Kostas ContraDosi
Moderator
Και τη κέρατο είναι ρε Γιώργη.....Έχω φάει τα λυσακά μου......thinkΔεν είναι jk Κωστή.. ποτε δεν ήταν έτσι..
Και τη κέρατο είναι ρε Γιώργη.....Έχω φάει τα λυσακά μου......thinkΔεν είναι jk Κωστή.. ποτε δεν ήταν έτσι..
Mb-32!Και τη κέρατο είναι ρε Γιώργη.....Έχω φάει τα λυσακά μου......think
Ακριβως... η παλιά mb είναι στο κόκκινο κουτάκι...τότε δεν υπήρχε 32-36 ήταν μια και γέμιζε από 30 έως 35γρMb-32!
αυτη πρεπει να ειναι, επεσε λιγι στα χερια μου και ηταν αγριβως ετσι.Mb-32!
MARTIGNONI GENOVA 6,45 CAL 16 ο σκυλος που απορταρει φυσιγγι
GIULIO FIOCCHI LEGO
Είναι οι λεγόμενες φακές για μεγαλύτερη διασπορά.. ντουφεκας χτυπάς τη μπεκάτσα το σκύλο έναν περαστικό κοτσυφα μια σουσουράδα που κλωσσαει και το γείτονα στον απέναντι νομο...Ένα ιταλικό φυσίγγι Semi Magnum (διασποράς) Zannoleti με ελικοειδή διασπορέα Ζ2Μ...
Για την πυρίτιδα....
Το οποία φυσίγγια τα είχε μαζί με άλλο ένα ακόμη κουτί ο κουμπάρος μου που είναι μπεκατσάς....Τώρα πλέον δν κυνηγάει πολύ.....
Ιδιαίτερη εντύπωση μου κάνουν τα σκάγια του,τα οποία είναι Flat και δν τα έχω ξανά συναντήσει...Έκοψα κ ζύγισα κ ένα....
Λέτε τα σκάγια να ήταν (ότι σκούπισαν οι εργάτες από τις μηχανές γόμωσης)...
url=https://postimg.cc/CRQk01vC][/url]
Είναι οι λεγόμενες φακές για μεγαλύτερη διασπορά.. ντουφεκας χτυπάς τη μπεκάτσα το σκύλο έναν περαστικό κοτσυφα μια σουσουράδα που κλωσσαει και το γείτονα στον απέναντι νομο...
Αν ρίξω στο χαρτόνι αμφιβάλω αν τα σκάγια φτάσουν στα 30μέτρα...Τη κανουν ρε οι ανθρωποι........
1.48 x 42.......thinkthinkthink
Τη μπαρουτι να ειναι αραγε....???
Αν ρίξω στο χαρτόνι αμφιβάλω αν τα σκάγια φτάσουν στα 30μέτρα...
Επικυνδηνο ,αλλα εχει μεσα τον καλυτερο διασπορεα για μενα.Ένα ιταλικό φυσίγγι Semi Magnum (διασποράς) Zanoletti Walter με ελικοειδή διασπορέα Ζ2Μ...
Για την πυρίτιδα απορώ πως σε τέτοια γόμωση έβαλαν μόνο 1,48... και τα σκάγια τα μέτρησα και από τις δύο όψεις.
Το οποία φυσίγγια τα είχε μαζί με άλλο ένα ακόμη κουτί ο κουμπάρος μου που είναι μπεκατσάς....Τώρα πλέον δν κυνηγάει πολύ.....
Ιδιαίτερη εντύπωση μου κάνουν τα σκάγια του,τα οποία είναι Flat και δν τα έχω ξανά συναντήσει...Έκοψα κ ζύγισα κ ένα....
Λέτε τα σκάγια να ήταν (ότι σκούπισαν στο σχόλασμα οι εργάτες από τις μηχανές γόμωσης)...
Όπως είπε ο Γιώργος σκάγια φακές ,αλλά εκτός αυτού φαίνεται και από τον συγκεντρωτηρα ότι έχει πατηθει αρκετά για γρήγορη διασπορά (γιαυτο ίσως και η χαμηλή δοσολογία στο μπαρούτι?)Ένα ιταλικό φυσίγγι Semi Magnum (διασποράς) Zanoletti Walter με ελικοειδή διασπορέα Ζ2Μ...
Για την πυρίτιδα απορώ πως σε τέτοια γόμωση έβαλαν μόνο 1,48... και τα σκάγια τα μέτρησα και από τις δύο όψεις.
Λέτε τα σκάγια να ήταν (ότι σκούπισαν στο σχόλασμα οι εργάτες από τις μηχανές γόμωσης)...