Kostas ContraDosi
Moderator
Να πας και να του τα ζητησεις πισω,θα του πεις ειμαι με 76αρα θαλαμη τωρα
κανω και συλλογη.
Στην τελικη δωστου ενα 50ευρω δεν πιστευω
Να πας και να του τα ζητησεις πισω,θα του πεις ειμαι με 76αρα θαλαμη τωρα
κανω και συλλογη.
Στην τελικη δωστου ενα 50ευρω δεν πιστευω
Η REX ήταν πυρίτιδα που έβγαινε σε προοδευτικότητες x24, x28, x32, x36 από την ουγγρική Nitrokémia.Υπήρχε πυρίτιδα REX όπως έγραφε στο πίσω μέρος των κουτιών....;;;
Σωστός! Τις έχουν και οι πίνακες Gualandi: http://www.gualandi.it/docs/tabpolv_2013_eng.pdf σελ.11-12.Η REX ήταν πυρίτιδα που έβγαινε σε προοδευτικότητες x24, x28, x32, x36 από την ουγγρική Nitrokémia.
Αψογος
Ενα κουτι του στοκα σεμι μαγκνουμ 40 γραμ διαφανα που ειχα ηταν καταπληκτικα φυσιγγια μη με ρωτηστε ποτε δεν θυμαμε ,Εκεινο που θυμαμε ειναι οτι πα ρολο τα 40 γραμ ηταν γλυκιες ντουφεκιες και σκοτωναν τα εριξα ολα σε θυραματα κανα 2 κρατησα και τι κουτιSTOKAS MAX SEMI MAGNUM No5.(Αγορα 10 χρονια+)
Τιμη=?
Σκαγια=38.72
Σκαγια στο γραμαριο=11
Πυριτιδα=(1.80)
Βυσμα=Stokas
Καψουλι=686?
Καλυκας=22 xil Nobelsport
Υψος καλυκα=58.80
Διαμετρος σκαγιου=24.95(10 σκαγια στη σειρα)
Τα καταφερα με τη 2η
Φιλε ΒΕΡΒΕΝ σορρυ αλλα δεν ανεβηκε καλα την πρωτη φορα. (Οfftopic)
Αιντε ολο edit θα κανω
Εχω και κατι 27βολλα με το κουτακι τους και κατι 6+7 36 αν θυμαμαι καλα αν θελετε τα ανεβαζω και αυτα
αλλα αυριο γιατι τωρα εκει που τα εχω....
View attachment 2087View attachment 2087
Όντως Νίκο. Παλιότερα το έβγαζε σε λευκό διάφανο κάλυκα με πορτοκαλί γράμματα....είχα βρει 2-3 ριγμένα σε Νο5 σε κυνηγότοπο και το ξέρω.....αλλιώς δν θα το γνώριζα.....Ενα κουτι του στοκα σεμι μαγκνουμ 40 γραμ διαφανα που ειχα ηταν καταπληκτικα φυσιγγια μη με ρωτηστε ποτε δεν θυμαμε ,Εκεινο που θυμαμε ειναι οτι πα ρολο τα 40 γραμ ηταν γλυκιες ντουφεκιες και σκοτωναν τα εριξα ολα σε θυραματα κανα 2 κρατησα και τι κουτι
Τα συγκεκριμένα με κόκκινο κάλυκα μια χρονιά σε φασσες με αρνητικές θερμοκρασίες ήταν καταπληκτικά.STOKAS MAX SEMI MAGNUM No5.(Αγορα 10 χρονια+)
Τιμη=?
Σκαγια=38.72
Σκαγια στο γραμαριο=11
Πυριτιδα=(1.80)
Βυσμα=Stokas
Καψουλι=686?
Καλυκας=22 xil Nobelsport
Υψος καλυκα=58.80
Διαμετρος σκαγιου=24.95(10 σκαγια στη σειρα)
Τα καταφερα με τη 2η
Φιλε ΒΕΡΒΕΝ σορρυ αλλα δεν ανεβηκε καλα την πρωτη φορα. (Οfftopic)
Αιντε ολο edit θα κανω
Εχω και κατι 27βολλα με το κουτακι τους και κατι 6+7 36 αν θυμαμαι καλα αν θελετε τα ανεβαζω και αυτα
αλλα αυριο γιατι τωρα εκει που τα εχω....
