικο λαθος. ...
Μπράβο. Πράσινο κουτί με ένα αρσενικό πρασινοκέφαλο από τη μια όψη κ ένα θυλικό από την άλλη.Αυτο δεν το εχω ξαναδει..
Του Μπουτσελακου ειχα παρει πιτσιρικας ενα 36γρ πρασινο σε ημιδιαφανο καλυκα που εβγαζε κ μαλιστα σε ν7 1/2..το κουτι ειχε κατι παπιες απεξω..τοτε δεν εκανα συλλογη κ τα εριξα
Ναι και αν θυμαμε καλα τα ελεγε special hunter..Μπράβο. Πράσινο κουτί με ένα αρσενικό πρασινοκέφαλο από τη μια όψη κ ένα θυλικό από την άλλη.
Ναι ρε μάγκα..... τις προάλλες ο βλάκας το πέταξα τ κουτί τ τελευταίο κ ανέφερε ότι έβγαζε κ διασποράς κιόλας. Σύνολο έβγαζε 3 τύπους. 31gr 33gr διασποράς κ 36gr special hunter......Ναι και αν θυμαμε καλα τα ελεγε special hunter..
Πανε κ 20 χρονια απο τοτε..
Οχι εχει κλεισει εδω κ χρονια απο οτι ξερω..Αυτός τάσο γεμίζει ακόμη; Μπααα....
Κώστα, εδώ έχει φωτό και λοιπά χρήσιμα στοιχεία για όλες τις μπαρούτες: http://www.idiogomosi.com/pages/pyritides.phpΡε παιδιά δν τις γνωρίζω τις πυρίτιδες αλλά μου φαίνεται σαν ( ΜΒ32 ).......
Παρά μόνο την Αquilla γνωρίζω π είναι ρόζ κ τη δουλεύω στα φυσίγγια μου.....
Ααα....ξέρω κ τη Gm3 κ τη CSB1.... όλες οι άλλες μου φαίνονται ίδιες την τύχη μου μέσα,αφού όλες είναι τετράγωνες σχεδόν.
ΟΚ!!! Αν κάποιος από το forum έχει την ικανότητα κ μπωρεί να γνωρίσει την πυρίτιδα δια μέσου οθόνης τότε εγώ πολύ ευχαρίστως να σφάξω ένα φυσίγγι κ να το αναρτήσω στη σελίδα.....Η διάγνωση δική σας...
Ευχαριστώ πολύ Νίκο εκεί γράφει αρκετά για πυρίτιδες...Χρήσιμη σελίδα για εμένα τν αρχάριο.Κώστα, εδώ έχει φωτό και λοιπά χρήσιμα στοιχεία για όλες τις μπαρούτες: http://www.idiogomosi.com/pages/pyritides.php
Αυτή είναι η Vectan As Κώστα.
Χρησιμοποιούν Κώστα σε πολλά φυσίγγια από 32γρ και κάτω πολλές εταιρείες ,τώρα η nobel sport δεν μου φαίνεται αφού έχει δικές της.