Kαι για παπια ε?Κρίμα που το σταμάτησε αυτό.φυσιγγαρα
Σωστα θυμαμε?
Kαι για παπια ε?Κρίμα που το σταμάτησε αυτό.φυσιγγαρα
Μαζί τα φάγανε!Τα ιδια ελεγε κ ο Ευριπιδης..
Μαζι το ριχνατε?
Και σε Ν6...... ...σπανίζει αυτό το νούμερο....Για τον Βασιλη που τα εχει απωθημενα κ για τον Κωστα....
Σε καλυκα Dorkas Greece...
View attachment 6405View attachment 6406
Kαι για παπια ε?
Σωστα θυμαμε?
Με κερι στο κλεισιμο
Φίλε Κώστας252 φύλαξέ τα. Και το κουτί τους επίσης. Πραγματικά κειμήλια.
Καλησπερα Βασιλη. αυτα τα φυσιγγια διατηρηθηκαν στον χρονο επειδη καποιος πραγματικος συλεκτης που δεν χρειαζοταν ευσημα πριν αρκετα χρονια στην αμερικη προσπαθουσε με αρκετο κοπο να τα βρει και να περασουν σε αλλα χερια τωρα με την παροδο του χρονου.Η φωτο αφιερωμενη στον μπαρμπα Νικο.Φίλε Κώστας252 φύλαξέ τα. Και το κουτί τους επίσης. Πραγματικά κειμήλια.
Καλημέρα κύριοι ένα εντυπωσιακό φυσίγγι το καλύτερο magnum που έχω ρίξει εγώ όπως με ενημέρωσε ο φίλος μου και μέλος Κωνσταντίνος(konstantinos)ανήκει στο παρελθόν.Remington nitro magnum 3" 1&5/8 oz ή 46 gr. N.4uploaded photo
Πραγματικο ευρημα ,Μπραβο Κωστα σε ευχαριστω για την αφιερωση εισαι πραγματικος συλλεκτηςΚαλησπερα Βασιλη. αυτα τα φυσιγγια διατηρηθηκαν στον χρονο επειδη καποιος πραγματικος συλεκτης που δεν χρειαζοταν ευσημα πριν αρκετα χρονια στην αμερικη προσπαθουσε με αρκετο κοπο να τα βρει και να περασουν σε αλλα χερια τωρα με την παροδο του χρονου.Η φωτο αφιερωμενη στον μπαρμπα Νικο.
Oχι, δεν κυνηγουσαμε τοτε μαζι παρολο που γνωριζομαστε 2-3 δεκαετιεςΤα ιδια ελεγε κ ο Ευριπιδης..
Μαζι το ριχνατε?
Φίλε μου αυτά είχαν το σημερινό βύσμα;;; πάντως τα έχεις στην εντέλεια και μπράβο σου
Δεν ξέρω τι βύσμα έχουν..Φίλε μου αυτά είχαν το σημερινό βύσμα;;; πάντως τα έχεις στην εντέλεια και μπράβο σου
Αντιτζελο είχαν Αρι ,ήταν φυσιγγαρεςΦίλε μου αυτά είχαν το σημερινό βύσμα;;; πάντως τα έχεις στην εντέλεια και μπράβο σου
Μάλιστα,δεν το γνωρίζω αυτό το βύσμα και δεν τα είχα ποτέΑντιτζελο είχαν Αρι ,ήταν φυσιγγαρες
Τα πράσινα. Φοβερά φυσίγγια.