View attachment 2087View attachment 2087
Σωστός! Τις έχουν και οι πίνακες Gualandi: http://www.gualandi.it/docs/tabpolv_2013_eng.pdf σελ.11-12.
Τα παραπάνω φυσίγγια του Στόκα (Ballader & MAX 100%) προφανώς έχουν τη REX 32 ... και φαίνονται μάλλον σωστές και οι δοσολογίες που βρήκαμε, σε σχέση και με το καψούλι (688) ... Νορμάλ, και όχι "ενισχυμένες". Αλλά αν θυμάμαι καλά, κι ο ίδιος τα έδινε με ταχύτητες κάπου στα 380 m/s ...
Ο θεός να φυλάει....View attachment 2119
Από παλιά δοκιμή με STOKAS S32 N°9
Δεν θυμάμαι πότε ήταν αγορασμένα , η δοκιμή όμως όπως μαρτυρά και η ημερομηνία παραγωγής από το τσουβάλι ανάπτυξης πάχυνσης κουνελιών έγινε κάπου τον 01/2011
Αυτό το φυσίγγι θυμάμαι , με CL σε περπατητό ήταν κάθε μπαλοθιά και τσίχλα !!
Αυτα να τα βλεπουν καπιοι φιλοι μας Μιχαλε που πανε για τσιχλες με 410 και 420 ....!!!!View attachment 2119
Δεν θυμάμαι πότε ήταν αγορασμένα , η δοκιμή όμως όπως μαρτυρά και η ημερομηνία παραγωγής από το τσουβάλι ανάπτυξης πάχυνσης κουνελιών έγινε κάπου τον 01/2011
Παναγι βοηθα... ότι είπα παραπάνω... φωτιά σκέτη...View attachment 2119
STOKAS 27βολα
Βαρος απο βολι=1.3γρ(35γρ)
Διαμετρος απο βολι=6,05χιλ
Βυσμα=Στοκας
Πυριτιδα=1,80γρ
Καλυκας=CHEDDITE Τ3.
Καψουλι=CX2000
Υψος καλυκα=64,80χιλ
Παχος στεφανης=2,30χιλ
Βαθος ρελιου=2,25χιλ
Παχος απο το πλαστικο τζαμακι=1χιλ
Διαμετρος απο το τζαμακι=18,40χιλ
View attachment 2144View attachment 2145View attachment 2146View attachment 2147View attachment 2148
Σε θέλω με mg2 και με 60βολα νίκελ σε 12-76 με αλεύρι για ολες τις χρησεις, φέτος πάνω... άμα έχει και χηνια.. θα σε γράψουν οι εφημερίδεςΑυτα τα 27βολα εχουν γραψει ιστορια στις χηνες στα βορεια... Εμενα δεν ετυχε να πεσουν ποτε στα χερια μου...
Καλά έκανες, δεν έχει να κάνει με σένα όλο το παραπάνω...Παιδια,μια παρουσιαση εκανα τιμης ενεκεν για τον Στοκα,ετσι κι αλλιως τα συγκεκριμενα
σαν ενθυμιο τα εχω.Το μονο απο τα 10 που εχει το κουτακι το <<εριξα>στην παρουσιαση
για να δουμε τα σωθικα του.
Αρη μια απο τα ιδια ειμαι,θελω να βλεπω τις τοτε δοσολογιες,πυριτιδες κτλ.Καλά έκανες, δεν έχει να κάνει με σένα όλο το παραπάνω...
Άσε που αν κ ποτέ δεν συνέλεγα παλιά φυσιγγια, τρελαίνομαι να τα ανοίγω κ να τα μετράω όποτε πέφτουν στα χέρια μου...
Πολύ ωραίες οι αναρτήσεις σας...
Θα έβαζα κ εγώ κανένα παλιό του κουτουμανου αλλά είναι λίγο απαγορεύτικες κάποιες δοσολογίες για να αναγράφονται δημόσια...
Ελπιζω να εννοεις ολα τα μεληΠολύ ωραίες οι αναρτήσεις σας
Και πολύ καλά έκανες Νίκο.Παιδια,μια παρουσιαση εκανα τιμης ενεκεν για τον Στοκα,ετσι κι αλλιως τα συγκεκριμενα
σαν ενθυμιο τα εχω.Το μονο απο τα 10 που εχει το κουτακι το <<εριξα>στην παρουσιαση
για να δουμε τα σωθικα του.