Kostas ContraDosi
Moderator
Οι κάλυκες με στάμπα ΜΒ εισάγονταν παλαιότερα και γεμίζονταν από έλληνες βιοτέχνες....ένας εξ αυτών ήταν και ο Σ.Ζαγοραίος που γέμιζε σε μαύρο κάλυκα (cheddite) με στάμα της ΜΒ με 25mm μέταλλο.
Οι κάλυκες με στάμπα ΜΒ εισάγονταν παλαιότερα και γεμίζονταν από έλληνες βιοτέχνες....ένας εξ αυτών ήταν και ο Σ.Ζαγοραίος που γέμιζε σε μαύρο κάλυκα (cheddite) με στάμα της ΜΒ με 25mm μέταλλο.
Θυγατρικές σε Ιταλία και Αυστραλία πιάνοντας όλες τις αγορές και ίσως λιγότερο κοστοβορο για την εταιρεία?View attachment 14099View attachment 14100Εντυπωση μου κανει οτι ειναι made in Italy........παρολο που ειναι αγορασμενα στις αρχες τις δεκαετιας του 80!
Ωραία ολα αλλα δεν ξέρω γιατι, το μωβάκι μ αρεσει πάντα πολύ...
Γιατι εγραψε τη δικη του ιστορια στους κυνηγοτοπους ,Με jk6 γεμισμενο, φωτια και λαβραΩραία ολα αλλα δεν ξέρω γιατι, το μωβάκι μ αρεσει πάντα πολύ...
Το αντίπαλο δέος του ρεμινκτον εξπρές , πρόλαβα και έριξα μερικά νεότερης κοπής αν θυμάμαι καλά είχαν όμως το περίτεχνο στριφογυρίστο κλείσιμο όπως το πάνω αριστερά και τον μονοκοματο λείο καλυκα, σήμα κατατεθέν τα ξεχωριζες από το εξινταμηλι.Έπειτα απο αρχαιολογικη ανασκαφη στην αποθήκη ανακάλυψα μερικα ευρήματα......View attachment 14211View attachment 14212View attachment 14213
και ενα 20αρι .........View attachment 14214View attachment 14215
Ένα σωρό τέτοια ρίχναμε πιτσιρικάδες, κανένα κουτί στην άκρη δεν μας έκοβε το μυαλό να βάλουμε...
Δυστυχώς και εγώ ριγμένα τα βρήκαΈνα σωρό τέτοια ρίχναμε πιτσιρικάδες, κανένα κουτί στην άκρη δεν μας έκοβε το μυαλό να βάλουμε...
Όλοι μας λίγο πολύ τις έχουμε κάνει τις βλακείες μας...Ένα σωρό τέτοια ρίχναμε πιτσιρικάδες, κανένα κουτί στην άκρη δεν μας έκοβε το μυαλό να βάλουμε...
Τιποτα δεν παει χαμενο Εχω καψει εγω χαρτινα Imperial και διαφορα αλλα ,Σιγα τα ευχαριστηθηκα κιολαςΌλοι μας λίγο πολύ τις έχουμε κάνει τις βλακείες μας...
Κάτι Στόκας ΜΑΧ30,ΜΑΧ32,ΜΑΧ Μeteo34, Στόκας TRU Tracer τροχειοδικτικά, κάτι Lambro Καφέ, Lambro EuroMix (μαύρα) Lambro Export 32.5gr, Μαπάκης κ.α.....πήγαν χαμένα....
Τιποτα δεν παει χαμενο Εχω καψει εγω χαρτινα Imperial και διαφορα αλλα ,Σιγα τα ευχαριστηθηκα κιολας
[/QUOTE
Βιτσιόζε...