Περιμενε γουρουνι ο προηγούμενος.Σήμερα στο καρτέρι και ενώ δεν έμπαινε τίποτα, πήγε το μάτι μου σε 2 ίδια άριχτα φυσίγγια.Προσοχή στο θέμα αυτό και πόσα χάνουμε.View attachment 18239View attachment 18240
10βολο..Σήμερα στο καρτέρι και ενώ δεν έμπαινε τίποτα, πήγε το μάτι μου σε 2 ίδια άριχτα φυσίγγια.Προσοχή στο θέμα αυτό και πόσα χάνουμε.View attachment 18239View attachment 18240
Λατρεμένο μου φυσίγγι...!!! Με δαύτο είχα καταρρίψει τις πρώτες μου φάσσες στα πρώτα μου κυνηγετικά χρόνια...! Ακόμη θυμάμαι τις φάσεις...!!!Φίλε δεν πηγα στο πατρικό ακόμα (εκεί έχω τη συλλογή) παρόλα αυτά, έχω το ένα απ τα δυο του Στόκα που μου ζήτησες κι εδώ που είμαι. View attachment 17808View attachment 17809View attachment 17810
Κωστα απο που εισαι;Γεια σου Νίκο
Το βρήκα το άτιμο
Αυτά τα Κένταυρος τα θυμάμαι και στην Κύπρο πριν το 80, δεν κατάφερα να κρατίσω γιατί είμουν μικρός
ο καλυκας ειναι ιταλικος SMI με καψουλι 6,45 καπου εχω και ενα πρασινοΑυτά τα Κένταυρος τα θυμάμαι και στην Κύπρο πριν το 80, δεν κατάφερα να κρατίσω γιατί είμουν μικρός
Τα εριχνα στις περδικες ,Καλα φυσιγγια φιλε μου 37 γραμ αν θυμαμε καλαΆλλο ένα maionchi στη συλλογή!
View attachment 18669
37 νο 7Τα εριχνα στις περδικες ,Καλα φυσιγγια φιλε μου 37 γραμ αν θυμαμε καλα
Άσε γιατί το euromix κ το καφέ το πληρώνω ακόμη.
Δηλητηριο πραγματικα Μου τα εφερνε ενας θειος απο Γερμανια χαρτινα Εχω ριξει ενα σωρο ,Τωρα δεν μπορι να φερειΤα Rottvail γερμανικά ... Δηλητήριο με χάρτινο κάλυκα φτιαγμένα στο χέρι ...